Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bende de ilk defa bugün başladı mide bulantısı duygu durum değişikliğinin maşallahı var 6+3 olduk. 25 nişana randevu aldım güzel haberler veririm inşallah

Merhaba gebelik testim pozitif çıktı bugün 30. Günüm normalde adet günüm yarın. Doktorumda yarın kan vermemi istedi. Ama benim adet olacakmış gibi ağrılarım var birde sarı mı desem açık kahverengimi desem bazen su gibi bazen kıvamlı bi akıntı oluyor korkuyorum

ben de iki gün lekelenme yaşadım canım . endişe etme çok normal bence şuan . hatta orucu bırakmıştım regl oldum diye o kadar fena ağrılarım vardı. ama sonra birden kesildi ve akıntıya döndü .

ben de iki gün lekelenme yaşadım canım . endişe etme çok normal bence şuan . hatta orucu bırakmıştım regl oldum diye o kadar fena ağrılarım vardı. ama sonra birden kesildi ve akıntıya döndü .
Yani tam lekelenmede diyemiyorum bu ay enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım acaba o mu tekrarladıda böyle akıntım var bilmiyorum. Sabah ve akşam üstü tekrar test yaptım koyulaşmada var sanki

Bugün benimde adet günüm olmadım test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye korkuyorum 3 gün önce negatifti ama test aldım her an tekrar yapabilirim

Ve akıntı yaşıyorum afedersiniz beyaz ve bazen sarı gibi

Yani tam lekelenmede diyemiyorum bu ay enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım acaba o mu tekrarladıda böyle akıntım var bilmiyorum. Sabah ve akşam üstü tekrar test yaptım koyulaşmada var sanki
gün aşırı takipten başka çözüm yok gibi duruyor canım . allah gönlümüze göre versin daima

Selam kızlar 5+2 haftayla aranıza katılıyorum ben de 7nisanda adetime 5 gün kala idrar testiyle öğrendim sonra kanlarım sırasıyla 63, 392 çıktı en son 15inde de 5375i görünce 17sinde doktora gittik keseyi gördük kalp atışları için 26sında çağırdı bakalım duyacak mıyız tahmini doğum tarihim 18 Aralık bulantım çok oluyor ama kusmam yok bir ara çok fazla uyku halim vardı şimdi daha iyiyim fakat çok sinirliyim :)))

bu bulantı beni bitirdi tüm hayat kalitemi düşürdü ilk hamileliğimde daha hafifti, hatırlamıyorum bile pek, şimdi bu ne böyle ne zaman geçer arkadaslar bu durum sabahı aksamı yok yemek kokusuna bile dayanamıyorum

5+0 dan grubun geriden gelenlerinden olarak benim de kese göründüüüü çok fazla karın ağrım vardı doktor rahmin büyüyor normal dedi. Kasıklarında dayanamıcağın bir ağrı olursa zaten anlarsın bu normal değil dersin o zaman muhakkak acile gelirsin dedi. Size de anlatayım dedim ilklere

Sağolasın bilgilendirme için bende öyle sanıyorum rahmin büyümesi bizde bi etki yaratıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…