- 18 Eylül 2019
- 215
- 170
Mutlaka doktorumu degistirecegim..saglkla ilerliyordur insallahBenimde 6 yıl sonra oldu anlıyorum seni iki aşılama ve tüp bebek olumsuz oldu buda Allahın takdiri kendi kendine oldu bazen bende çok evhamlanıyırum ama sonra kendimi telkinliyorum mesela benim mide bulantım başlamadı bunu bile acaba terslik mi var diyorum sonra belkide kolay hamilelik geçircem diye telkinliyorum ondan seni çok iyi anlıyorum umarım en son ki gittiğin doktora gitmeyeceksindir belliki o doktor sana hiç iyi gelmemiş doktorunu değiştir canım kesinlikle doktor tercihi çok önemli
Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mıSelamm kızlar,
Bugün (6+3’te) şükürler olsun ilk kontrolümüze gidebildikKesemizi gördük, içinde de minik bir kelebeğin nabzı atıyordu tık tık Çok kısa da olsa dinletti doktorumuz
Bu da tüm teyzelerimize merhaba dediğimiz ilk ultrason fotomuz olarak dursun burada
Bende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladımbenim tansiyonum hep dusuk bu hamilelik çarptı beni. bir onceki gebeliğim daha kolay geçmişti. bunda hep bi yorgunluk mide bulantısı dusuk tansiyon ne ararsan var
adi ne hapin? bas donmesi benim de oluyor bir ara coktu vertigo sandim sonra gecti ara ara geliyor doktor dusuk tansiyon dedi bana, hatta 9-4 tu tansiyonum. normalde de hep dusuk zatenBende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladım
Ohhh süper hadi bakalım bir hafta falan geçsin şöyle bi seni de ekleriz listeyeEvettt denk gelmiştikbat bi uygulamaya göre dün birine göre bugündü
Tabi kiii, hayırlı olsunBeni de ekler misiniz? 6+2'yiz. 35 yaşındayım. İkinci çocuğum. Keseyi 5+4'te gördük.
Hadi sıra sen de teyzemizOyyyyy merhaba teyzesinin bitanesi
Ayyy o kadar bensin kiaynen ben. tum enerjimi aldı bu bulantı ağzımda acı bir tat canım hiçbirsey istemiyor ama yiyince kusmuyorum.. ne işe gidesim var ne içimden birsey geliyor.. gundelik hayatımı etkiliyor resmen. bulantı, biraz yorgunluk ve tansiyon dusuklugu. bol sivi al dedi doktor tansiyon dusuklugu icin ama su bile tiksindiriyor beni su an..
Hayırlı olsunkızlar bugün 7+2 yiz doktor kontrolunde kalp atışı duyuldu bebek 7+0 mış. her şey yolunda dedi. gebelik testleri varmış devlette yaptırabılırsın dedı . siz yaptırdınız mı bu testleri. birde istanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi var mı.
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :) Aaaa öyle bir şey mi var bizim sayfada tahmin eden var mı acaba? Aslında bu solda oluyormuş, yani sol tarafa tutunmuş. Zaten kontrolde de soldan yumurtlamışsın demişlerdi. Ayna görüntüsü olduğu için sağda görünüyor sanırım. Bana erkek gibi geliyor da bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, hayırlısı olsun :)Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mıbenimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte
Bu arada sen neden yoksun tablodaaaa....Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mıbenimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte
ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcıAyyy o kadar bensin kiŞu ağzımdaki tat asla düzelmiyor değişmiyor. Tek fark ben yedikçe bulantım azalıyormuş gibi hissedip çok yiyorum Su ben de hiç içemiyorum hatta genel olarak sıvı tüketemiyorum Ama sabır inşallah geçer en kısa zamanda
Teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun. Kırıkkale'den katılıyorum. Tahmini doğum tarihim 14 AralıkTabi kiii, hayırlı olsunHangi şehirden katılıyorsunuz aramıza
Çok sık girmediğim için kaçırmışım o detayı ama yazabilirsin benim son adet 2 mart 5+3 de ilk kese 6+4 de ilk kalp atışı beklenen doğum 7 aralıkBu arada sen neden yoksun tablodaaaa....
Kac haftalik hamilesinizKızlar merhaba size bişey danışacağım kendim yaklaşık 6-7 senedir okb ve kaygı bozukluğu ile savaşıyorum. 25 yaşındayım sağlık memuruyum. Hamileliği öğrendiğimden beri kaygılanıp duruyorum ben ona yetecek miyim eskisi gibi hayatım olacak mı gebelikte çirkinleşecek miyim çalışabilecek miyim doğumdan sonra diye diye günlerim geçiyor. Kilo takıntım hep var hamile olduğumdan beri tarti görmek istemiyorum. Bunlar benim kaygı bozukluğumla alakalı değil mi geçecek hep kendime öyle telkin veriyorum. Eşimi de bu süreçte çok yordum
Solda olunca kız mı oluyorduMaşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mıbenimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte
Bende soldan yumurtladim bakalım hurafeler tutacak mıAmin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :) Aaaa öyle bir şey mi var bizim sayfada tahmin eden var mı acaba? Aslında bu solda oluyormuş, yani sol tarafa tutunmuş. Zaten kontrolde de soldan yumurtlamışsın demişlerdi. Ayna görüntüsü olduğu için sağda görünüyor sanırım. Bana erkek gibi geliyor da bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, hayırlısı olsun :)