- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
Ben ovulasyon testi kullanıyorum bikaç aydır zaten yumurtlamam 17.gün oluyo hatta 18 . Gün çatlama oldu pik silikleşti Dr a da gitmiştim yumurtam çatlamamıştı hala yanı test doğru. Her zaman bu şekilde yumurtlama 17 18.gün oluyo ondan düşük olabileceğini düşünemedim çok moral oldu teşekkürlMerhaba canım, alttaki yazışmaları da okudum. Arkadaşların söylediklerine de katılıyorum. Geç döllenme de olmuş olabilir. Yani 13.-14. gün değil de belki 17.-18. Gün yumurtlamışsındır henüz erken olduğu için çıkmıyordur yüksek. Ben 28 günde bir adet oluyorum 12. gün yumurtlama oldu adetimin 27. günü 145 çıkmıştı yani düşün. Sonradan yükseldi. O yüzden kimyasaldan önce bu ihtimaller gelsin aklına. Ağrı sancı hepimizde oluyor. Yerleşme kanaman oluyor olabilir. Zaten genelde adet günlerinde olur yerleşme kanaması. Sen içini ferah tut hayırlısını isteyelim inşallah sağlıklı bir gebeliktir Lekelenmen varsa ağır iş de yapma yine de bir iki hafta. İlaç, kür vs asla kullanma. Kimyasal gebelikse zaten bunlara ihtiyaç olmadan sökülür, dış gebelikse doktorda görünür. Ama inşallah hiçbir değil, sadece çok minik o
Teşekkür ediyorum yorumun beni çok rahatlattı çünkü 17.gün yumurtlama oldu hem Dr takip etti hem test kullanmştım hatta 18.gün çatlamış olabilir 17.gün pikti. Lekeler de durdu 2gün sürdü akıntı ile karışık pembe tonlarda ve kahverengi akıntı oldu hep adet sökülecekmiş gibi ağrılar vardı ama bugün kesildi sabah kalktğmda hiç leke yoktu. Belki de yerleşme kanamasıydı bide gögüs hassasiyetim çok artmış durumda dün tamamen geçmiştiMerhaba canım, alttaki yazışmaları da okudum. Arkadaşların söylediklerine de katılıyorum. Geç döllenme de olmuş olabilir. Yani 13.-14. gün değil de belki 17.-18. Gün yumurtlamışsındır henüz erken olduğu için çıkmıyordur yüksek. Ben 28 günde bir adet oluyorum 12. gün yumurtlama oldu adetimin 27. günü 145 çıkmıştı yani düşün. Sonradan yükseldi. O yüzden kimyasaldan önce bu ihtimaller gelsin aklına. Ağrı sancı hepimizde oluyor. Yerleşme kanaman oluyor olabilir. Zaten genelde adet günlerinde olur yerleşme kanaması. Sen içini ferah tut hayırlısını isteyelim inşallah sağlıklı bir gebeliktir Lekelenmen varsa ağır iş de yapma yine de bir iki hafta. İlaç, kür vs asla kullanma. Kimyasal gebelikse zaten bunlara ihtiyaç olmadan sökülür, dış gebelikse doktorda görünür. Ama inşallah hiçbir değil, sadece çok minik o