Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Yağli temizleyici den sonr ayikamiyorum ben yüz ya zaten kuru cildim iyi geliyor diye ahshhdhdhd
Usengeclik seviyeme ben bile güldüm sizde Gül'ün 😑
Benimki de kuru ama onun yağiyla asla duramam rahat edemem. Günes kremi çok iyi geliyor bak kuru cilde mutlaka düzenli kullan. Ben sabahları nemlendirici sürmüyorum güneş kremi yetiyor.

Leke acici serumlara bir bak canım o zaman. Mia klinika markasini kullanıyorum ben son zamanlarda. C vitamini serumu aldım memnunum şimdilik. Günes kremini her sabah yüzünü yikayıp sonrasında sürmeyi aliskanlik haline getirirsen unutmazsın bir süre sonra.
Vücut icin pek bilgim yok doğum yapan hanimlar daha iyi bilir.
Bakayım o zaman teşekkür edıyorum😍

Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
15 dk egzersiz vs ile başla canım birden baslarsan karın kasların çok ağrır. Egzersiz karına da etki ediyor göbeğini içine çekerek yap.
Benim göbeğin bir kısmı ödemmiş sanırım 3 günde bile bir tık indi gibi hissediyorum.

Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
Ben bi ara karın egsersizimi attım canım hızlı çekim atayım istersen ama yavaş yavaş başlaman lazım birden mekik yarın bütün karnın ağrır hatta 1 hafta ağrır :KK70: bu arada plank çok önemli bir hareket düzenli bunu yapmak bile çok şey farkettidir

Ben bi ara karın egsersizimi attım canım hızlı çekim atayım istersen ama yavaş yavaş başlaman lazım birden mekik yarın bütün karnın ağrır hatta 1 hafta ağrır :KK70: bu arada plank çok önemli bir hareket düzenli bunu yapmak bile çok şey farkettidir
Ay evet ağırıtır da nerden nasıl başlayacağım göbek için 🥲 plank benı aşşşşırı zorluyo ya🥹

15 dk egzersiz vs ile başla canım birden baslarsan karın kasların çok ağrır. Egzersiz karına da etki ediyor göbeğini içine çekerek yap.
Benim göbeğin bir kısmı ödemmiş sanırım 3 günde bile bir tık indi gibi hissediyorum.
Ya benımde ödem vardır illaki ama çoğunluk sarkık sezeryan göbeği 🫣

X