Biz de hastane veriyo ve bence battaniyeyi pike veriyor oyle kalin getirin falan demedi kimsey ben orta kalinlikta koydum bi tane. Acaba usurmu ayyy bayilicam bunlari dusunmektenValizi tekrar hazırladık kayınvalidemle, hemşireye verilecek organizere 2 şapka 2 çorap koyduk, 2 çorabı üst üste mi giydirecekler dedim de evet öyle giydiriyolar çok üşüyo bebekler dedinasıl 2 çorabı giydircekler bilmem hemşireye de en kalın battaniyeyle beraber veririm ben bunu dedi, ben içine battaniye koymuştum dedim o çok ince dedi. Şu özdilek'in polar battaniyesi formunda bi şey verecekmiş bilemiyorum kadın 2 torun büyütmüş diye güvenesim geliyor ama o torunlar Erzurum'da büyüdü burası o kadar soğuk değil neticede. Neyse bakalım gereksiz görürse hemşire kullanmaz belki
Benim de regl zamanı çok sancı oluyordu. Doğumdan sonra geçiyor ama sizin de ihtiyacınız kalmaz inşallah ağrı kesicilereÖzür dileyerek araya giriyorum, ben regl sancısından her ay hastanelik oluyordum. Serum veya iğne olmadan asla geçmiyordu, kusma ve ishal de yapıyordu baygın yatıyordum resmen. Bir forumda düzenli magnezyum desteğinin rahatlattığını okudum, e zararı yok deneyeyim dedim resmen %50 rahatladım. Bir daha hiç iğne ve seruma gerek kalmadı ama geralgine-k ve arveles içiyordum günde 3 tane falan. Ağrı kesiciyi bırakamadım ama iğne ve serumdan kurtuldum en azından. Doğumdan sonra denemeni tavsiye ederim, Ocean’ın 3ü bir arada olanını kullanıyordum
Ay ne bilimBiz de hastane veriyo ve bence battaniyeyi pike veriyor oyle kalin getirin falan demedi kimsey ben orta kalinlikta koydum bi tane. Acaba usurmu ayyy bayilicam bunlari dusunmektenpuseti icin yeteri mi acaba. Annem yeter dedi ama
Şu an 37+2deyiz canımKaç haftalık oldu bebık
Ayy o bana da oldu bir iki kezAy dünya kadar cevap yazdım buna sayfa kendini yeniledi ya asla toparlayamam bu saatte şimdi onca mesajı çok sinir oldum
Benim 3. Sezaryenim olacak... 2.Cidden dikiş patlama ihtimali oluyor mu oksurunce falan ? Ablam coronayken sezaryen oldu, baya öksürüyordu. Doktoru hiçbir şey olmaz korkma öksur demişti ama gecenlerde eşimin bir akrabasınin daha hastanedeyken dikişi patlamış öksürünce. Kışın doğum yapacağımız için hasta olma ihtimalimiz de yüksek. Bu öksürük ve dikiş patlama ihtimali beni korkutuyor birazçok geçmiş olsun, inşallah hafifler oksurugunuz
patikli tulum koyduysan coraba gerek yok hastane cok sicak oluyor ama ben dogum hastanesi icin konusuyorum tabiki baska bolumler ya da hasta yok o yuzden sicakliklar yenidoyana gore ayarlaniyorBiz de hastane veriyo ve bence battaniyeyi pike veriyor oyle kalin getirin falan demedi kimsey ben orta kalinlikta koydum bi tane. Acaba usurmu ayyy bayilicam bunlari dusunmektenpuseti icin yeteri mi acaba. Annem yeter dedi ama
Ailelerimiz aşırı benzer bizimkilerin de kronik hastalıkları çok ama çoğu yaşam şeklinden oluyor, bebişlerimizin kiloları da benzer. İkisinin arasında bir korelasyon yok ama bu kadar olur resmenAynı bizimkileri özetlemişsin var ya. Babamla konuşurken de ki genzimde bir kuruluk yanma hissediyorum. Hiç beklemeden antibiyotik iç der. Çünkü kendisi hissettiği anda içer ilacı ve hep ilerletmeden atlatmakla övünür. Halbuki çok geçmeden yine yoklar aynı durum. Yani bir kısır döngü girdabındalar. Kardeşlerimin biri pek sevmez ilaç kullanmayı. O da MS hastası ve hayat boyu kullanması gereken ilacı var. Ve o ilacı kullandığı için yanı sıra kan sulandırıcı ve antidepresan da kullandırıyorlar. Dolayısıyla o da aralıksız ilaç kullanıyor. Anneme de düzenli kolesterol ilacı falan verildi. O kadar anlatıyorum bak hiç gerek yok şunu şunu yeme o zaten düşer diyorum ama ilaç kullanmak daha kolayına geliyor. Ben bu hafta Canan Karatay’ın kitaplarını aldım oradan bölümler paylaşıyorum bu kadın da kafayı kırmış, herkes şikayet ediyor bu kadını falan diyorlar. Kimse üzüm yeme derdinde değil herkes bağcıyı kovalıyor anlayacağın…
