Kasım 2024 3.Aşılama

İlk aşılamam tutmuştu aslında bu tutmadı ne yapacağımı bilmiyorum bi aşılama daha mı yaptırsam yoksa tüp bebek sürecini mi araştırsam maaaliyetlrri çok fazla
Bende devlete gidiyorum 3.aşılama. tutmazsa direkt tüp bebek çünkü 40a 10ayım kaldı 40tan sonra yapıyormuş devlet. Geçen sene 40bin civarı dedi bu sene 50 70bin civarı olmuştur diye düşünüyorum 3de1ini alıyormuş devlet

İkisi de tutmadı mı canım
Maalesef 1 aşılama 15gün geçti negatif çıktı sonra adet olamadım hatta. Dr tarlusal verdi anında regl oldum rahatladım valla regl olamamak çok kötü. 2.aşılama yaptım 1hafta sonra regl oldum heyecan bile yaşamadan regl oldum yani Dr ve ben şok🙂🙂 bakalım 3.de ne gibi gelişmeler olucak heyecanla bekliyorum 🥰

Bende çatlatma iğnemi dün yaptım . Yarın sabah inşallah aşılama yapılacak .
Canım inşallah pozitif sonuçlanir sana tavsiyem aşılama sonrası yat dinlen iş falan yapma o gün önemli sonraki gün normal hayatına devam edebilirsin bu on gün içinde de ağır kaldırma çok eğilip kalkma biraz dikkat etsen yeterli ve güzel beslen umarım sonucuda güzel olur

Hiç ev işi yapmıyorum sadece yemek ve çamaşır o kadar . Valla yoruldum artık ya . Sürekli bir işlem iğne hap vs vs sanırım bazen vazgeçmek gerekiyor olmuyorsa zorlamamak gerek belki de
Haydaa sen vazgeçtin gibi görüyorum vazgeçme Ben senden çok umutluyum aslında senin şuan belirti yaşamaman bana daha mantıklı geliyor regl olsan bi sürü belirti oluyor can sıkıcı. olayımda rahatlıyım diyorum ben mesela. İnan şuan senin gibi belirti yaşamamayı çok isterdim (kaçgündür kasık ağrısından geberiyorum)birazcık umutlanırdım🙂

Yaptım canım çok silik böyle ışıkla bakıldığında görünüyor o yüzden bekliyorum. Negatifleşmesi iyi oldu iğnenin etkisi bitmiş bundan sonra çıkan çizgiyi gebeliğe yorabileceğim 🙂
Canım 10. günden sonrasi önemli bi iki gün bekle tekrarla sen de benim gibi duramayanlardansin senin önceki gebeliginde kaçıncı gün ogrenmistin

Haydaa sen vazgeçtin gibi görüyorum vazgeçme Ben senden çok umutluyum aslında senin şuan belirti yaşamaman bana daha mantıklı geliyor regl olsan bi sürü belirti oluyor can sıkıcı. olayımda rahatlıyım diyorum ben mesela. İnan şuan senin gibi belirti yaşamamayı çok isterdim (kaçgündür kasık ağrısından geberiyorum)birazcık umutlanırdım🙂
Bence sen umutlan belki tutunduğu için kasık ağrısı yaşıyorsun. Dedim ya ben genelde hemen belirti yaşarım adet oncesi karnım yumuşar göğüs ağrım geçer şişliği iner şuan tam da öyle o yüzden tutmadı diyorum ama bilemedim bakalım belki carsamba test yaparım

X