Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Evett benden de pembe leke geldi ultrasona göre bugün 6+5 günlük oluyor. Tuhaf akintim vardi Enfeksiyon gibiydi perşembe hastaneye gidicem diye çok önemsemedim bugün bana pembe akinti olarak dönüş yaptı. Birazdan eşim gelince acile gidicez umarım güzel şeyler duyarım.

Hanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti 🥹

Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım
Test konusunda konuma cevap vermiştiniz. Tebrik ederim hayırlı olsun. Ben 5+1 de gitmiştim dotkora kese görüşmüştü. Şimdi gitseniz kese görünmez büyük ihtimalle çok minik. Kanlarınıza da gittiğinizde baktırabilirsiniz sanki. Çok erken gidince kese görünmüyor vs. Stres oluyor bende kalp atışını bekliyorum 30unda randevum stresle merakla bekliyorum

Test konusunda konuma cevap vermiştiniz. Tebrik ederim hayırlı olsun. Ben 5+1 de gitmiştim dotkora kese görüşmüştü. Şimdi gitseniz kese görünmez büyük ihtimalle çok minik. Kanlarınıza da gittiğinizde baktırabilirsiniz sanki. Çok erken gidince kese görünmüyor vs. Stres oluyor bende kalp atışını bekliyorum 30unda randevum stresle merakla bekliyorum
Regl gününüzde 171 çıkmış hiçbir sorun yok demişim, ben de regl gününde öğrendim ayy duygulandım kendi kendime 🥹

Evet evet öyle yapmayı planladım, en azından bi 1 hafta daha sağlık ocağında takiplicem inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏿

Regl gününüzde 171 çıkmış hiçbir sorun yok demişim, ben de regl gününde öğrendim ayy duygulandım kendi kendime 🥹

Evet evet öyle yapmayı planladım, en azından bi 1 hafta daha sağlık ocağında takiplicem inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏿
İnşallah hepimizin yaa çok mutlu oldum bende karşılaşmamıza 5+1 de 9460 olmuştu beta hcg.. zaman hızlı insan şaşırıyor gidene kadar acaba dış gebelik mi şu mu bu mu bin stresle gittim. Kese göründü şimdi de kalp atışı stresi. Her konrtrol zamanını beklemek bir stres bence yaa ilerleyen zamanda da😄çok sevindim adınıza. Sizinde mi ilk bebek

İnşallah hepimizin yaa çok mutlu oldum bende karşılaşmamıza 5+1 de 9460 olmuştu beta hcg.. zaman hızlı insan şaşırıyor gidene kadar acaba dış gebelik mi şu mu bu mu bin stresle gittim. Kese göründü şimdi de kalp atışı stresi. Her konrtrol zamanını beklemek bir stres bence yaa ilerleyen zamanda da😄çok sevindim adınıza. Sizinde mi ilk bebek
Evet benim de ilk 🥰 valla stres bitmez gibi ben yolun çok başında anladım onu :KK70: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧡

Evet benim de ilk 🥰 valla stres bitmez gibi ben yolun çok başında anladım onu :KK70: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧡
Amiiin inşallah. İlk olunca bide tamamen bilinmiyor bende aynı stres doluyum. Bide plansızdı sürpriz oldu onun duygu karmaşası stresi, işe gitme stresi birsürü stres. En sonucunda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :anne:

Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktı 😍 kalp atışınıda duyduk çok mutluyumm😍 progestan fitil verdi yinede ❤️ artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum😍
Çok sevindim kuzum 🧿🧿🧿 darısı bize inşallah 😍
Hanımlar selam, gebelik bekleyenler gruplarında gördüğüm birkaç kişiyi burada görmek beni çok mutlu etti 🥹

