İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızAaa benimde tahmini doğum 26 aralık gösteriyor daha çok minnoşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızAaa benimde tahmini doğum 26 aralık gösteriyor daha çok minnoşlar
Çok çok teşekkür ederim ihtiyacım olacak gibievet oysaki ne kadar olağan bir durum .. çubuk kreker falan işe yarayabilir birde bi tane hap var. PRİLAM DR .arkadaşım onu çok kullandı. doktorunuza sorun mide bulantılarınızın çok yoğun olduğunu söyleyin o haptan verecektir.
Kesinlikle öyle zaten de işte bu şekilde hisssettiriyorlar bir şekilde. Özel sektör sıkıntıVallahi bende de ruh hali öyle ama bu utanılacak bir durum değil bence
Canım sen çok streslisin bende öyleydim 5 hafta 3 günlükken kese gözükmüştü yolk kesesi vardı falan bir hafta sonra sağlık ocağı kan testi yaptı gebelik takibi için orda betam 10.000 çıktı nasıl korktum dedim bune hiç artmamış dedim ertesi gün normalde doktor kontrolüm vardı ama ben dayanamadım özele gittim böyle böyle betam çok düşük çıktı falan doktorda kese gözüktükten sonra biz betaya bakmayız dedi önemli olan kese büyümüş mü kalp atışı olmuş mu ona bakarız beta ileri haftalarda daha da düşüşe geçer onunla artık işimiz yok dedi ultrasonda baktı kalp atışı bile oluşmuş dedi boşuna stres yapıyorsun dedi yani sende de aynısı bence boşuna stres yapıyorsunbende 6+1 de gitim .vajinal ultrasonda 12mm kese ve yolk vardi ama bebek yoktu. Endiselendirdi bu beni. Bir hfta bekleyelim dedi.. 4gun sonra gidecegim .. haa birde gorunmedigi gun beta bakti 28.600 cikti fakat iki gun sonra sadece %20 artis olmustu betada. Moodum cok dusuk. İnsallaj ikimizde hayirli haber aliriz .cok arkdasimiz var 7.hftada hem bebekk hem kalp atisi duyan:)
Benim çarşamba randevum var şuan 4+5 kese görünür müCanım sen çok streslisin bende öyleydim 5 hafta 3 günlükken kese gözükmüştü yolk kesesi vardı falan bir hafta sonra sağlık ocağı kan testi yaptı gebelik takibi için orda betam 10.000 çıktı nasıl korktum dedim bune hiç artmamış dedim ertesi gün normalde doktor kontrolüm vardı ama ben dayanamadım özele gittim böyle böyle betam çok düşük çıktı falan doktorda kese gözüktükten sonra biz betaya bakmayız dedi önemli olan kese büyümüş mü kalp atışı olmuş mu ona bakarız beta ileri haftalarda daha da düşüşe geçer onunla artık işimiz yok dedi ultrasonda baktı kalp atışı bile oluşmuş dedi boşuna stres yapıyorsun dedi yani sende de aynısı bence boşuna stres yapıyorsun
Belki karından değilde vajinal ultrosanla gözükebilir ama daha miniciktirBenim çarşamba randevum var şuan 4+5 kese görünür mü
Merhaba kızlar ben de 6+1 oldum bugün benim gibi ev yemeklerine midesi bulanan var mı sürekli dışarı yemeği yemek istiyorum sebzeli yemekler baklagiller gördükçe midem kalkıyor
Ya ben çok üşüyorum bu gebelikten olurmu kiBelki karından değilde vajinal ultrosanla gözükebilir ama daha miniciktir
Oda olabilir ama kan değerlerin nasıldı canım demirin falan belki düşüktürYa ben çok üşüyorum bu gebelikten olurmu ki
Geçen ay kan tahlillerim çok iyiydiOda olabilir ama kan değerlerin nasıldı canım demirin falan belki düşüktür
5 +6 yım henüz bulantılarım başlamadı benimMerhaba kızlar ben de 6+1 oldum bugün benim gibi ev yemeklerine midesi bulanan var mı sürekli dışarı yemeği yemek istiyorum sebzeli yemekler baklagiller gördükçe midem kalkıyor
Hastanedeyim kızlar pembe kanama devam ediyorYerleşme kanaması da olabilir canim içini ferah tut sen dinlenmek iyi gelir.
Allah yardımcın olsun kaç haftalık bende aynıyım kanamam devam ediyorMutlaka haberdar ederim dua edermisim benim için
benimde hiç yoktu ne zaman 6+0 oldu başladı. şuan bugün 6+1 iz . iki gündür şiddetli mide bulantım başladı.5 +6 yım henüz bulantılarım başlamadı benim
6+6 kalp atışı duyduk bugün çok şükür kanama alanım yokmuş olabiliyor böyle çok kanaman olmamış dedi sende endişe etme ya şafi çek olur muHastanedeyim kızlar pembe kanama devam ediyor
Allah yardımcın olsun kaç haftalık bende aynıyım kanamam devam ediyor
Seni burda görmek ne güzel benimde 4+5 çarşambaya randevu aldım karın değil vajınal ultrasonda görünürmüş keseHanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti
Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım
Ayy geçen sene hayırlı olsun demiştim, şimdi aynı topicteyiz ben de gitmemeye karar verdim bugün bi süre sağlık ocağından beta takip edicemSeni burda görmek ne güzel benimde 4+5 çarşambaya randevu aldım karın değil vajınal ultrasonda görünürmüş kese
ben de 289 hcg ile öğrendim 1 hafta sonra gittim doktora ve keseyi gördük :) şimdi gidersen muhtemelen kan alacak yine. Bana göremeyebiliriz dedi çünküHanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti
Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım