Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
ben de 289 hcg ile öğrendim 1 hafta sonra gittim doktora ve keseyi gördük :) şimdi gidersen muhtemelen kan alacak yine. Bana göremeyebiliriz dedi çünkü
Evet evet ben de bi şey görünmez diye düşündüm de eksik olan değerim varsa ona takviye verir belki demiştim ama hiç strese girmeyeyim boş yere, ben de 1 hafta sağlık ocağında kan vereyim

bence iki gün sonra tekrar kan verin :) 5+ olduktan sonra gidin kese gözükür :) sağlıkla ilerlesin inşallah

Evet evet ben de bi şey görünmez diye düşündüm de eksik olan değerim varsa ona takviye verir belki demiştim ama hiç strese girmeyeyim boş yere, ben de 1 hafta sağlık ocağında kan vereyim
bana da bu hafta kese görününce kan verin tahlillerinize bakayım dedi. Siz verip gidin hazırlık olmuş olur. Hayırlı olsun umarım her şey çok güzel olur

Kızlar merhaba size bişey danışacağım kendim yaklaşık 6-7 senedir okb ve kaygı bozukluğu ile savaşıyorum. 25 yaşındayım sağlık memuruyum. Hamileliği öğrendiğimden beri kaygılanıp duruyorum ben ona yetecek miyim eskisi gibi hayatım olacak mı gebelikte çirkinleşecek miyim çalışabilecek miyim doğumdan sonra diye diye günlerim geçiyor. Kilo takıntım hep var hamile olduğumdan beri tarti görmek istemiyorum. Bunlar benim kaygı bozukluğumla alakalı değil mi geçecek hep kendime öyle telkin veriyorum. Eşimi de bu süreçte çok yordum

ben de kaygı bozukluğu olan biriyim yaklaşık 2 buçuk yıldır antidepresan kullanıyordum 1 aydır bıraktım. Sana şunu söyleyebilirim ki, hiç bir zaman bebeğin için kendini yeterli hissetmeyeceksin hayatın hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Bunların çok olumsuz gibi göründüğünün farkındayım ama bil ki hayatta zaten hiç bir şey mükemmel değil ki anneliğimizle bedenimizle yaşantımızla mükemmel olalım. yok öyle bir dünya önce bunu kabul et sonra keyifli kısımlarını görebileceksin. En basiti doğumdan sonra hamilelik günlerini özleyeceksin, bebeğinin karnındaki hareketini özleyeceksin gibi gibi bir çok güzellik yaşayacaksın. bu günlerinin keyfini çıkar lütfen

Ben de sürekli bulantı halindeyim Biz de 6+2’deyiz. Kusma da ara sıra oluyor bende özellikle çok sıvı aldığımda. Su hiç içemiyorum tüm güne bir iki bardak su en fazla.
Merhaba hayırlısı olsun sizede bu arada benide ekler misiniz? Yaşım 29, Sat 24 mart, 4 hafta 1 günlük görünüyor şu an. Tahmini doğum 28 aralık

Kesinlikle cok sanslılar.keseyi gördğümüz günün akşamı 5+3 te başladı benim bulantım da. Öldürmeyen ama süründüren cinsten kusmuyorum ama tüm gün boyunca hep bulantı yesem de yemesem de aynı gündelik yaşamımı etkiliyor baya su bile midemi bulandırıyor. Önceki hamileliklerimde 6-7 den sonra başlamıştı bu sefer erken oldu. Prilam kullandım yine gecmedi 2 gündür içmiyorum bgn bulantım daha fazla gibi geldi kullanmaya devam edicem sanırım bi tık azaltmış olmalı prilam.

evet kesinlikle öldürmüyor ama sürünüyorsun . benimde sabahtan beri bu şekilde . sağlıklı olsunlar da mecbur dayanacağız. 13. haftada geçecekler inşallah :) prilam ben henüz kullanmadım mecbur kalmam inşallah o kadar kötülemez

Alahim nasil guzel bir haberrr cok sukur cok sevindim umut oldunuz bircok kisiye insallah bende gorebilirim bebegimi duyarim kalbini. Peki sizde hamilelik belirtileri varmi? Bende sadece gogusler sis durumda baska hicbsey yok. 3 gun snra gidecegim doktora.

merhaba beni de ekleyebilir misiniz yaş:35 Şehir:İzmir 1. çocuk Son Adet tarihi:25 Şubat Kese:5+4. Tahmini Doğum Tarihi 10 Aralık 2024

Benim göğüslerim çok fazla acıyor dokunamıyorum bir de mide bulantım var özellikle sabahları oluyor

Son düzenleme:
Cok korkuyorum 13 yildir bekliyorum..hep doktorum yuzunden ,beta yuzunden stresim daha da artti, birde bana istedigimiz gbi artmadi diyo doktor. Moralimi alt ust etti. İnsallah yaniliyordur yarabbim.. guzel haberi bikacgun sonra size verebilirm mesajlariniz bana umut oluyor ama sonra birden modum tekrar dusuyor. İnsallah sende saglkla bebegini kucagina alirsin.sagol.

aynen ben. tum enerjimi aldı bu bulantı ağzımda acı bir tat canım hiçbirsey istemiyor ama yiyince kusmuyorum.. ne işe gidesim var ne içimden birsey geliyor.. gundelik hayatımı etkiliyor resmen. bulantı, biraz yorgunluk ve tansiyon dusuklugu. bol sivi al dedi doktor tansiyon dusuklugu icin ama su bile tiksindiriyor beni su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…