Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Biz de hastane veriyo ve bence battaniyeyi pike veriyor oyle kalin getirin falan demedi kimsey ben orta kalinlikta koydum bi tane. Acaba usurmu ayyy bayilicam bunlari dusunmekten puseti icin yeteri mi acaba. Annem yeter dedi ama

kızlar çok yakın bi arkadaşıma doğum hediyesi alacağım ama kararsız kaldım. normalde altın alırdım ama iki hafta sonra da ben doğurucam aynı altını geri getirecek bi işine yaramayacak. önerilerinize açığım ya. bi isimli şu kışın dışarıda giyilen peluş tulumlardan mı alsam diye düşündüm ama bulamadım. bir de aldığım şeyin yanına büyük paket bebek bezi alıp kurdele takıcam önerisi olan varsa alırım

Benim de regl zamanı çok sancı oluyordu. Doğumdan sonra geçiyor ama sizin de ihtiyacınız kalmaz inşallah ağrı kesicilere

Biz de hastane veriyo ve bence battaniyeyi pike veriyor oyle kalin getirin falan demedi kimsey ben orta kalinlikta koydum bi tane. Acaba usurmu ayyy bayilicam bunlari dusunmekten puseti icin yeteri mi acaba. Annem yeter dedi ama
Ay ne bilim yani hastaneden çıkarken illaki kalın lazım da ameliyathaneden odaya çıkarken o kadar kalınına emin olamadım ben

Benim 3. Sezaryenim olacak... 2.
Doğumdan sonra doktorum dikislerin ucu ucuna tutuyormuş iyi i dayanmişsın ve iyiki erken almışız bebeği dedi. Demekki patlama ihtimali vardı. Simdide oksurdukce yanma oluyor resmen ara ara.. doğurup tekrar dikilince taptaze dikiş patlayabilir diye düşünüyorum malesef en azindan bi 15 gün geçse ihtimal azalır ama ilk gunler sikinti gibi... inşallah hepimiz iyilesirirz kış.gebeligi ilk defa yaşıyorum biraz tedirginim

patikli tulum koyduysan coraba gerek yok hastane cok sicak oluyor ama ben dogum hastanesi icin konusuyorum tabiki baska bolumler ya da hasta yok o yuzden sicakliklar yenidoyana gore ayarlaniyor

Ailelerimiz aşırı benzer bizimkilerin de kronik hastalıkları çok ama çoğu yaşam şeklinden oluyor, bebişlerimizin kiloları da benzer. İkisinin arasında bir korelasyon yok ama bu kadar olur resmen
Öncesinde ayrı sonrasında ayrı ağrı yaşıyorum ben de tüm hayatımı etkiliyor. Sadece düzenli spor ve magnezyum kullanımının faydasını görmüştüm özellikle pms için. Gebelik döneminde arveles falan içemediğim için tabi baştaki baş ağrılarına parol içtiğim oldu birkaç kez normalde asla kesmezdi ama ara verdiğimden sanırım çok güzel kesti parol. Regl sancıma fayda etmez ama artık hafif baş ağrılarımda kullanırım daha az zararlı diye. Vücut ağır ağrı kesiciye alışınca daha fazlasını da istiyor sanırım. Gebelik bana kafein ve arveles bağımlılığı adına iyi geldi çok şükür inşallah sonrasında da devam ederim ikisini de az tüketmeye.

hediye ceki :)

Paket bez yanına birkaç oyuncak olabilir almadılarsa piyanolu oyun halısı falan birkaçta çıngırak tarzı şey bebek kitabı gibii

Ayy maşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz , sağlıkla alsın annelerimiz kucaklarına . Dün eşim diyodu ki burası öyle aman aman aşırı bi soğuk değil , gecesine kar yağmış :) Ankaranın soğuğu korkutuyor beni ki ben kışı çok severim , bir kere gelmiştik yıllar önce bıçak gibi giriyor soğuğu yazın da bir kere gitmiştim o zaman da sıcak kuruluğundan burnum kanayıp durmuştu . Kar güzel de bakalım alışabilir miyim :) sömestr tatilinden sonra umuyorum ısınır havalar ben gidene kadar

Dün gündüz ılıktı çünkü soğuğu soğuk, sıcağı sıcak güzelleyecek bir sözüm yok ama ne yapalım sağlık olsun O zamana kadar havalar ısınır, bebolar büyür, sen tecrübeli anne olursun, her şey çok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…