Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Çok teşekkür ederim evde tekrar kustum şu an bir şey yemek istemiyor canım. Kesinlikle öyle birde. İnsan hamile kaldı diye suçlu hissediyor sanki

Çok teşekkür ederim evde tekrar kustum şu an bir şey yemek istemiyor canım. Kesinlikle öyle birde. İnsan hamile kaldı diye suçlu hissediyor sanki
evet oysaki ne kadar olağan bir durum .. çubuk kreker falan işe yarayabilir birde bi tane hap var. PRİLAM DR .arkadaşım onu çok kullandı. doktorunuza sorun mide bulantılarınızın çok yoğun olduğunu söyleyin o haptan verecektir.

Ben az önce kendi doktoruma gittim. Kesenin etrafında herhangi bir kanama falan yok dedi. Hatta bebeği gördük kalp atışını da dinletti. 1 hafta yat dinlen dedi. Modunuzu hiç düşürmeyin. Dün benim de bebeği göremediler cihazdan kaynaklı olabilirmiş

Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktı kalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum
ÇOOOKK SEVİNDİM :) kaç haftalıkken duymuş oldun peki :) peogestan bende kullanıyorum . daha önce kullanmışmıydın progestan ?

6+6 hiç kullanmadım canım fitil verdi ağızdan alınca hazımsızlık yapabilir dedi. Seninde mi kanaman oldu
yok benim ki her ihtimale karşı güzel tutunsun diye verdi. kese biraz aşağıda demişti. evet bende fitil olarak alıyorum . ağızdan alırsak yan etkisini çok hissedersin. aşırı akıntın olacak fitil kullanınca endişe etme . beyaz beyaz hapın kalıntıları gelecek. bide aşırı kaşıntı yapıyor. şimdiden önlem al. ben peçete kullanmıyorum . sürekli vajina ıslak kalıyor akıntı olduğu için . atletlerimden kestim. çook afedersin güzelce koyuyorum oraya ve kaşıntım hiç olmadı. her lavaboda değiştirdim. bezin durumuna göre. şimdilik iyi gidiyor bakalım :)

kızlar bugün 7+2 yiz doktor kontrolunde kalp atışı duyuldu bebek 7+0 mış. her şey yolunda dedi. gebelik testleri varmış devlette yaptırabılırsın dedı . siz yaptırdınız mı bu testleri. birde istanbul anadolu yakası doktor tavsiyesi var mı.

canım kalp atışı 7+0 diye güncelleyebilirsin.

Ya ben çalışıyorum nasıl yapacağım ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…