Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Kızlar sağlık ocağı benden kan almadı ya. Gerek yok öyle bi şeye, kimyasalsa da yükselir hcg dedi haftaya Çarşamba keseyi görmeye gidersin dedi gideyim mi özele sizce
Nasıl kan almaz ya saçmalık bence. Kimyasalsa yükselmiyor ayrıca. Sağlıklı bir gebelik olup olmayacağını nerden anlayacaksınız acaba başka türlü. Maddi olarak sizi zorlamayacaksa, merak da ediyorsanız özelde kan verin bence. Ben öyle yaptım. Tabi benim başka sorunlarım olduğu için kan değerini görür görmez ilaç kullanmaya başladım o yüzden önemliydi.

Kuzum burda olduğuna çok sevindim önceki başlıklarda hep görüyordum seni
Bence özele gitme akşam acile git kimyasal geçirdim korkuyorum beta bakabilir miyiz diye rica edebilirsin
Ayy teşekkür ederim canım devletin aciliyle hiç uğraşmak istemiyorum bi kere ateşim varken gittim gece döndüm çok kalabalık
Ben de öyle dedim evet, ben de eşime hiçbir şeye baktırmadım olacağı varsa olur falan dedi, hayret vi şey

Ya kızlar benim mi psikolojim bozuk bilmiyorum galiba 6 sene sonra olması da etki rüyalarımda kanamam olduğunu bebeği kaybedecek gibi görüyorım ama sonra yoktur bir şey deniyor falan uyanıyorum ikidir gördüm bunu korku mu bunu bana yaptırıyor acaba her sabah kalkıp kanama olmuş mu diye bakıyorum niye böyle oluyor ya

Hazırlıklı olun gebelik sürecinde birileri hep pervasızca konuşacak maalesef doktorlar, arkadaşlar, akraba kim varsa saçma sapan konuşacak. Boşverin takmayın kimseyi. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Özelde kan verin 2 kere sağlıklı artıp artmadığını görürsünüz. İçiniz rahat eder en azından herşey gönlünüzce olsun. Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aile hekimini değiştir kuzum sistemden e nabızdan madem almıyorsa o doktor başka doktora geç

Ben de o tarz rüyalar görüyorum. Bu gece de gördüm hatta o yüzden bugün modum düşük. Bilinçaltı işte, korkularımız nedeniyle görüyoruz çok takılmamamız lazım

Çok teşekkür ederim gidiyorum şimdi özele, en azından bi bugün belki bi de cuma artışa baksam daha bakmam zaten
Aile hekimini değiştir kuzum sistemden e nabızdan madem almıyorsa o doktor başka doktora geç
Canımcım o değil aile hekimim ya benimki eğitimdeymiş ondan bu bakıyor

Çok teşekkür ederim gidiyorum şimdi özele, en azından bi bugün belki bi de cuma artışa baksam daha bakmam zaten

Dediği gibi sağlık ocağı her türlü almak zorunda gebelik takibi için en azından kanda gebeliğin kanıtlanması için hatta ben gitmedim ilk başta eşim ikematgahtan dolayı kayıt ettirmeye gitmişti sağlık ocağına ordakiler demiş eşiniz gelsin takibini başlatalım diye

Kızlar sağlık ocağı benden kan almadı ya. Gerek yok öyle bi şeye, kimyasalsa da yükselir hcg dedi haftaya Çarşamba keseyi görmeye gidersin dedi gideyim mi özele sizce
Aaaaaa kötü bişi dıcektım de demeyeyim, banlanırım. Hayret birşey ya. Tam şikayet etmelik cimere. Canım için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ben iki kere kan testi verdim. Artışı gördüm. 10 gün sonra kese için gideceğim

Çok mantıklı bi çarşamba bi cuma yeterli zaten 2 katı artış olsun yeter önümüzdeki haftada doktora gidersiniz. Hayırlı olsun gebeliğiniz

Gidip şimdi gebelik kaydınızı başlatabilirsiniz dedi ama daha 1 kere kan verdim o da 288 zaten nasıl başlatayım kaydı, içim rahat etmez geldim özele şimdi

bende görüyorummm :))

Gidip şimdi gebelik kaydınızı başlatabilirsiniz dedi ama daha 1 kere kan verdim o da 288 zaten nasıl başlatayım kaydı, içim rahat etmez geldim özele şimdi
Bende ilk özelde verdim biraz pahalı tabi dedim değer 45 dk da sonuç çıkıyor iki gün arayla vermiştim bende umarım istediğin gibi artış olur sağlıklı gebeliktir canım

Ben daha önce 11 haftalık düşük yaşadım o zaman çok görüyordum kabuslar vs sanırım bu sitede bu tip şeyler yazılınca tepki gösteriyorlar ama ben yaptığımı yazıyorum dua taşıyorum üzerimde çok şükür şuan da rüya vs görmüyorum bu gebeliğimde

Dünden beri afedersiniz ishal problemi yaşıyorum, doktorumu aradım hastaneye çağırdı gidiyorum şimdi böyle sorun yaşayan oldu mu

Kızlar başıma çok değişik bir şey geldi. Dünden beri kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. İlk 3 ay normal yazıyor internette. Bazen aniden sancı saplanıyor. Benim gibi böyle acı yaşayan var mı?

Dünden beri afedersiniz ishal problemi yaşıyorum, doktorumu aradım hastaneye çağırdı gidiyorum şimdi böyle sorun yaşayan oldu mu
kabızlık sorunu yaşanıyor diye biliyorum ama bende hiçbir değişiklik olmadı normal hayatta nasılsa öyle devam ediyorum. ishal olmak sorun muymuş ? geçmiş olsun bizi de haberdar edin lütfen

Bende ilk özelde verdim biraz pahalı tabi dedim değer 45 dk da sonuç çıkıyor iki gün arayla vermiştim bende umarım istediğin gibi artış olur sağlıklı gebeliktir canım
Umarım kuzucum verdim şimdi, 4 saatte çıkmıştı geçen verdiğim ama bu sefer çabuk çıkar umarım kaç betaya kadar vermek lazım acaba

Korkutuyorlar o zaman bizi bende taşıyayım o halde Allahım kötü gözlerden kötü niyetlerden uzak etsin bizi sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…