Gidersen haber ver canım bana da merakla bekliyorum senden önce bende gidersem haber veririm zatenBende eşimin iş durumuna bağlı olarak yarın ya da cuma gideceğim galiba netleşmesini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersen haber ver canım bana da merakla bekliyorum senden önce bende gidersem haber veririm zatenBende eşimin iş durumuna bağlı olarak yarın ya da cuma gideceğim galiba netleşmesini bekliyoruz
valla aynı durumdayım büyük 10 küçük 6 yaşında kendim 37 yaşında koca kadınım hiçç beklemiyordum şoktayımKızlar ben hamileliği düşünmüyordum . Bu ay içime bir his düştü test aldım grimsi belli belirsiz çizgi çıktı moralim çok bozuk 2 tane evladım var birde 2 çocuğum aralıkta doğdu şansıma bakın burda aralığa denk geliyor ne kadar bahtsız bir insanım ben
Bende öle l sizin kan testinde net belli oldu mu sizin de aranız çokmuş. Benimkiler De 6 ve 5 yaşında larvalla aynı durumdayım büyük 10 küçük 6 yaşında kendim 37 yaşında koca kadınım hiçç beklemiyordum şoktayım
Tabi tabi mutlaka haber veririm canım görelim miniklerimizi inşallahGidersen haber ver canım bana da merakla bekliyorum senden önce bende gidersem haber veririm zaten
ben kalp atışını bile gördüm 6+1 bugünBende öle l sizin kan testinde net belli oldu mu sizin de aranız çokmuş. Benimkiler De 6 ve 5 yaşında lar
Benim de kese ve yolk sac karından 5+3 de gözüktü. 6+6 da kızımda karından kalp atışı duymuştuk olabilir bence mümkün ama duyulsun da artık karından vajinal farketmez napalımAy bende aynı şeyi sordum kafamda ki tek soru bu şuan 6+2 de gidicem karından gözükmez mi yolk sacı da karından göremeyiz demişlerdi 5+0 da ama gözükmüştü
Ay bi görsek kalp atışını bir duysak rahatlıcaz hayırlısıyla daTabi tabi mutlaka haber veririm canım görelim miniklerimizi inşallah
Tabi önemli olan duyulması o konuda haklısın da . Karından duysam daha çok rahat edicem gibi geliyor yoksa 4+3 de vajinal ultrasonla keseyi görmüştük. Aman günler geçmiyor valla nasıl Perşembe gelecek bilmiyorum eşim de şeye alıştırıyor beni bak kalp atışını duymaya biliriz stres yapma diye onun da korkusu var bir yandanBenim de kese ve yolk sac karından 5+3 de gözüktü. 6+6 da kızımda karından kalp atışı duymuştuk olabilir bence mümkün ama duyulsun da artık karından vajinal farketmez napalım
Merhaba hayırlısı olsun karından ultrason ile mi vajinal ultrasonla mı duydunuz bebişin kalp atışınıben kalp atışını bile gördüm 6+1 bugün
sesi açmasını istmedim ben doktorun gözümle atışını gördümMerhaba hayırlısı olsun karından ultrason ile mi vajinal ultrasonla mı duydunuz bebişin kalp atışını
ben boş kese olur mu acaba umuduyla zaten kendimde değildim önce yok bebek dedi sonra aaa burda dediMerhaba hayırlısı olsun karından ultrason ile mi vajinal ultrasonla mı duydunuz bebişin kalp atışını
benim belim boşluğum ve sağ böbreğim ağrıyor. umarım ikimizin ağrısı da normaldir. dayanılmayacak gibi değil ama sizinki çok fazla ise doktorunuza danışın benceİlk günlerde karın ağrısı çeken var mı ? Çok kötü karın ağrısı yaşıyorum
Regl günüm de de oldu ama o hafif hafifti bu sefer saha şiddetli ağrıyor. Bi düşüğüm olmuştu ama onsa sıfır ağrı olmuştu. İnşallah bi sıkıntı yokturbenim belim boşluğum ve sağ böbreğim ağrıyor. umarım ikimizin ağrısı da normaldir. dayanılmayacak gibi değil ama sizinki çok fazla ise doktorunuza danışın bence
Benim sadece arada adet olacakmış gibi ağrım oluyor onun dışında hiçbir şeyim yok çok şükür doktor da ağrılar yorgunluklar normal dedi sizin var mı bulantıamin inşallahhh :) sizin ağrılarınız nasıl mide bulantılarınız başladı mı :)
Benimde akintim beyazdı 2 gündür sari olarak geliyor neden bilmiyorum umarım soru olmaz.Kızlar ya 6+2 deyim çok beyaz akıntım geliyor hepp sizde durumlar nasıl bu akıntı konusunda
vücut değişik şeylerle uğraşıyor şuan bence ağrılarımız normal. içimizi ferah tutalım . bende yarın 11 de doktora gözükeceğim. heyecanlıyım çokRegl günüm de de oldu ama o hafif hafifti bu sefer saha şiddetli ağrıyor. Bi düşüğüm olmuştu ama onsa sıfır ağrı olmuştu. İnşallah bi sıkıntı yoktur
benimde çok az gelen sarı yapışkan akıntım var. idrar yolları enfeksiyonum var ondan dolayı olurmuş. siz baktırdınız mı belki sizinde enfeksiyon vardır.Benimde akintim beyazdı 2 gündür sari olarak geliyor neden bilmiyorum umarım soru olmaz.