Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
12. Haftadan sonra başlıyor doktorlar regenesisi ve imom u cok recete ediyorlardı bir ara doktorlar ama su an güncel cok bilmiyorum en cok neyi tercih ediyorlar sürekli yeni yeni takviyeler cıkıyor cünkü

Gebelik için kan testi yaptırdığınızda pozitif çıkarsa o kan testini bile karşılamıyorlar. Rutin kadın doğum muayenesini karşılar ama gebelik muayenesi olarak geçeceği için karşılamazlar.
Sigorta varken gebelik oluşmuş olsa bile mi yaaa... Nedir ki yani muayene etseler nolur sevmedim bu işi :/

Canım ben de gebelik öncesinde Pharma Supralife Women isminde bir multivitamin kullanıyordum. İçerisinde folik asit de vardı. Adetim geçince doktorla telefonda görüştüm multivitamine devam etmeyin sadece 400 mg folik asit alın artık dedi. Kontrole gidince farklı bir şey önerir mi bilmiyorum ama sanırım 12. haftaya kadar ekstra bir şey önermiyorlar.

Aminnn, çok geldi gözüme de ilaçlar vs acaba doktor abarttı mı diye düşündüm

Merhaba bende de var bebek rahme düşer düşmez vücut reaksiyon veriyor öyle ki göğüs ağrısından duramıyorum aspirin oksapar ve prednol alıyorum bakalım peritonologum doz yükseltecek mi:/

Merhaba bende de var bebek rahme düşer düşmez vücut reaksiyon veriyor öyle ki göğüs ağrısından duramıyorum aspirin oksapar ve prednol alıyorum bakalım peritonologum doz yükseltecek mi:/
Bu arada kalçadan vurduğunuz iğne nedir yani adını paylaşabilir misiniz .?

Merhaba , beni de ekler misiniz ? Yaş 33, 2. Gebelik . SAT: 20 Mart , İstanbul, Tahmini doğum tarihi :26 Aralık

Teşekkür ediyorum cevabınız için

Yaş 31, İstanbul, 1, 11 mart
31, istanbul, 1, 11mart, tahmini doğum 16 aralık2024 outoffit benide eklermisiniz. Henuz kese, kalp atısı duymadım ama buraya eklenmek bile heyecanlandırıyor

Sigorta varken gebelik oluşmuş olsa bile mi yaaa... Nedir ki yani muayene etseler nolur sevmedim bu işi :/
Gebelikle alakalı her şeyi tamamen dışarıda tutuyorlar teminat yoksa. Ben geçen sene ve bu sene gebelik teminatlı yaptırdım. Allianzda 1 yıl bekleme süresi olduğu için gebelik düşünmeden önce yaptırmak gerekiyor. Ben 5 yıldır falan sürekli yaptırıyorum şu an hayat boyu yenileme garantim var ama gebelik teminatı yaptırmasam yine de karşılamazlardı. Anadolu sigortada falan bekleme süresi daha az bir iki ay. Onlara bakılabilir.

Anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Eşime de söyledim bugün ilk kontrolden sonra karar veririz artık dedik. Bugün ilk kontrole gidecektik de kendisi il dışından dönemediği için gidemedik. Pazartesi 6+3 oluyoruz artık inşallah o gün gider de görürüz

Önemli değil inşallah görürsünüz canım, enfeksiyondan ötürü beş günlük hastane yatış maceram yeni bitti benim de. Dün 6+2 idi kalp atışlarını dinledim çok şükür

Benide yazarmısınız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…