- 24 Ocak 2024
- 256
- 218
- 28
Deneyim onları da canım orange umarim işe yarar şimdi odadayim yavas yavas cekeyim bakalimKuzum bağırsakların çalışması önemli hiç öyle şeylere girme bence. Bana kefir ve ayaklarımı kendime doğru çekmek iyi geldi. İlk gün benim de hiç gelmez gibiydi
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah hepimizeGözün aydın, hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ya sezaryen açık bir ameliyat olup bağırsaklar hava ile temas ettiğinden gaz olacağı genel kabul görüyor ve sanırım o hava vücutta gezmesin dikişlere zarar vermesin diye gaz çıkarmak çok önemseniyor. Herkes çıkarıyor yani evet. Hoşaf falan içmiştim ben de hep hiç gelmez sanıyordum ama sonradan gelmişti. Ben de 2 Cuma önce sezaryenle doğurmuştum 8.48de akşam saatlerinde gaz çıkışı olmuştu
Haklısın bu konu önemliymiş zarar gelmemesi adına.Benim de gezmeye başladı ama normalde de ilaçla yapabiliyordum o.yüzden sanırım zorlanıyorum doktoruma da böyle söyleyim.Bana da sanki herkes erkenden yapıyor ben yapamıyorum yürüyemiyorum gibi geliyordu lohusalıktan sanırım senin örneğini duymak da iyi oldu teşekkür ederim