2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Kuzum bağırsakların çalışması önemli hiç öyle şeylere girme bence. Bana kefir ve ayaklarımı kendime doğru çekmek iyi geldi. İlk gün benim de hiç gelmez gibiydi
Deneyim onları da canım orange umarim işe yarar şimdi odadayim yavas yavas cekeyim bakalim🌸
Gözün aydın, hayırlı olsun canım 🌸❤️ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Ya sezaryen açık bir ameliyat olup bağırsaklar hava ile temas ettiğinden gaz olacağı genel kabul görüyor ve sanırım o hava vücutta gezmesin dikişlere zarar vermesin diye gaz çıkarmak çok önemseniyor. Herkes çıkarıyor yani evet. Hoşaf falan içmiştim ben de hep hiç gelmez sanıyordum ama sonradan gelmişti. Ben de 2 Cuma önce sezaryenle doğurmuştum 8.48de akşam saatlerinde gaz çıkışı olmuştu
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah hepimize❤️🙏
Haklısın bu konu önemliymiş zarar gelmemesi adına.Benim de gezmeye başladı ama normalde de ilaçla yapabiliyordum o.yüzden sanırım zorlanıyorum doktoruma da böyle söyleyim.Bana da sanki herkes erkenden yapıyor ben yapamıyorum yürüyemiyorum gibi geliyordu lohusalıktan sanırım senin örneğini duymak da iyi oldu teşekkür ederim🤍

Merhaba kızlar, Şubat anneleri grubundaydım ama ani gelişen bir durum🥲 (gebelik kolestazı) nedeniyle hızlıca Aralık anneleri grubuna geçmek durumunda kaldım. 25 Aralıkta sezaryen doğum ile 34. Hafta doğum yapacağım🥹 Dilerim her şey yolunda gider bebeğimle eve dönerim, yoğun bakıma gerek kalmaz🙏🏼 Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun, henüz doğurmamış arkadaşlara ise zamanında hayırlı doğumlar diliyorum🫶
Hoşgeldin kuzum 🧡 umarım hayırlısıyla evladını kucağına alırsın 🧿 güzel olacak herşey

Merhaba kızlar, Şubat anneleri grubundaydım ama ani gelişen bir durum🥲 (gebelik kolestazı) nedeniyle hızlıca Aralık anneleri grubuna geçmek durumunda kaldım. 25 Aralıkta sezaryen doğum ile 34. Hafta doğum yapacağım🥹 Dilerim her şey yolunda gider bebeğimle eve dönerim, yoğun bakıma gerek kalmaz🙏🏼 Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun, henüz doğurmamış arkadaşlara ise zamanında hayırlı doğumlar diliyorum🫶
Hafta olarak iyi bir haftada,kilosu da iyidir bence.Umarım dediğiniz gibi yoğun bakıma gerek kalmadan kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz 🫠

Enee hayırlı olsun kuşum 🙏🏿

Deneyim onları da canım orange umarim işe yarar şimdi odadayim yavas yavas cekeyim bakalim🌸

Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah hepimize❤️🙏
Haklısın bu konu önemliymiş zarar gelmemesi adına.Benim de gezmeye başladı ama normalde de ilaçla yapabiliyordum o.yüzden sanırım zorlanıyorum doktoruma da böyle söyleyim.Bana da sanki herkes erkenden yapıyor ben yapamıyorum yürüyemiyorum gibi geliyordu lohusalıktan sanırım senin örneğini duymak da iyi oldu teşekkür ederim🤍
Ben ertesi gün öğlen çıkardım, benim örnek daha mutlu eder belki ndfn

Canım kumral, hep aklımın köşesindesin bir türlü yazamadım. Gözünüz aydın canım benim, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersin 🙏🏻🤍 Doğum sonrası süreciniz de mis gibi ilerler inşallah 🩷

Çişli bez olayında bezin biraz ağırca, dolu olması gerekiyormuş, kriter tek bir çiş değilmiş galiba. Tüm bebişlerimize sağlıkla bol çiş kaka diliyorum. Sabahın şu saatinde bebek uyanmadan en hızlı bunu diledim 😂 Bu arada senden bir gün önce doğurdum ya, doğumda bulantilarinin geçmesi için dua etmiştim, kim derdi ki bulantı hepten çözülecek 😀
Canımsın yahu, senin kuzun da sağlıkla mutlulukla büyüsün. Upuzun bir ömrü olsun ❤️

Valla hiç öyle bir bez olmadı desem yeridir, gerçi çok sık değiştiriyorum huyluyum biraz, kaka da 4-5 kere yaptı hatta altını açar açmaz çiş yaptı bir kere. Bugün taburcu olacağım, sorayım doktora. Sen nasılsın? Nasıl oldu doğum? Müsait olunca haber verirsin bize de ❤️

