Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Geceleri hiç uyuyamıyorum geç yatıyorum zaten ama sabaha kadar dönüp duruyorum üstelik ayaklarım ellerim yanıyo uyuşuyo gibi bu hava da cam açıyorum gün içinde de uykum geliyo anlık birden yarım saat 1 saat kestiriyorum ondan mı acaba gece uykuları bölünüyor sizin nasıl
Benim de öyle, en erken 3te uyuyorum yanıyorum bütün gece ama geç kalkıyorum. Yatmadan 3-4 saat önce yatak odasının camını açıyorum biraz serinlesin diye ama ben oldum olası sıcağı hiç sevmem, salon 23 derece şu an bana göre aşırı sıcak mesela. Kalorifer hiç açılmasa olur 😂 üstüm de hep açık yatıyorum. O uyuklama hali gün içinde 1 kez bana da oluyor kesin uyuyorum ama 2 haftadıe daha enerjiğim gün içinde.

Ben şu tulumu aldım LCW26 koduyla çok indi hafta arası gelir yıkayıp hemen çantada yerini alicak hastaneden çıkarken giydiririm üstüne de normal battniye zaten puset içinde ortusude var arabayla yeterki 332 TL'ye aldim
Peluş tulumu ben de ekleyeceğim valize, eklememiştim de bugün birinin hastane çantası videosunda görünce, havalar da soğuk olunca eklemek çok mantıklı geldi. Hastaneden çıkıp eve gelene kadar kullanımı iyi olur sanki battaniyeye sarmaktan da daha ergonomik

İğne de vurmadılar sancı için de bakmadılar işte Eve geldim öyle korku stres hepsi bir bekliyorum yarını
Bu gibi durumlarda şehir hastanedi veya eğitim araştırma tarzı gibi yerler daha bilinçli bilgili, recrübeli oluyor. Ben hastanedeyken mesela sabaha kadar 3-4 tane erken doğum oldu ve başka doğumu duran da bi sürü kişi oldu. Aylarca özele gştmiş birisi olarak böyle durumlarda tam teşekküllü hastaneye gitmek daha iyi canım. Keşke bi nst ye katsalar magnezyumlu bi serum yapsalardı. Eğitim araştırmada sancım olmamamsına rağmen 24 saat nst takılı kaldı ve serumu hiç çıkarmadılar. En kötü ihtimal keşke bşr doz da olsa ciper geliştirici vursalardı. Ağrım devam ediyorsa ve kadın doğum acilş olan bir devlet hastanesi varsa şimdi gitsen hala durdurulabilir durumda olabilir

Salıya ne kaldı şurada 😀 öyle durumlarda ben de göz hapsinde gibi hissediyorum. Üstelik benim kayınvalidem de yok, hani yakınlık uzaklık meselesi desem, o da değil. O gidince yine dinlenir, keyfine göre takılırsın kuzum 😍
o kadar sevmiyorum ki evde farklı birinim oluşunu.
kediydim sanırım önceki hayatımda😀

Peluş tulumu ben de ekleyeceğim valize, eklememiştim de bugün birinin hastane çantası videosunda görünce, havalar da soğuk olunca eklemek çok mantıklı geldi. Hastaneden çıkıp eve gelene kadar kullanımı iyi olur sanki battaniyeye sarmaktan da daha ergonomik
Evet ya bide sağlık ocağına felan gidilecek battaniye açılıyor felan bunu giydirip normal battaniyeye sarsam bile yeterli dedim almamıştım ama bugün aldım bende sağlık ocağı sokagimin başında o yüzden

Evet evet kesin koy ben koydum. Ablam kasımda doğana koymuş onunla hastaneden çıkartmışlar

Geceleri hiç uyuyamıyorum geç yatıyorum zaten ama sabaha kadar dönüp duruyorum üstelik ayaklarım ellerim yanıyo uyuşuyo gibi bu hava da cam açıyorum gün içinde de uykum geliyo anlık birden yarım saat 1 saat kestiriyorum ondan mı acaba gece uykuları bölünüyor sizin nasıl
Her gece aman sabahlar olmasın modundayım ya. En geç de 8 gibi kalkıyorum. Toplam uykum 4-5 saat max herhalde. Onda da 3 kere tuvalete kalkmaca 🤣🤣🤣 12den sonra ısrarla bacaklarım ağrıyor bir de resmen saati görünce ağrımaya başlıyor

