- 15 Aralık 2023
- 1.826
- 2.127
- 28
umarım .. bende korkuyorum her geçen gün artıyor mide bulantımGerçekten öyle ilk gebeliğimde O Kadar kötüydüm ki serumlarla ayaktaydim gebelik sürecimden hiç birsey anlayamamistim umarım bunda öyle olmam
Çok teşekkür ederim evde tekrar kustum şu an bir şey yemek istemiyor canım. Kesinlikle öyle birde. İnsan hamile kaldı diye suçlu hissediyor sankiçalışan anne olmak öyle zor ki. ne kadar iyi olursalar olsunlar iş izin almaya gelince surat asmayacak patron olduğunu zannetmiyoum. şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye. allah yardımcımız olsun . izin alacağım zamanlar kanım çekiliyor sanki kendimi kötü hissediyorum . sizde eve geçince dinlenin güzelce dert etmeyin el işi işte. bizi düşünecek halleri yok ya. yoğurt yiyin . dün gece mide bulantımı bi süre kesti. belki size de iyi gelir.
evet oysaki ne kadar olağan bir durum .. çubuk kreker falan işe yarayabilir birde bi tane hap var. PRİLAM DR .arkadaşım onu çok kullandı. doktorunuza sorun mide bulantılarınızın çok yoğun olduğunu söyleyin o haptan verecektir.Çok teşekkür ederim evde tekrar kustum şu an bir şey yemek istemiyor canım. Kesinlikle öyle birde. İnsan hamile kaldı diye suçlu hissediyor sanki
Ben az önce kendi doktoruma gittim. Kesenin etrafında herhangi bir kanama falan yok dedi. Hatta bebeği gördük kalp atışını da dinletti. 1 hafta yat dinlen dedi. Modunuzu hiç düşürmeyin. Dün benim de bebeği göremediler cihazdan kaynaklı olabilirmişbende 6+1 de gitim .vajinal ultrasonda 12mm kese ve yolk vardi ama bebek yoktu. Endiselendirdi bu beni. Bir hfta bekleyelim dedi.. 4gun sonra gidecegim .. haa birde gorunmedigi gun beta bakti 28.600 cikti fakat iki gun sonra sadece %20 artis olmustu betada. Moodum cok dusuk. İnsallaj ikimizde hayirli haber aliriz .cok arkdasimiz var 7.hftada hem bebekk hem kalp atisi duyan:)
ÇOOOKK SEVİNDİM :) kaç haftalıkken duymuş oldun peki :) peogestan bende kullanıyorum . daha önce kullanmışmıydın progestan ?Kuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktıkalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum
6+6ÇOOOKK SEVİNDİM :) kaç haftalıkken duymuş oldun peki :) peogestan bende kullanıyorum . daha önce kullanmışmıydın progestan ?
Vallahi bende de ruh hali öyle ama bu utanılacak bir durum değil benceÇok teşekkür ederim evde tekrar kustum şu an bir şey yemek istemiyor canım. Kesinlikle öyle birde. İnsan hamile kaldı diye suçlu hissediyor sanki
yok benim ki her ihtimale karşı güzel tutunsun diye verdi. kese biraz aşağıda demişti. evet bende fitil olarak alıyorum . ağızdan alırsak yan etkisini çok hissedersin. aşırı akıntın olacak fitil kullanınca endişe etme . beyaz beyaz hapın kalıntıları gelecek. bide aşırı kaşıntı yapıyor. şimdiden önlem al. ben peçete kullanmıyorum . sürekli vajina ıslak kalıyor akıntı olduğu için . atletlerimden kestim. çook afedersin güzelce koyuyorum oraya ve kaşıntım hiç olmadı. her lavaboda değiştirdim. bezin durumuna göre. şimdilik iyi gidiyor bakalım :)6+6hiç kullanmadım canım fitil verdi ağızdan alınca hazımsızlık yapabilir dedi. Seninde mi kanaman oldu