Hoşgeldin kuzum 🧡 umarım hayırlısıyla evladını kucağına alırsın 🧿 güzel olacak herşey
Hoş buldum canım benim inşallah 🥹♥️
Hafta olarak iyi bir haftada,kilosu da iyidir bence.Umarım dediğiniz gibi yoğun bakıma gerek kalmadan kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz 🫠
Kilosu 2500 şimdilik inşallah çok teşekkür ederim🙏🏼
Enee hayırlı olsun kuşum 🙏🏿
Sağol bebişim 🫶

Bana doktorum ıslak mendil pişik yapar ılık su ve pamuk ile yavaşça silin dedi. mustela kullanırken bir influencerdan görüp Sudocrem aldım. Sürdüm. Sıfır kızarıklık maşallah. İyi kurulamak önemliymiş. Ağlasa bile o anda süt verip altını havalandırabilirsiniz. Oda sıcaklığı iyi olursa tabi. Bez konusunda her bebekte farklı etki yapıyor. Kimi sleepyden memnun kalmamış ama ben kaldım mesela. Sudocrem iyi gelecektir. Yağsız ve mat… mutlaka öneririm
Iilkk su pamuk olayı uzun vadede cok zor ilk bebekte denemiştim ama uğraşmak güç. Bebek.icin aldığım ıslak mendili toplu toplu çıkarıp lavobada suyun altında kokusunu kimyasalı akıtıp biraz sıkıp saklama kabına doldurup oyle siliyordum . Aklınızda bulunsun diğer cocuklarda bununla da ugrasmadim tabi😂 popoyu bol kremsiz brakmadikca pişik olmuyordu

Son düzenleme:
Hanımlar güzel anneler ben geldim pazartesi bebeğimi kucagına alangillerdenim 3 sezaryanım olunca cok zorlandım biraz acıları fazlasıyla hissettim narkozun etkisi cabuk gecti cok şükür şuan iyiyiz bebeğimde bende oğlum 09.33 doğdu 3.400 gram 51 cm olarak
3. Sezaryende aynı boy aynk kiloda dogurmusuz bebisleri🥰4. Gun hersey hafifliyor cok şükür..

Canım kızlar size ancak dönebiliyorum, gelen giden hiç bitmedi 2 gündür sıfır uykuylayım ama nasıl güzel bir duyguymuş bu ya rüyada gibiyim 🥹❤️ ikimiz de çok iyiyiz, normal doğum imkansızmış plesenta rahmime yapışmış rahmi almadığımıza dua edelim dedi doktor. 37+2 3580 51 cm geldi canım kızım ❤️
Hosgelmisssss güzel bebekk❤️sen de iyisin çok şükür çok sevindim

Öyle mii? Bak ben 2-3 gün dayanabiliyor diye biliyordum. Buzdolabında durur mu acaba? Her gün bir damla için bir flakon açıp atmak da yazık ya yine de ☹️
Aynen o durum cok uyuz ya. Bi arastirmak lazim en uzun ne sekilde ne kadar durur diye.

Gunaydin kizlar bugun benim dogum gunum canim kizim bana gece uykusuzluk hediye etti 🤣 Neyse olsun cok sukur bu sene anne olarak girdim yeni yasima bin sukur 🙏🏻🥰
Bundan sonraki yaşların tarifsiz duygularla geçecek her anlamda doruklarda 🫠🤩
Doğum günün kutlu olsun canim belki gündüz bi guzellik yapar kızın sana 💜 o uyur sen de uyursun

Öyle mii? Bak ben 2-3 gün dayanabiliyor diye biliyordum. Buzdolabında durur mu acaba? Her gün bir damla için bir flakon açıp atmak da yazık ya yine de ☹️
Agzını iyice kapatabiliyorsan geri cıkarttıgın o parçayla ertesi gün akşama kadar kullansan birsey olmaz

Kızlar bu bir bez sorunsalıdır. Molfix 1 numara kullanıyoruz ama her bezde cis tasıyor belinden 1-2 saatte bir degiştirsem bile. Pure and soft da taşırdı normal molfix de sleepy de. Goon alayım dedim 2 numara sipariş berdim bir geldi molfixin 1 numarasından küçük onu hiç kullanamadım. Bebegin kilosu 5 olmak üzere mühtemelen. Her bez de komple soyup giydiriyorum hiç sevmiyor giyinmeyi o kadar cok aglıyor ki. Prima primium care istedim simdi 2 no artık mecburen molfixin 2 katı fiyat ama höf bezdim üst baş soymaktan sürekli 10 gündür. Var mı böyle olan aramızda?

X