Adet dönemlerinde ben de aynıyım canım. Beni de sadece majezik rahatlatıyordu ilk iki gün ikişer tane alıyordum kesin bazen üçüncü gün de. Ama mesela gebelik isteme sürecinde gittiğim doktor şey demişti hele ki bu majezik gibi ilaçları hiç önermiyorum çok ciddi etkiliyor yumurta kalitesini demişti. Yerine parasetamol öneriyorum demişti, parolla minosetle geçirebilecek olsam hiç ilaç içmeden geçirmeye çalışırdım zaten. Başka bir doktor da aynı senin dediğin gibi ne iyi geliyorsa onu iç, ağrının başka çözümü yok, bilinen bir nedeni de yok, ilaç kullanmak yerine önerebileceğimiz bir yöntem de yok yeryüzünde demişti. İnşallah doğum bu anlamda bir milat olur ve doğumdan sonra bir daha adet sancısı çekmedim falan demek nasip olur yaBak 9 aydır adet görmüyoruz ya inan hiç ağrı kesici ihtiyacım bile olmadı. Çok şükür bir kere parol mu ne içtim onda da 6 aylıkken bel bacak ağrım çoktu bir ara. Adet olurken birkaç gün kendi sancıları ve her ay 4. Günden sonra başlayan baş ağrıları ile bir haftam zehir olurdu. İlaç içmek zorunda kalırdım mecburen ama ondan da çok rahatsızlık duyardım.
Yaptırım konusunda ellerini attıklarını batırıyorlar maalesef. Son aile hekimliği yönetmeliği saçmalığında olduğu gibi. Arasını bulamaz bunlar doktorlar ya hiç ilaç yazmaz olur ya da daha çok ilaç yazar.
hediye ceki :)kızlar çok yakın bi arkadaşıma doğum hediyesi alacağım ama kararsız kaldım. normalde altın alırdım ama iki hafta sonra da ben doğurucam aynı altını geri getirecek bi işine yaramayacak. önerilerinize açığım ya. bi isimli şu kışın dışarıda giyilen peluş tulumlardan mı alsam diye düşündüm ama bulamadım. bir de aldığım şeyin yanına büyük paket bebek bezi alıp kurdele takıcamönerisi olan varsa alırım
Paket bez yanına birkaç oyuncak olabilir almadılarsa piyanolu oyun halısı falan birkaçta çıngırak tarzı şey bebek kitabı gibiikızlar çok yakın bi arkadaşıma doğum hediyesi alacağım ama kararsız kaldım. normalde altın alırdım ama iki hafta sonra da ben doğurucam aynı altını geri getirecek bi işine yaramayacak. önerilerinize açığım ya. bi isimli şu kışın dışarıda giyilen peluş tulumlardan mı alsam diye düşündüm ama bulamadım. bir de aldığım şeyin yanına büyük paket bebek bezi alıp kurdele takıcamönerisi olan varsa alırım
Ayy maşallahDün akşam kar yağarken aklıma siz geldiniz. Yavruları alıp Ankara'ya geleceksin, onlar da karın yağışını izleyecekler, dışarı çıkıp oynayacaklarİyi haberlerinizi duymak çok güzel
Çok şükür ben de iyiyim, teşekkür ederim. Artık hepimizin az kaldı, grubumuzu heyecan sardıEn son kimde kaldın bilmiyorum ama en son @ante diem doğum yaptı Yarın çifte doğum var @derya32 ve @ozlemem'in bebişler gelecekler sağlıkla inşallah, güzel haberlerini bekleyeceğiz
Dün gündüz ılıktı çünküAyy maşallahsağlıkla gelsin bebişlerimiz , sağlıkla alsın annelerimiz kucaklarına . Dün eşim diyodu ki burası öyle aman aman aşırı bi soğuk değil , gecesine kar yağmış :) Ankaranın soğuğu korkutuyor beni ki ben kışı çok severim , bir kere gelmiştik yıllar önce bıçak gibi giriyor soğuğu yazın da bir kere gitmiştim o zaman da sıcak kuruluğundan burnum kanayıp durmuştu . Kar güzel de bakalım alışabilir miyim :) sömestr tatilinden sonra umuyorum ısınır havalar ben gidene kadar