- 25 Ocak 2023
- 2.483
- 2.418
- 30
Çok şükür kuzummAsıl seni görmek çok güzel canım ❤birlikteyiz çok şükür ❤
Maşallah kuzumÇok şükür kuzummgrubu pek takip edemiyorum yoğunum halsizlik ve birazda mide bulantım var kaç haftalıksınn şuan ben keseyi gördüm kalp atışına gidicem önümüzdeki hafta
Hahahahah yapma artık yeter yaaa gebesinn gebeeeMaşallah kuzumkalp atışını da sağlıkla duyarsın inşallah. Ben sanırım henüz 4 haftalık civarıyım. 10 gün sonra kese muayenesi için gel dediler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün idrar testi yapıyorum
Medicana Zekeriya Güner mükemmel bir hekimdir , ilk doğumu onda yaptım gönülden tavsiyemAramızda İzmirde yasayan kimse var mı ? Doktor konusunda kafam cok karıstı . Önerebileceğiniz doktor var mı
Harika haber tebrikler, en erken hissettiğiniz belirtiniz neydi acabaBizim tahmini doğum tarihi 24 Aralık baya sonlara doğru başka var mı yeni öğrenen acaba?
Yerleşme kanaması oldu benim adetten 5 gün önce ama arada erken olduğu için normaldir dedim ama devamı gelmedi ondan şüphelendim yoksa başka hiç bir belirtim yoktu erken gebelik testinde pozitif gördümHarika haber tebrikler, en erken hissettiğiniz belirtiniz neydi acaba
Merhaba sonucunuz ne olduKızlar merhaba,
Son adet tarihim 15 mart. Eşimle 4 gün beraberlik yaşadık yumurtama gününe kadar. Yumurtlama zamanı en son birlikteliğimizde 31 martta oldu. 3-4 gün sonra benim kasık ağrılarım başladı. Ve aşırı derecede gazım vardı bu dönemlerde. Bu ay normalde13 nisanda adet olmam gerekiyor. Ama adetimden bir gün önce kahverengi leke geldi. Devamı olmadı normal şeffaf akıntılarım olmaya başladı ve yoğun bir şekilde akıntım oldu. Bugün adetimin 3. Günü ama hala adet olmadım.. Akşam 4 gibi gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ve hala kasık ağrım,bel ağrım, gaz devam ediyor. Sizde böyle bişey yaşadınız mı? Sizce hamile miyim?
Adet gecikmesinin 5. Günü kan verdim ama negatif . Bugün 7. Gün halâ regl olmadım. Neden böyle oldu bilmiyorum.. en son ilişkinin üzerinden 20 gün geçmiş gebelik varsa çıkması gerekiyordu değil miMerhaba sonucunuz ne oldu
Ben varım canım 25 AralıkBizim tahmini doğum tarihi 24 Aralık baya sonlara doğru başka var mı yeni öğrenen acaba?
Ben oksapar kullanıyorum
canım çok açıyor yaparkenBen oksapar kullanıyorum bugünde ağzımda metal tadı gibi balık gibi bir koku alıyorum mahvoldum umarım çok sürmezcoraspinde alınca çarpıntı ve mide bulantısı yapıyor
Amin canım herkesinkini çok merak ediyorum şimdidenYaaa hadi bakalım tutacak mı tahminin bir kaç aya kadar göreceğiz. Benim hiç tahminim yok şimdilikAllah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize.
Aaaa öyle mi ? Bugün bir okuyayım içeriğini ama eğer öyleyse kötü olmuş yaa.Tamamlayıcının gebelik kapsamı yoksa muayenelerinizi de karşılamaz malesef