Var bence canım. Ben bi Eva terlik bi bez terlik aldım. Bez terlik biraz estetik açıdanDoğuran kızlar, hastanede terliğe gerçekten ihtiyaç var mı? Hastane otel terliği gibi terlik vermiyor mu? Her şeye tamamım da şu terliği çantaya koyasım hiç yok nedense
Orangegreysky sen de o ortamlarda bulundun Kadınların ayaklarına bakmış mıydın canım
Tamemen zevktenbence. Normalde de yerdi. Şimdi bebeğin eşyalarıyla birlikte daha çok yiyeceği şey oluyor etrafta, gördükçe yiyorAnam sen şu lambayı bi araştır ya seninki stresten mi yiyo anlamadım
Yani şu dependin üstüne dön giymicez değil mi kuzum?Ben onu da kullan at donlardan giymiştim. İkisini de yırtıp atıyordum. Zaten yoğun kanama birkaç gün sürdü. Sonrasında ped ve hamilelikte giydiğim çamaşırlara geçiş yaptım.
valla beklicez dedi ters bir durum olmazsa. normalde 18 aralık görünüyor tam 40. haftam, 11-12 aralık gibi alırız diyorduSezaryanda 39 bekliyorlarmigenelde 38de aliyorlar ama benim doktorum devletde 37+5 yada 38+2 de alcak kuzum 26snda tm gunune karar vercek ama 39 beklemiycek sezaryan oldu icin
Annem depend kullanırken don falan giymiyo ya üstüne bence gerek yoktur ama ben yine de hamile donu koydumVar bence canım. Ben bi Eva terlik bi bez terlik aldım. Bez terlik biraz estetik açıdangeceliiğimle takım. Ama eva olan aşırı rahat, ilk yürüyüşü falan onla yaparım. Mesela yıkanmak gerekti onlar girerim.
Tamemen zevktenbence. Normalde de yerdi. Şimdi bebeğin eşyalarıyla birlikte daha çok yiyeceği şey oluyor etrafta, gördükçe yiyor. Halbuki de sakladım, ortada birşey bırakmıyorum asla, gitmiş bulmuş gene, silikon hatası, kemiriyor. Yenisini de hiç alasım yok. Bu idare eder inşallah.
Yani şu dependin üstüne dön giymicez değil mi kuzum?
Depend’in üstüne giymiyorsun bildiğim kadarıyla, yine de alın dediler hepKülot bezin üstüne don giyiyor muyuz? Bilen var mı? Bez yetiyor mu?
Benimki de aynı şeyi soyledi 39.hafta bitmeden almam dedivalla beklicez dedi ters bir durum olmazsa. normalde 18 aralık görünüyor tam 40. haftam, 11-12 aralık gibi alırız diyordu
Saglikla kavus sag saglim al kucagina inslh kuzum hepimiz sag saglim kavusalim her doktor ne bilim farkli galiba ozele gidiyordum ben buzmna kadar ordada takipliydim ozeldeki doktorumda 1 aralikda aliriz demisdi tm 38+0da devletdekide aynisini dedi bana hayirlisi olsun sag saglim kavusalimdavalla beklicez dedi ters bir durum olmazsa. normalde 18 aralık görünüyor tam 40. haftam, 11-12 aralık gibi alırız diyordu
Ina May'in kitaplari güzeldir, Türk bakış açısına göre sert gelmiş olabilir yabancılar ile düşünce farkımız var cünkü gebelik emzirme vs konularında. Ben de vajinal doğum ile ilgili Farkindalikla Hpynobirthing diye bir kitap okudum mesela bizim bakış açımıza göre baya farklı. Mutlaka fayda görürsünüz bu kitaptan ama yine de siz bilirsiniz tabi ki.Kızlar emzirme konusunda kitap öneriniz var mı? Şunu buldum ama yorumlarda çok sert diyenler olmuş çekindim açıkçası. Doğurmadan okusam da bilgilensem accuk
Akademisyen Kitabevi Ina May
Akademisyen Kitabevi Ina May'in Emzirme Rehberi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hypnobirthing de epeydir favorilerimde, doktoruma sorup alacağım mutlaka. Çok teşekkür ederim, kitapçıda bulabilirsem içeriği inceleyip alayım :)Ina May'in kitaplari güzeldir, Türk bakış açısına göre sert gelmiş olabilir yabancılar ile düşünce farkımız var cünkü gebelik emzirme vs konularında. Ben de vajinal doğum ile ilgili Farkindalikla Hpynobirthing diye bir kitap okudum mesela bizim bakış açımıza göre baya farklı. Mutlaka fayda görürsünüz bu kitaptan ama yine de siz bilirsiniz tabi ki.
Bende çarşamba gittim cuma döndüm galbia benim de sonraki gidişim bebekle olacakKızlar son kez annemin evine geldim doğurmadan 2 gün kalayım bi daha yalnız gelemem diye. Artık bi dahaki sefere bebomla geliriz. Gözyaşım pıt.
Rica ederim, siz de vajinal doğum istiyordunuz sanirim okumuştum önceki yazılarınızda. Hpynobirthing çok güzel, vajinal doğum için örneklerle ve egzersizlerle cesaret veriyor insana :)Hypnobirthing de epeydir favorilerimde, doktoruma sorup alacağım mutlaka. Çok teşekkür ederim, kitapçıda bulabilirsem içeriği inceleyip alayım :)
Giyilmiyor diye biliyorumKülot bezin üstüne don giyiyor muyuz? Bilen var mı? Bez yetiyor mu?
Allah evlatlarına size sağlık sıhhat versin anam hayırlısı olsun sen 5. De yapardınBitti anam bağlandı tüpler