- 8 Şubat 2013
- 619
- 580
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar merhaba şimdi doktordan cıktık kalp atışlarını vajinal ultrason ile duyduk . 6.4 haftalık olmus .Umarım sizlerde biran önce duyarsınız
kendimi üniversite 1.sınıfın ilk gününde gibi hissediyorum o kadar bilgisizim ki. yolk sac ne oluyor :)Bebişden kaynaklı vücut fazla çalışıyor ondan olabilir. Bol bol su için yarın doktorunuza mutlaka sorun ama yarın keseyi görürsünüz yolk sac nerde diye sormayı unutmayın
O zaman biz bu kontrolü bekleyelim kese ne diyeAa benimki de yumurta gibi
Hepimizin öğreneceğ o kadar çok şey var ki canım bende öyleyimkendimi üniversite 1.sınıfın ilk gününde gibi hissediyorum o kadar bilgisizim ki. yolk sac ne oluyor :)
Gözün aydınKızlar merhaba şimdi doktordan cıktık kalp atışlarını vajinal ultrason ile duyduk . 6.4 haftalık olmus .Umarım sizlerde biran önce duyarsınız
Ay bende aynı şeyi sordum kafamda ki tek soru bu şuan 6+2 de gidicem karından gözükmez mi yolk sacı da karından göremeyiz demişlerdi 5+0 da ama gözükmüştüÇok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahdirek vajinal mi baktı yoksa karından da denedi mi ? Bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama vajinal beni biraz strese sokabilir diye düşünüyorum nedense o yüzden sordum
evet neredeyse 10 bini geçmiş olacak beta . ama 5+2 olmuş olacak umarım bişiler gözükür de umut olur :)Hepimizin öğreneceğ o kadar çok şey var ki canım bende öyleyimYolk sac bebeğin orda varlığını gösteren ilk şey plasenta oluşmadan önce burdan besleniyor oluşuyor bebiş kesenin içersinde iki nokta gibi şey oluyor gerçi senin ki daha büyümüş olacak daha net gözükür
Ay simdi baktım da kendi doktorumun cektiği patlıcan gibi aahahO zaman biz bu kontrolü bekleyelim kese ne diyeaslında bakarken hep yuvarlaktı çektiği yumurta çıkmış
İçini ferah tut canım bizede haber verevet neredeyse 10 bini geçmiş olacak beta . ama 5+2 olmuş olacak umarım bişiler gözükür de umut olur :)
Ama bunların kesin garantisi yok tabi fala inanma falsızda kalma gibi düşünmek laızmAy
Ay simdi baktım da kendi doktorumun cektiği patlıcan gibi aahah
Benim bugün 6+1 bu hafta gideceğim inşallah hangi gün gitsem karar veremedimAy bende aynı şeyi sordum kafamda ki tek soru bu şuan 6+2 de gidicem karından gözükmez mi yolk sacı da karından göremeyiz demişlerdi 5+0 da ama gözükmüştü
Normalde ben cuma gidecektim ama eşimin iş durumundan ötürü perşembeye çektim o da 6+2 oluyor diğer anneler gruplarına baktım kalp atışı duyma zamanlarına 5+6 da bile duyan var 6+0 da çok gidersek çıkar ama karından ultrasonla çıkar mı o düşündürüyor beniBenim bugün 6+1 bu hafta gideceğim inşallah hangi gün gitsem karar veremedim
Aman öyle tabi eğleniyoruz kendi capımızdaAma bunların kesin garantisi yok tabi fala inanma falsızda kalma gibi düşünmek laızm
Sağlıklı olsun da tüm tuşlara basıyoruzAman öyle tabi eğleniyoruz kendi capımızda
Hepimizinki inşallah tesekkür ederm canımÇok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahdirek vajinal mi baktı yoksa karından da denedi mi ? Bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama vajinal beni biraz strese sokabilir diye düşünüyorum nedense o yüzden sordum
Sagol canım darısı basına duyulmaz dedi denemedi direk vajinadan baktıGözün aydınCanım doktor karından bakmadan direk vajinal ultrasonla mı baktı karından baksa duyulmaz mı kalp atışı
Amin canım inşallah zalım doktor niye hemen alttan bakıyorSagol canım darısı basına duyulmaz dedi denemedi direk vajinadan baktı
Bende eşimin iş durumuna bağlı olarak yarın ya da cuma gideceğim galiba netleşmesini bekliyoruzNormalde ben cuma gidecektim ama eşimin iş durumundan ötürü perşembeye çektim o da 6+2 oluyor diğer anneler gruplarına baktım kalp atışı duyma zamanlarına 5+6 da bile duyan var 6+0 da çok gidersek çıkar ama karından ultrasonla çıkar mı o düşündürüyor beni