Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Mutlaka doktorumu degistirecegim..saglkla ilerliyordur insallah butun kaygilarim bosuna diyebilirim o gun umarimseninde evladini saglikla kucgina almani diliyorum bu zor yollardan gecenler sabır edenler gercekten anne olmayi hakediyorlar .rabbim buyuktur.

Maşallah canım Allah sağlıkla ilerletip sağlıkla doğurmayı nasip etsin bazıları keseye göre cinsiyet tahmin ediyor acaba tahmin eden çıkar mı benimkiyle benziyor çünkü gerçi benimki seninkine göre solda bebek aman işte insanız her şeyide merak ediyoruz tabiki farketmezde işte

benim tansiyonum hep dusuk bu hamilelik çarptı beni. bir onceki gebeliğim daha kolay geçmişti. bunda hep bi yorgunluk mide bulantısı dusuk tansiyon ne ararsan var
Bende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladım

Bende aynı durumdayım.ilk hamileliğimde son güne kadar rapor almadan calıstım . bas dönmesi mide bulantısı bu hamileleğimde inanılmaz zorluyor en son bulantı hapı yazdı rahatladım
adi ne hapin? bas donmesi benim de oluyor bir ara coktu vertigo sandim sonra gecti ara ara geliyor doktor dusuk tansiyon dedi bana, hatta 9-4 tu tansiyonum. normalde de hep dusuk zaten

Ayyy o kadar bensin ki Şu ağzımdaki tat asla düzelmiyor değişmiyor. Tek fark ben yedikçe bulantım azalıyormuş gibi hissedip çok yiyorum Su ben de hiç içemiyorum hatta genel olarak sıvı tüketemiyorum Ama sabır inşallah geçer en kısa zamanda

Hayırlı olsun ben de doktor bakıyorum anadolu yakasında. Ne tarafa yakınsın ben koşuyolu medipoldeki doktorlardan birine gideceğim sanırım. En rahat trafiksiz gidilen yer orası oluyor

Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :) Aaaa öyle bir şey mi var bizim sayfada tahmin eden var mı acaba? Aslında bu solda oluyormuş, yani sol tarafa tutunmuş. Zaten kontrolde de soldan yumurtlamışsın demişlerdi. Ayna görüntüsü olduğu için sağda görünüyor sanırım. Bana erkek gibi geliyor da bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, hayırlısı olsun :)

Bu arada sen neden yoksun tablodaaaa....

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Bugün 5+0 kanlarım 700 1100 ve 3300 şeklinde arttı. Kese yok ama göremedik. Vajinal baktı yine yok. Bir yer gördü ama emin değil. O da 0.273 cm dedi 2 mm galiba

Merhaba
Bende 6+1 hamileyim. Sizdeki gibi iki kaybım var. Birinde 8.hafta kalbi durdu incelemeye yolladık turner sendromlu çıktı. İkincide beta hcg artmadı kürtaj oldum. Bugün şükür kalbi atıyormus. Bu üçüncü ve korkarak gidiyorum. Birbirimize çok dua edelim. Oksapar ecopirin ve folik asit bir de imom kullanıyorum.

ben de bie de hormonal degisikliklerden mi artik nedir bir mutlu olamama durumu var, normalde daha neseli bir yapim varken su an off puff modundayim can sıkıcı

Kac haftalik hamilesiniz

Solda olunca kız mı oluyordu

Bende soldan yumurtladim bakalım hurafeler tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…