Nasıl kan almaz ya saçmalık bence. Kimyasalsa yükselmiyor ayrıca. Sağlıklı bir gebelik olup olmayacağını nerden anlayacaksınız acaba başka türlü. Maddi olarak sizi zorlamayacaksa, merak da ediyorsanız özelde kan verin bence. Ben öyle yaptım. Tabi benim başka sorunlarım olduğu için kan değerini görür görmez ilaç kullanmaya başladım o yüzden önemliydi.Kızlar sağlık ocağı benden kan almadı ya. Gerek yok öyle bi şeye, kimyasalsa da yükselir hcg dedi haftaya Çarşamba keseyi görmeye gidersin dedigideyim mi özele sizce
Ayy teşekkür ederimKuzum burda olduğuna çok sevindim önceki başlıklarda hep görüyordum seni
Bence özele gitme akşam acile git kimyasal geçirdim korkuyorum beta bakabilir miyiz diye rica edebilirsin
Ben de öyle dedim evet, ben de eşime hiçbir şeye baktırmadım olacağı varsa olur falan dedi, hayret vi şeyNasıl kan almaz ya saçmalık bence. Kimyasalsa yükselmiyor ayrıca. Sağlıklı bir gebelik olup olmayacağını nerden anlayacaksınız acaba başka türlü. Maddi olarak sizi zorlamayacaksa, merak da ediyorsanız özelde kan verin bence. Ben öyle yaptım. Tabi benim başka sorunlarım olduğu için kan değerini görür görmez ilaç kullanmaya başladım o yüzden önemliydi.
Hazırlıklı olun gebelik sürecinde birileri hep pervasızca konuşacak maalesefAyy teşekkür ederimcanım devletin aciliyle hiç uğraşmak istemiyorum bi kere ateşim varken gittim gece döndüm çok kalabalık
Ben de öyle dedim evet, ben de eşime hiçbir şeye baktırmadım olacağı varsa olur falan dedi, hayret vi şey
Aile hekimini değiştir kuzum sistemden e nabızdan madem almıyorsa o doktor başka doktora geçAyy teşekkür ederimcanım devletin aciliyle hiç uğraşmak istemiyorum bi kere ateşim varken gittim gece döndüm çok kalabalık
Ben de öyle dedim evet, ben de eşime hiçbir şeye baktırmadım olacağı varsa olur falan dedi, hayret vi şey
Ben de o tarz rüyalar görüyorum. Bu gece de gördüm hatta o yüzden bugün modum düşük. Bilinçaltı işte, korkularımız nedeniyle görüyoruz çok takılmamamız lazımYa kızlar benim mi psikolojim bozuk bilmiyorum galiba 6 sene sonra olması da etki rüyalarımda kanamam olduğunu bebeği kaybedecek gibi görüyorım ama sonra yoktur bir şey deniyor falan uyanıyorum ikidir gördüm bunu korku mu bunu bana yaptırıyor acaba her sabah kalkıp kanama olmuş mu diye bakıyorum niye böyle oluyor ya
Çok teşekkür ederimHazırlıklı olun gebelik sürecinde birileri hep pervasızca konuşacak maalesefdoktorlar, arkadaşlar, akraba kim varsa saçma sapan konuşacak. Boşverin takmayın kimseyi. Gebeliğiniz hayırlı olsun. Özelde kan verin 2 kere sağlıklı artıp artmadığını görürsünüz. İçiniz rahat eder en azından herşey gönlünüzce olsun. Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canımcım o değil aile hekimim ya benimki eğitimdeymiş ondan bu bakıyorAile hekimini değiştir kuzum sistemden e nabızdan madem almıyorsa o doktor başka doktora geç
Dediği gibi sağlık ocağı her türlü almak zorunda gebelik takibi için en azından kanda gebeliğin kanıtlanması için hatta ben gitmedim ilk başta eşim ikematgahtan dolayı kayıt ettirmeye gitmişti sağlık ocağına ordakiler demiş eşiniz gelsin takibini başlatalım diyeÇok teşekkür ederimgidiyorum şimdi özele, en azından bi bugün belki bi de cuma artışa baksam daha bakmam zaten
Canımcım o değil aile hekimim ya benimki eğitimdeymiş ondan bu bakıyor
