Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
evet oysaki ne kadar olağan bir durum .. çubuk kreker falan işe yarayabilir birde bi tane hap var. PRİLAM DR .arkadaşım onu çok kullandı. doktorunuza sorun mide bulantılarınızın çok yoğun olduğunu söyleyin o haptan verecektir.
Çok çok teşekkür ederim ihtiyacım olacak gibi

bende 6+1 de gitim .vajinal ultrasonda 12mm kese ve yolk vardi ama bebek yoktu. Endiselendirdi bu beni. Bir hfta bekleyelim dedi.. 4gun sonra gidecegim .. haa birde gorunmedigi gun beta bakti 28.600 cikti fakat iki gun sonra sadece %20 artis olmustu betada. Moodum cok dusuk. İnsallaj ikimizde hayirli haber aliriz .cok arkdasimiz var 7.hftada hem bebekk hem kalp atisi duyan:)
Canım sen çok streslisin bende öyleydim 5 hafta 3 günlükken kese gözükmüştü yolk kesesi vardı falan bir hafta sonra sağlık ocağı kan testi yaptı gebelik takibi için orda betam 10.000 çıktı nasıl korktum dedim bune hiç artmamış dedim ertesi gün normalde doktor kontrolüm vardı ama ben dayanamadım özele gittim böyle böyle betam çok düşük çıktı falan doktorda kese gözüktükten sonra biz betaya bakmayız dedi önemli olan kese büyümüş mü kalp atışı olmuş mu ona bakarız beta ileri haftalarda daha da düşüşe geçer onunla artık işimiz yok dedi ultrasonda baktı kalp atışı bile oluşmuş dedi boşuna stres yapıyorsun dedi yani sende de aynısı bence boşuna stres yapıyorsun

Merhaba kızlar ben de 6+1 oldum bugün benim gibi ev yemeklerine midesi bulanan var mı sürekli dışarı yemeği yemek istiyorum sebzeli yemekler baklagiller gördükçe midem kalkıyor

Canım sen çok streslisin bende öyleydim 5 hafta 3 günlükken kese gözükmüştü yolk kesesi vardı falan bir hafta sonra sağlık ocağı kan testi yaptı gebelik takibi için orda betam 10.000 çıktı nasıl korktum dedim bune hiç artmamış dedim ertesi gün normalde doktor kontrolüm vardı ama ben dayanamadım özele gittim böyle böyle betam çok düşük çıktı falan doktorda kese gözüktükten sonra biz betaya bakmayız dedi önemli olan kese büyümüş mü kalp atışı olmuş mu ona bakarız beta ileri haftalarda daha da düşüşe geçer onunla artık işimiz yok dedi ultrasonda baktı kalp atışı bile oluşmuş dedi boşuna stres yapıyorsun dedi yani sende de aynısı bence boşuna stres yapıyorsun
Benim çarşamba randevum var şuan 4+5 kese görünür mü

selam hanımlar ben de gebelik testi almıştım yaptım ve 5+6 haftalık hamileyim. en son 10 gün önce bir kan vermem gereiyordu Beta HCG'ye de baktırdım 6.2 çıkmıştı. şu an hala doktora gitmiş değilim. bana ümraniye üsküdar civarında normal doğum eğilimi olan bir doktor önerebilir misiniz? açıkçası kordon kanını bekletmesini kordonu hemen kesmemesini istiyorum. baştan kafama göre bir doktor bulursam ondan devam etmek istiyorum.

Merhaba beni de yazar mısınız yaş 27
ilk bebek
Son adet tarihi 16 Mart
Kese ve kalp atışı henüz yok
beklenilen doğum tarihi 21 aralık

Hanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti 🥹

Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım

Hanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti 🥹

Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım
Seni burda görmek ne güzel 🧿🥹 benimde 4+5 çarşambaya randevu aldım karın değil vajınal ultrasonda görünürmüş kese

ben de 289 hcg ile öğrendim 1 hafta sonra gittim doktora ve keseyi gördük :) şimdi gidersen muhtemelen kan alacak yine. Bana göremeyebiliriz dedi çünkü

X