Bu gibi durumlarda şehir hastanedi veya eğitim araştırma tarzı gibi yerler daha bilinçli bilgili, recrübeli oluyor. Ben hastanedeyken mesela sabaha kadar 3-4 tane erken doğum oldu ve başka doğumu duran da bi sürü kişi oldu. Aylarca özele gştmiş birisi olarak böyle durumlarda tam teşekküllü hastaneye gitmek daha iyi canım. Keşke bi nst ye katsalar magnezyumlu bi serum yapsalardı. Eğitim araştırmada sancım olmamamsına rağmen 24 saat nst takılı kaldı ve serumu hiç çıkarmadılar. En kötü ihtimal keşke bşr doz da olsa ciper geliştirici vursalardı. Ağrım devam ediyorsa ve kadın doğum acilş olan bir devlet hastanesi varsa şimdi gitsen hala durdurulabilir durumda olabilir
İnan şuan pskolojik olarak gitmeye hazır değilim daha kahvaltıyla duruyorum stresten yemek yiyemedim yemek yiyip uyumak istiyorum sadece duşa bile giremedim panik halim var Panikten de birşey yapamıyorum ya 😢😢

İnan şuan pskolojik olarak gitmeye hazır değilim daha kahvaltıyla duruyorum stresten yemek yiyemedim yemek yiyip uyumak istiyorum sadece duşa bile giremedim panik halim var Panikten de birşey yapamıyorum ya 😢😢
Duş iyi gelir stresini biraz azaltır ama sıcak suyla deil ılık suyla yapabilirsin canım karnını bı doyur rahat uyursun belki

Kizlar alt ast seviyeleriniz kacdi bu haftalsrda yukselme oluyirmu normalmi outoffit outoffit .!.: kuzum senin mi sanki bi ara yuksekmiydi dusukmuydu ya ben oyle aklimda kalmis kacdi acaba senin benim alt 40 olmus bu normal mi acaba doktorum bise demedi ama randevumada daha var aklima takildi

Kızlar bugün akşam karnım sürekli sertleşmeye ve kasılmaya başladı bebek toplanıyordu biraz da ağrım vardı. Acile gittim 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. Ara ara sancılarım çıktı bazen 70 i gördü. Hatta bir ara orda yine karnım sertleşti bebek toplandı karnımda o an nstde hem bebeğim kalp atışı yüksekti 160-170 arası hem de sancı sürekli 40-70 arası gidip geldi bu durum 3-4 dk sürdü. Herhangi bir açılmam falan da yok. Nst haftana göre normal açıklığın da yok kasılmaların daha da sıklaşırsa ağrın artarsa gel dediler. Eve geldim şimdi ara ara kasılmalarım oluyor. 35+2 olduk. Bir yandan korkuyorum ama bir yandan da stres yaptıkça kasılmalarım artıyor gibi geliyor 🥺

Kızlar bugün akşam karnım sürekli sertleşmeye ve kasılmaya başladı bebek toplanıyordu biraz da ağrım vardı. Acile gittim 1 saat 20 dk falan nstye bağladılar. Ara ara sancılarım çıktı bazen 70 i gördü. Hatta bir ara orda yine karnım sertleşti bebek toplandı karnımda o an nstde hem bebeğim kalp atışı yüksekti 160-170 arası hem de sancı sürekli 40-70 arası gidip geldi bu durum 3-4 dk sürdü. Herhangi bir açılmam falan da yok. Nst haftana göre normal açıklığın da yok kasılmaların daha da sıklaşırsa ağrın artarsa gel dediler. Eve geldim şimdi ara ara kasılmalarım oluyor. 35+2 olduk. Bir yandan korkuyorum ama bir yandan da stres yaptıkça kasılmalarım artıyor gibi geliyor 🥺
Artık son düzlükteyiz. Açılma yoksa stres yapma. Bende aşırı yaşamaya başladım karın sertleşmesi kasılması. Normal bence takma kafaya 🥰

Kizlar alt ast seviyeleriniz kacdi bu haftalsrda yukselme oluyirmu normalmi outoffit outoffit .!.: kuzum senin mi sanki bi ara yuksekmiydi dusukmuydu ya ben oyle aklimda kalmis kacdi acaba senin benim alt 40 olmus bu normal mi acaba doktorum bise demedi ama randevumada daha var aklima takildi
Bende gebeliğin başında yüksekti doktorum doktora yönlendirdi gidememiştim. Sonra gebeliğin ortasında tekrar tahlil yapıyor ya sağlık ocağı o zaman düşmüş normale dönmüştü. İşte en son tetanoz zamanı yine tahlil vermiştim yine yüksekti. Sağlık ocağı hemşiresi vitaminler de yükseltiyor doktora gidersen söyle dedi. Kullandığın vitaminleri götür görsün dedi. Tabi ben yine gidemedim. Salı günü sağlık ocağı bekliyor beni tahlil için bu sefer de yüksek çıkarsa gitmeyi düşünüyorum doktora

El ayak yanması şekerden oluyor genel de. Bende çok uyku sorunu yaşıyorum sabaha kadar dön dur bi 7 kere tuvalete gidiyorum 😂 ama senin aksine üşüyorum üzerimi örterim

X