Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay gitmen geriyor canimArkadaşlar ben en son 7haftalıkken gittim doktora bana şu hafta gel bile demedi çok ilgisiz maalesef başka doktor tercihi içinde şehir dışı gitmem gerek 12.hafta mı kontrole gitmemiz gerekiyor şuan 9+4üm
6sene aradan sonra unutmuşum gerçekten çoğu şeyiHer ay gitmen geriyor canim
Merhaba gebelik testim pozitif çıktı bugün 30. Günüm normalde adet günüm yarın. Doktorumda yarın kan vermemi istedi. Ama benim adet olacakmış gibi ağrılarım var birde sarı mı desem açık kahverengimi desem bazen su gibi bazen kıvamlı bi akıntı oluyor korkuyorumNormal canım
ben de iki gün lekelenme yaşadım canım . endişe etme çok normal bence şuan . hatta orucu bırakmıştım regl oldum diye o kadar fena ağrılarım vardı. ama sonra birden kesildi ve akıntıya döndü .Merhaba gebelik testim pozitif çıktı bugün 30. Günüm normalde adet günüm yarın. Doktorumda yarın kan vermemi istedi. Ama benim adet olacakmış gibi ağrılarım var birde sarı mı desem açık kahverengimi desem bazen su gibi bazen kıvamlı bi akıntı oluyor korkuyorum
Yani tam lekelenmede diyemiyorum bu ay enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım acaba o mu tekrarladıda böyle akıntım var bilmiyorum. Sabah ve akşam üstü tekrar test yaptım koyulaşmada var sankiben de iki gün lekelenme yaşadım canım . endişe etme çok normal bence şuan . hatta orucu bırakmıştım regl oldum diye o kadar fena ağrılarım vardı. ama sonra birden kesildi ve akıntıya döndü .
Bugün benimde adet günüm olmadım test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye korkuyorum 3 gün önce negatifti ama test aldım her an tekrar yapabilirimMerhaba gebelik testim pozitif çıktı bugün 30. Günüm normalde adet günüm yarın. Doktorumda yarın kan vermemi istedi. Ama benim adet olacakmış gibi ağrılarım var birde sarı mı desem açık kahverengimi desem bazen su gibi bazen kıvamlı bi akıntı oluyor korkuyorum
Ve akıntı yaşıyorum afedersiniz beyaz ve bazen sarı gibiMerhaba gebelik testim pozitif çıktı bugün 30. Günüm normalde adet günüm yarın. Doktorumda yarın kan vermemi istedi. Ama benim adet olacakmış gibi ağrılarım var birde sarı mı desem açık kahverengimi desem bazen su gibi bazen kıvamlı bi akıntı oluyor korkuyorum
İnşallah gönlünden geçen olur canım bak benim 3-4 gün önceki testim böyleydi o akşam kan testim 2.77 çıkmıştıVe akıntı yaşıyorum afedersiniz beyaz ve bazen sarı gibi
gün aşırı takipten başka çözüm yok gibi duruyor canım . allah gönlümüze göre versin daimaYani tam lekelenmede diyemiyorum bu ay enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanmıştım acaba o mu tekrarladıda böyle akıntım var bilmiyorum. Sabah ve akşam üstü tekrar test yaptım koyulaşmada var sanki
Şimdi testim pozitif çıktıİnşallah gönlünden geçen olur canım bak benim 3-4 gün önceki testim böyleydi o akşam kan testim 2.77 çıkmıştı
Yaaa süpert çok sevindimmŞimdi testim pozitif çıktı
Sağolasın bilgilendirme için bende öyle sanıyorum rahmin büyümesi bizde bi etki yaratıyor galiba5+0 dan grubun geriden gelenlerinden olarak benim de kese göründüüüü çok fazla karın ağrım vardı doktor rahmin büyüyor normal dedi. Kasıklarında dayanamıcağın bir ağrı olursa zaten anlarsın bu normal değil dersin o zaman muhakkak acile gelirsin dedi. Size de anlatayım dedim ilklere
Kuzumm hayırlı olsun seni görmek ne güzellMerhabalar
Taze aldım haberimi ve hemen aranıza katılmak istedim.
36 - Ankara - 1 - sat 23 Mart - doğum 25 Aralık
Bilgilerimi yazdım beni de tablonuza eklerseniz sevinirim
Asıl seni görmek çok güzel canım ❤ birlikteyiz çok şükür ❤Kuzumm hayırlı olsun seni görmek ne güzell