Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bana doktor gebelik kesinleşince vinalac verdi

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim 5+2 haftalık oldum daha doktora gidemedim 9 ay önce 24 haftalık ölü doğum yaptım zor bir süreç olacak benim için insallh herşey yolunda gider
Gebeliğiniz hayırlı olsun. Benzer durumdayız 1 buçuk sene önce 20 haftalık ölü doğum yapmıştım. Şimdi de 7+3 teyim. Tedirginim ama inanıyorum herşey iyi olacak

Merhaba arkadaşlar ben de yeni öğrendim gebe olduğumu 2. Olacak bir oğlum var 8 yaşında sakı günü keseyi görebilir miyiz diye doktora gideceğiz cuma günü beta 359 Du hayırlısı olur inşallah biraz tedirginim çok ara verdim sigara içiyorum inşallah azaltırım henüz çok yeni

Umarım sizin de sorunsuz ilerler süreciniz. Siz bebeği görebildiniz mi peki benim Şuan 6+1 az önce gittim doktora ama kesede bebeği ya da yolk saç göremedik normal mi acaba
bende 6+1 de gitim .vajinal ultrasonda 12mm kese ve yolk vardi ama bebek yoktu. Endiselendirdi bu beni. Bir hfta bekleyelim dedi.. 4gun sonra gidecegim .. haa birde gorunmedigi gun beta bakti 28.600 cikti fakat iki gun sonra sadece %20 artis olmustu betada. Moodum cok dusuk. İnsallaj ikimizde hayirli haber aliriz .cok arkdasimiz var 7.hftada hem bebekk hem kalp atisi duyan:)

İnşallah sürecimiz güzel ilerler :)

Günaydın kızlar bugün ilk kusmamı yaşadım servisle geliyorum işe serviste tuttum kendimi zor şekilde iner inmez kustum sonra başım döndü yol kenarında bankta uzandım muz yedim tekrar midem kötü oldu. İzin aldım evden çalışacağım taksiyle dönüyorum mecbur epey mesafede var ama otobüsle mümkün değil dönebilmem. Yöneticim kötü olunca evden çalışabilirsin demişti ama arayıp söylediğimde biraz gergin gibi konuştu stres oldum. İnşallah tekrar olmaz iş konusu canımı sıkıyor deneme süremde yeni bitti

Miğde bulantıları ne zaman başlıyor en korktuğum şey ilk gebeliğimde ne zaman başladı hatırlamıyorum
bana doktorum bebek oluşmaya başladığında başlar anca dedi. 6. haftamda başladı benim ama henüz kusmadım ve dün gece aşırıı kötüydüm midem alt üst oldu resmen zor uykuya daldım . ama herkeste süreç aynı ilerlemiyor. bazılarının hiç midesi bulanmıyor ve aşırı şanslılar

Kızlar günaydın sabah kaltığımda sildiğimde pembe akıntım geldi daha sonra iç çamaşarıma adet başlangıcı gibi kanama geldi şuan yine silince akıntı ağırlıklı açık pembe kanamam bar şuan acildeyim kan sonucu beklşyorum bunu yaşayan var mı ne olabilir ?

çalışan anne olmak öyle zor ki. ne kadar iyi olursalar olsunlar iş izin almaya gelince surat asmayacak patron olduğunu zannetmiyoum. şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye. allah yardımcımız olsun . izin alacağım zamanlar kanım çekiliyor sanki kendimi kötü hissediyorum . sizde eve geçince dinlenin güzelce dert etmeyin el işi işte. bizi düşünecek halleri yok ya. yoğurt yiyin . dün gece mide bulantımı bi süre kesti. belki size de iyi gelir.

geçmiş olsun rabbim şifa versin. güzel düşünelim güzel olsun . bizi de haberdar edin

Merhaba İzmir, 35, 5+6 'dayım şu an. Son adet tarihi 5 Mart. Keseyi 5+4'te gördük beni de listeye ekleyebilir misiniz

Gerçekten öyle ilk gebeliğimde O Kadar kötüydüm ki serumlarla ayaktaydim gebelik sürecimden hiç birsey anlayamamistim umarım bunda öyle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…