Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
benim tansiyonum hep dusuk bu hamilelik çarptı beni. bir onceki gebeliğim daha kolay geçmişti. bunda hep bi yorgunluk mide bulantısı dusuk tansiyon ne ararsan var

Kızlar merhaba Şuan 6+1 haftadayım. Bugün hafif kahverengimsi akıntım oldu. Biraz da karın ağrım var bu durum normal mi ? Daha önce bir düşüğüm oldu o da bu şekilde belirti göstermişti.

Kızlar merhaba ben 23 24 günde bir adet oluyorum sat 20 marttı 15 nisan 67.5 17 nisan 140.0 bugün de 656.5 çıktı iyi mi doktorda iyi güzel dedi ama burda okuduklarım genelde çok daha fazla artıyordu sanki. Vallahi sağlıkla ilk bebeğimi kucağıma alayım daha sonra çocuk düşünürsem annemi dinleyeceğim adetten 10 gün sonra test yapcam bu kan verme bekleme çok stresli

Merhaba, Benim iş yerinde 3. Senem ama ben hemen söylemek istemiyorum.8. Haftadayım en az 4. Aya kadar beklemek istiyorum.en ufak şeyi hamileliğine bağlayıp çokça muhabbeti olmasın diye ve riskli dönem geçsin diye 5. Aya kadar bile bekleyebilirim bilmiyorum ama çok mu geç olur ? Siz ne zaman söylediniz iş yerine ?

Kızlar merhaba Şuan 6+1 haftadayım. Bugün hafif kahverengimsi akıntım oldu. Biraz da karın ağrım var bu durum normal mi ? Daha önce bir düşüğüm oldu o da bu şekilde belirti göstermişti.
Bende de ara ara oluyor doktora acile gittim progestan kullanıyorum kan dahi geldi pıhtılı doktor sorun yok dedi ama ben pek sevemedim doktoruda tavrını da bi kaç gündür gebelik belirtim yok korkuyorum inş bi sıkıntı olmaz

Ben hemen söyledim ama ben dış hemşirelik yapıyorum ama çok özlüyorum işimi şimdi tekrardan başlamak istiyorum 6-7 aya kadar çalışabilirim ama günlük sigorta ve günlük maaş gibi düşün. Çok tedirginim acaba neden hamile gelmiş evde duramamış derlerse diye midem bulanırsa diye evde durmak bana ruhen iyi gelmiyor

Kızlar benden pembe sulu kan geldi sizde olsu mu fitille corasprini kestik
Bende olmadı ama bugün sürekli baktım durdum iç güdüsel olarak. Yoğun kanama olmadığı sürece endişelenmeyin diyorlar. İnşallah birşey demek değildir kuzum zaten Doktor'un şüphelense söylerdi

Umarım sizin de sorunsuz ilerler süreciniz. Siz bebeği görebildiniz mi peki benim Şuan 6+1 az önce gittim doktora ama kesede bebeği ya da yolk saç göremedik normal mi acaba

Ben sağlığım el verdiği sürece çalışırım inş sizin hareketli ise belki ondan mı öyle düşündünüz

Arkadaşlar merhaba önceki haftalarda da yazmıştım ama sonra kanamam olunca yazmamıştım bir daha. Şükür ki bebeğim benimle. Çizelgeye nasıl ekletiyorum kendimi kimi etiketlemem gerekiyor.

33 yaşındayım, ilk çocuk olacak, sat 29 şubat. Cuma günü yani 19 nisanda kalp atışı duyduk

Bugün itibariyle 30+1 oldum. Alışverişe başlayacağım artık.

Süt sağma makinası, biberon ve bebek şampuanında önerdikleriniz var mıdır?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim 5+2 haftalık oldum daha doktora gidemedim 9 ay önce 24 haftalık ölü doğum yaptım zor bir süreç olacak benim için insallh herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…