- 24 Ocak 2024
- 256
- 218
- 28
Ondandır bence. Emdiği meme baya gelişim gösteriyor. Sütü artıyor, ucu daha belirginleşiyor sankiBende de solu. Sağı çok emdiği için meme ucu çıktı ondan dolayı mı bilmiyorum
Maşallah ne güzel fışkırıyormuşBendr yıkıyorum çeşmenin başına geçip sabunla köpükleyip duruluyorum dediğin gibi ucunu temizlemek için biraz bastırmak lazım krem izleri geçsin oda can yakıcı ama iyi haber galiba benim yavaş yavaş hassaslık gidiyor ki benimki çekiştirerek emiyor memeyi süt fışkırarak geldiği için ondan ekstra daha yara oluyordı ben farketmedim hiç ama bazen ucunda sanki kanamışta kabuk bağlamış şekilde görüyordum o derece yaktı canımı
Kac saatde bi 100 cc mama veriyirsun ve bebis ne kadarlik oldu cnmBenim bebek asla doymuyor kızlar. Son iki günde aşırı iştahı açık. Saat başı anne sütü ile başlıyor yetmiyor mamaya geçiyoruz. Mamayıda şuan 100 cc almaya basladı. Yarım bırakınca vermeyince çirkefleşmeye basladı.evdeki kedi ve bebek asla doymuyorlar
Kuzum bağırsakların çalışması önemli hiç öyle şeylere girme bence. Bana kefir ve ayaklarımı kendime doğru çekmek iyi geldi. İlk gün benim de hiç gelmez gibiydiİyi geceler kızlar.Son zamanlarda çok takip edemedim doğum yapan herkesi tebrik ediyorum,sağlıklı bir ömür diliyorum
Ben de 20 Aralık Cuma günü saat 8.34'te kızımı kucağıma aldım.39+4 sezaryen oldu,kendi isteğimle sezaryendi. 49 cm 3340 gram doğdu kızım.outoffit
Gazım çıkmadı gerçi varlığını da hissetmiyorum bu sebeple katı beslenemiyorum,yürüyüş fazla yapamadım.Yürüyüş için açlıktan tansiyonum düşüyor ama fazla da bir şey yememe izin vermiyorlar.Burada size danışmak istedim.Her sezaryen yapanın gazı olur mu sizce?Çıkardım desem olmaz mı ki? Belki beslenirsem daha çok yürüyebilirim
Gözün aydın, hayırlı olsun canımİyi geceler kızlar.Son zamanlarda çok takip edemedim doğum yapan herkesi tebrik ediyorum,sağlıklı bir ömür diliyorum
Ben de 20 Aralık Cuma günü saat 8.34'te kızımı kucağıma aldım.39+4 sezaryen oldu,kendi isteğimle sezaryendi. 49 cm 3340 gram doğdu kızım.outoffit
Gazım çıkmadı gerçi varlığını da hissetmiyorum bu sebeple katı beslenemiyorum,yürüyüş fazla yapamadım.Yürüyüş için açlıktan tansiyonum düşüyor ama fazla da bir şey yememe izin vermiyorlar.Burada size danışmak istedim.Her sezaryen yapanın gazı olur mu sizce?Çıkardım desem olmaz mı ki? Belki beslenirsem daha çok yürüyebilirim
Bu babaya benzemek değil ya, direkt babası olmak yani. Ulan laboratuvardaki embriyologlara para mı verdin naptın dedim görür görmez sjfkskdkYaaaKumraladamavituna1 min bebegini gidip giremedim ben benim kiz 2 gundur bende baska kimsede durmadigi icin. Ama fotolarini gordum masallah nasil guzel bol sacli topac gibi bi bebis . Bizim kizlarin kaderi ayni , babislerine benziyorlar saglikli olsunlar da neyse kabullendik
Nasıl yaptın kuzum benimkinin de burnu tıkalı zor nefes alıyor gibi ses cikariyorBebiş akşamdan beri emmiyordu eşimle bi gaza geldik sf uyguladık meğer burnu tıkalıymış oğlanın
Nasıl yaptın kuzum benimkinin de burnu tıkalı zor nefes alıyor gibi ses cikariyor
Sağol canimşurdan baktım anam sağına yatırıp sol burnuna fıs kaldırdım sırtına vurdum sonra soluna yatırıp sağına fıs. Panik yaptığımız için 2 cc'nin hepsini yapamadım ama yine de fena açılmadı burnu, biraz da aspiratörle çektim çok çok az
Canım kumral, hep aklımın köşesindesin bir türlü yazamadım. Gözünüz aydın canım benim, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersinKızlar bu çişli bez olayını tam çözemedik. Sleepy ve prima kullanıyoruz üstünde göstergesi var ama kaka da yapsa hep sarı, bir kez hafif mavi gördük. Sanki çişli bez sayısı az gibi. Nasıl takip ediyorsunuz? 1 kere de çiş yapsa o gösterge maviye dönüyor mu yoksa elinizle mi kontrol ediyorsunuz? Sarılık değerleri ve şekeri normal bir problem yok şükür ki.
Ben önceki kızımda almistim onu a101 den bu kadar memnun olacağımı tahmin etmemiştim çok iyi çıktı diğer pahalı markalardan hiç farkı yokCanım benim ki kraft aslında memnunum ama gecen instada gördüm emzirme danışmanları kiwiyi öneriyordu hem de uygun diye
Burnuna sık sırtına çok sert bir şekilde asgidan yukariya vur bı kaç kez sonra diğer buruna aynı şekilde yaptıktan sonra hemen yatırma biraz ayakta tut ciğere gitmesin ama sırtına sert vurSıkınca öksürük falan yapuyo mu genze kaçıuo mu ben korkuyorum
Actigini bir gunden sonra kullanma doktor bana oyle dedi ki internette de oyle yaziyor max 1.5 gun.Flakonları atıyorum ama ben iki üç gün sonra. Çünkü sanırım uzun ömürlü değiller öyle okuduğumu hatırlıyorum. Ya da belki dolapta mı tutulmalı açılan bilemiyorum.
Öyle mii? Bak ben 2-3 gün dayanabiliyor diye biliyordum. Buzdolabında durur mu acaba? Her gün bir damla için bir flakon açıp atmak da yazık ya yine deActigini bir gunden sonra kullanma doktor bana oyle dedi ki internette de oyle yaziyor max 1.5 gun.
Memeden sut fiskirmasini da bi kere yasadim cok degisikti ama bi daha denemedm .
Sağol kuzummm rahatladım birazGayet iyi maşallah hiç endişelenme canım. Bebek makineden daha güçlü ve zaten o dokununca daha çok süt geliyor hem duygusal hem fizyolojikbebek emdikce sen sagdikca daha da çok artar. Yine sen süt artırıcı şeylerin tüketimine de devam et bol suyla