Aaaaaa kötü bişi dıcektım de demeyeyim, banlanırım. Hayret birşey ya. Tam şikayet etmelik cimere. Canım için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ben iki kere kan testi verdim. Artışı gördüm. 10 gün sonra kese için gideceğimKızlar sağlık ocağı benden kan almadı ya. Gerek yok öyle bi şeye, kimyasalsa da yükselir hcg dedi haftaya Çarşamba keseyi görmeye gidersin dedigideyim mi özele sizce
Çok mantıklı bi çarşamba bi cuma yeterli zaten 2 katı artış olsun yeterÇok teşekkür ederimgidiyorum şimdi özele, en azından bi bugün belki bi de cuma artışa baksam daha bakmam zaten
Canımcım o değil aile hekimim ya benimki eğitimdeymiş ondan bu bakıyor
Gidip şimdi gebelik kaydınızı başlatabilirsiniz dedi ama daha 1 kere kan verdim o da 288 zaten nasıl başlatayım kaydı, içim rahat etmezDediği gibi sağlık ocağı her türlü almak zorunda gebelik takibi için en azından kanda gebeliğin kanıtlanması için hatta ben gitmedim ilk başta eşim ikematgahtan dolayı kayıt ettirmeye gitmişti sağlık ocağına ordakiler demiş eşiniz gelsin takibini başlatalım diye
bende görüyorummm :))Ya kızlar benim mi psikolojim bozuk bilmiyorum galiba 6 sene sonra olması da etki rüyalarımda kanamam olduğunu bebeği kaybedecek gibi görüyorım ama sonra yoktur bir şey deniyor falan uyanıyorum ikidir gördüm bunu korku mu bunu bana yaptırıyor acaba her sabah kalkıp kanama olmuş mu diye bakıyorum niye böyle oluyor ya
Bende ilk özelde verdim biraz pahalı tabi dedim değer 45 dk da sonuç çıkıyor iki gün arayla vermiştim bende umarım istediğin gibi artış olur sağlıklı gebeliktir canımGidip şimdi gebelik kaydınızı başlatabilirsiniz dedi ama daha 1 kere kan verdim o da 288 zaten nasıl başlatayım kaydı, içim rahat etmezgeldim özele şimdi
Ben daha önce 11 haftalık düşük yaşadım o zaman çok görüyordum kabuslar vs sanırım bu sitede bu tip şeyler yazılınca tepki gösteriyorlar ama ben yaptığımı yazıyorum dua taşıyorum üzerimde çok şükür şuan da rüya vs görmüyorum bu gebeliğimdeYa kızlar benim mi psikolojim bozuk bilmiyorum galiba 6 sene sonra olması da etki rüyalarımda kanamam olduğunu bebeği kaybedecek gibi görüyorım ama sonra yoktur bir şey deniyor falan uyanıyorum ikidir gördüm bunu korku mu bunu bana yaptırıyor acaba her sabah kalkıp kanama olmuş mu diye bakıyorum niye böyle oluyor ya
kabızlık sorunu yaşanıyor diye biliyorum ama bende hiçbir değişiklik olmadı normal hayatta nasılsa öyle devam ediyorum. ishal olmak sorun muymuş ? geçmiş olsun bizi de haberdar edin lütfenDünden beri afedersiniz ishal problemi yaşıyorum, doktorumu aradım hastaneye çağırdı gidiyorum şimdi böyle sorun yaşayan oldu mu
Umarım kuzucum verdim şimdi, 4 saatte çıkmıştı geçen verdiğim ama bu sefer çabuk çıkar umarımBende ilk özelde verdim biraz pahalı tabi dedim değer 45 dk da sonuç çıkıyor iki gün arayla vermiştim bende umarım istediğin gibi artış olur sağlıklı gebeliktir canım
Korkutuyorlar o zaman bizi bende taşıyayım o halde Allahım kötü gözlerden kötü niyetlerden uzak etsin bizi sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBen daha önce 11 haftalık düşük yaşadım o zaman çok görüyordum kabuslar vs sanırım bu sitede bu tip şeyler yazılınca tepki gösteriyorlar ama ben yaptığımı yazıyorum dua taşıyorum üzerimde çok şükür şuan da rüya vs görmüyorum bu gebeliğimde