canım kalp atışı 7+0 diye güncelleyebilirsin.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @Mucizee35 28 İzmir 1 5 Mart 4+3 10 Aralık 2024 outoffit 30 Ankara 1 8 Mart 13 Aralık 2024 O ogretmennnhaniiimm1 28 Adana 1 25 Şubat 5+2 8 Aralık 2024 @blocked 31 İstanbul 1 15 Mart 20 Aralık 2024 otuzaazkala 28 Sakarya 1 10 Mart 5+2 15 Aralık 2024 @derya32 37 İstanbul 3 28 Şubat 5+3 6+6 Erkek ??? 4 Aralık 2024 @flamingome 26 Kocaeli 1 10 Mart 5+1 15 Aralık 2024 @Zeyzey272727272727 28 Gaziantep 1 20 Mart 21 Aralık 2024 @kzkzkzkz 35 İzmir 2 12 Mart 5+3 16 Aralık 2024 @serendipcem 23 Antalya 1 3 Mart 5+1 8 Aralık 2024 @prmhnm 30 Diyarbakır 1 6 Mart Kız ??? 11 Aralık 2024 Parla ??? M minikfilozof 25 Ankara 1 10 Mart 5+1 Erkek ??? 15 Aralık 2024 @yagmurhakan35 34 İzmir 1 4 Mart 5+3 6+4 9 Aralık 2024 soundoffreedom 29 İstanbul 2 2 Mart 4+5 Kız ??? 7 Aralık 2024 @hayrihale 29 Aydın 1 8 Mart Kız ??? 13 Aralık 2024 @festina lente 36 Denizli 1 17 Mart 18 Aralık 2024 @babyzuzu 31 İstanbul 1 26 Şubat 4+6 7+3 2 Aralık 2024 @nursen6161 36 İstanbul 4 7 Mart 12 Aralık 2024 @edahandro 36 Ankara 1 23 Mart 25 Aralık 2024 @cilekkokusu90 34 Kocaeli 4 Mart 4+3 6+2 9 Aralık 2024 @Miss2311 31 İstanbul 2 18 Mart 4+3 23 Aralık 2024 @minikbikusumolsa 26 Sakarya 1 12 Mart 4+3 17 Aralık 2024 @mavigokyuzu93 31 İstanbul 1 11 Mart 16 Aralık 2024 @sym357 27 Gaziantep 1 4 Mart 5+0 6+2 9 Aralık 2024 @HAYATAKIRGINIM1 26 Adana 3 19 Mart 26 Aralık 2024 @Meryemimm 28 İstanbul 1 14 Mart 19 Aralık 2024
Ya ben çalışıyorum nasıl yapacağım ki bilemedimyok benim ki her ihtimale karşı güzel tutunsun diye verdi. kese biraz aşağıda demişti. evet bende fitil olarak alıyorum . ağızdan alırsak yan etkisini çok hissedersin. aşırı akıntın olacak fitil kullanınca endişe etme . beyaz beyaz hapın kalıntıları gelecek. bide aşırı kaşıntı yapıyor. şimdiden önlem al. ben peçete kullanmıyorum . sürekli vajina ıslak kalıyor akıntı olduğu için . atletlerimden kestim. çook afedersin güzelce koyuyorum oraya ve kaşıntım hiç olmadı. her lavaboda değiştirdim. bezin durumuna göre. şimdilik iyi gidiyor bakalım :)
bende çalışıyorum canım . yapılıyor bir şey yok. kaşıntıdan iyidir. :)Ya ben çalışıyorum nasıl yapacağım ki bilemedim
Kesinlikle öyle ama atlet kayar gibi geldi masabaşı değilim öğretmenimdebende çalışıyorum canım . yapılıyor bir şey yok. kaşıntıdan iyidir. :)
Erkek gibi sağlıkla gelsinKuzum kanama alanım yokmuş hem vajinal hem karından baktıkalp atışınıda duyduk çok mutluyumm progestan fitil verdi yinede artık ramzi teorisine uygun oldu çocuğum tahminleri bekliyorum
Teşekkür ederimm inşallahhErkek gibi sağlıkla gelsin
özelden yazdım canım :)Kesinlikle öyle ama atlet kayar gibi geldi masabaşı değilim öğretmenimde
çok sevindimmKızlar merhaba 6+5 kalp atışını duyduk az önce çok şükür kucağımıza sağ salim alalım hepimiz
Karından baksakta duyulur muhtemelen ama vajinal bakalım garanti olsun dedi vajinal baktıçok sevindimmkarından mı vajinamı? bende cuma günü gideceğim tam 6+5 olmuş olacak . umarım bende duyarım