Bugün pozitifi gördüm, takvime göre 4+1 görünüyor, 288 beta. Her şey için çok erken tabii ama doktora gitmek için de erken mi sizce? Yani kan değerlerine vs bi bakılsa mı gitsem de, emin olamadım
Kıııııızzzz 😍😍😍😍 aynı topikteyiz 🧿🧿🧿 hayırlı uğurlu olsun, çok çok çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin. Ben iki kere kan verdim, artışı gördüm, şimdi evde gebelik testiyle koyulaşmayı takip ediyorum. 10 gün sonra kese için gideceğim. Sen de bir hafta on güne keseyi görürsün kuzum 🙏

Çok sevindim kuzum 🧿🧿🧿 darısı bize inşallah 😍

Kıııııızzzz 😍😍😍😍 aynı topikteyiz 🧿🧿🧿 hayırlı uğurlu olsun, çok çok çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin. Ben iki kere kan verdim, artışı gördüm, şimdi evde gebelik testiyle koyulaşmayı takip ediyorum. 10 gün sonra kese için gideceğim. Sen de bir hafta on güne keseyi görürsün kuzum 🙏
Yaaaa ben de seni gördüğüme çok sevindiiiim 🧡🧡 23 Mart satmış senin benim de 25 🫶🏿

Evett benden de pembe leke geldi ultrasona göre bugün 6+5 günlük oluyor. Tuhaf akintim vardi Enfeksiyon gibiydi perşembe hastaneye gidicem diye çok önemsemedim bugün bana pembe akinti olarak dönüş yaptı. Birazdan eşim gelince acile gidicez umarım güzel şeyler duyarım.
Merhaba çok afedersiniz peçeteye silince gelen nokta nokta pembelik şeklinde mi? Benim 8 haftalık gebelik öğrendiğimden beri devam ediyor. Doktora da yeni gittim progestana devam dedi tekrardan randevu alacağım devletten bu sürede kafayı yiyeceğim sanırım neden oluyor kötü bir durum mu bebek iyi mi? Doktor çok bilgilendirme yapmadı geçen

Selamm kızlar,
Bugün (6+3’te) şükürler olsun ilk kontrolümüze gidebildik 😂 Kesemizi gördük, içinde de minik bir kelebeğin nabzı atıyordu tık tık 🥹 Çok kısa da olsa dinletti doktorumuz 🙏
Bu da tüm teyzelerimize merhaba dediğimiz ilk ultrason fotomuz olarak dursun burada 🥰

Eklentiler

• IMG_1069.png
    IMG_1069.png
    503,7 KB · Görüntüleme: 68
Selamm kızlar,
Bugün (6+3’te) şükürler olsun ilk kontrolümüze gidebildik 😂 Kesemizi gördük, içinde de minik bir kelebeğin nabzı atıyordu tık tık 🥹 Çok kısa da olsa dinletti doktorumuz 🙏
Bu da tüm teyzelerimize merhaba dediğimiz ilk ultrason fotomuz olarak dursun burada 🥰
Oyyyyy merhaba teyzesinin bitanesi 🧿😍

Cok korkuyorum 13 yildir bekliyorum..hep doktorum yuzunden ,beta yuzunden stresim daha da artti, birde bana istedigimiz gbi artmadi diyo doktor. Moralimi alt ust etti. İnsallah yaniliyordur yarabbim.. guzel haberi bikacgun sonra size verebilirm🌸 mesajlariniz bana umut oluyor ama sonra birden modum tekrar dusuyor. İnsallah sende saglkla bebegini kucagina alirsin.🌹sagol.
Benimde 6 yıl sonra oldu anlıyorum seni iki aşılama ve tüp bebek olumsuz oldu buda Allahın takdiri kendi kendine oldu bazen bende çok evhamlanıyırum ama sonra kendimi telkinliyorum mesela benim mide bulantım başlamadı bunu bile acaba terslik mi var diyorum sonra belkide kolay hamilelik geçircem diye telkinliyorum ondan seni çok iyi anlıyorum umarım en son ki gittiğin doktora gitmeyeceksindir belliki o doktor sana hiç iyi gelmemiş doktorunu değiştir canım kesinlikle doktor tercihi çok önemli

X