- 2 Ocak 2021
- 4.627
- 5.051
Offf bi salsa seni be. Ona da o karar vermesin.40 dkdan fazla emzirdim gaz çıkarıyor eşim o da ağlıyor kv mama hazırliyim doymamış bu diyor. Oğlumun midesiyle birebir iletişimi var herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf bi salsa seni be. Ona da o karar vermesin.40 dkdan fazla emzirdim gaz çıkarıyor eşim o da ağlıyor kv mama hazırliyim doymamış bu diyor. Oğlumun midesiyle birebir iletişimi var herhalde
Canım benim ki kraft aslında memnunum ama gecen instada gördüm emzirme danışmanları kiwiyi öneriyordu hem de uygun diyeSelam kızlar. Pompami bulamıyorum ikili elektrikli pompa tavsiyeniz varsa alırım. Bu bebegimde de AB0 uyuşmazlığı çıktığı için sarılık olmasın diye uğraşıyorum.
Yavrum 6 günlüğüz yeni yeni tutturabiliyorum hatta bazen yine baya cebelleşiyoruz. Bebişin çenesi pişik oldu cebelleşmekten. Zamanla daha iyi tutturulabiliyor c gibi tutarak falan veriyorum bazen öyle tutuyo bazen uğraşıp tutturamayıp öbür memeye alıyorumKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
Canım dil bağına da baktır mutlaka. Yoktur ama olsun. Benim üçüncü günde farkedildi. Tutuyor gibiydi. İlk bebeğim ben de anlamadım, meğersem yeterince çekmiyormuş. Ezmesi lâzım anladığım kadarıyla meme başını. Tabi daha çok minikler anca olacakKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
Memen alıştı mı canım? Ağrı acı var mıYavrum 6 günlüğüz yeni yeni tutturabiliyorum hatta bazen yine baya cebelleşiyoruz. Bebişin çenesi pişik oldu cebelleşmekten. Zamanla daha iyi tutturulabiliyor c gibi tutarak falan veriyorum bazen öyle tutuyo bazen uğraşıp tutturamayıp öbür memeye alıyorum
Benim de öyle dendi. Kaç cc ver dedi?100 Gr beklerdim ama 80 de fena değil dedi doktor. 5 gün sonra yeniden kontrolümüz var doğım kilosuna gelmesini bekliyorum dedi. Her memeden sonra mama verin dedi üzdü biraz ama olsjn
Acılar dünden beri başladı başta çok yoktu. Yara oldu dünden beri ilk tuttuğu birkaç saniye acıyor baya sonra acı alışılır oluyor pek hissetmiyorumMemen alıştı mı canım? Ağrı acı var mı
Canım benimde bi memem çok acıyordu bebek emerken pompayla sağdıkça daha çok canım yanıyordu sütler memeden akıyordu doğal olarak bende göğüs pedi takıyorum ve aşırı nemlendi memem şu an çok rahatım göğüs pedi kullanmayı dene istersen sık sık yenilemeyi ihmal etmeBen hala çekiyorum. Hametan, ayva jeli, lansinoh her şeyi deniyorum ama bir haftadır çok fena. Gözümden yaş geliyor desem yeridir emzirirken. Dün de biraz mukuslu tükürük çıkardı bebek, kremler mi yaptı dedim hametanı bıraktım geri falan. Ama bu kırkına kadar sürer böyle dediler bir kere olunca sonra geçermiş. Ne olursa olsun emzirmeyi bırakmamak gerekiyormuş. Zaten biraz saati geçince bile sızlamaya başlıyorlar emse de rahatlasam diyor insan Canımız yansa da çaresi yine bebişler kuzucum
Selam, kusma ve genzine kaçma benim bebeğimde de var. Genzine kactiginda hemen yan çevirip sırtına vurun, yine olmazsa yüzüstü aşağı doğru tutup sırtına vurun. Kusma için çözümüm yok artık normalimiz oldu bizim. Kaç günlük bebeğiniz bilmiyorum ama bana hemşire gece 3 saate kadar uyuyabilir demişti. 24 günlük oldu bebişim artık 4 saate kadar da uyumasına izin veriyorum, bilmiyorum doğru mu yanlış mı yaptığım. Doğum kilosunu geçti sarılık değeri de 0, o yüzden 4 saatte olur gibi geldi.Kızlar 3 4 kez kusuyor bebiş günde. Sütlü sıvı gibiydi genelde bazen hafif kıvamlı bugün baya kıvamlı kustu kucağımda yatar pozisyonda tıkanır gibi oldu aklım durdu ters çevirdim sırtına vurdum acaba heimlich manevrası mı yapmalıyım falan aklımdan yüzlerce şey geçti sonra düzeldi ağladı falan yani tıkanmamışta olabilir ben panikle öyle kusunca öyle sanmışta olabilirimama çok korktum. Gece ya kusar boğazına kaçarsa korkusu başladı şimdi de. Bide gece alarm kurunca bazen erteliyorum dün 3 saat uyanmamışım 2 saate 1.5 saate bir kurup emziriyorum normaldeya uyanamazsam bir şey olursa çok korkuyorum
Gaz sancısı falan var mıIyi aksamlar kızlar off lutfen bana yardimci olun oturup agliyorum doldum benim bebe 2 gundur bişe yemiyor beni emmiyor mama icmiyor durup durup agliyor yarin tam 1 aylik oluyor sizce neden boyle napmaliyim kafayi yiycem aglamasina hic susmuyor cunku
Tek ölçek verebilirsin dedi 30, bazen fazla oluyor dedim memeyle beraber 80 olabilir dedi de memeyi ölçmüyorum ki nerden bilcem ne kadar oluyor. 30-50 arası veriyoruz bebişin isteğine göreBenim de öyle dendi. Kaç cc ver dedi?
Ya biz deli olcaz valla biraz büyüsünler en azından eli ağzını yüzünü kontrol edeceği zamana gelelim bende korkudan uyumuyorumKızlar 3 4 kez kusuyor bebiş günde. Sütlü sıvı gibiydi genelde bazen hafif kıvamlı bugün baya kıvamlı kustu kucağımda yatar pozisyonda tıkanır gibi oldu aklım durdu ters çevirdim sırtına vurdum acaba heimlich manevrası mı yapmalıyım falan aklımdan yüzlerce şey geçti sonra düzeldi ağladı falan yani tıkanmamışta olabilir ben panikle öyle kusunca öyle sanmışta olabilirimama çok korktum. Gece ya kusar boğazına kaçarsa korkusu başladı şimdi de. Bide gece alarm kurunca bazen erteliyorum dün 3 saat uyanmamışım 2 saate 1.5 saate bir kurup emziriyorum normaldeya uyanamazsam bir şey olursa çok korkuyorum
Ben kalkan streç falan deniyorum aslında nemli kalsın diye hatta biraz kaşındı bile ama yine de acısına faydası olmadı ya pedler daha çok kurutmaz mı Ne kadar sürede iyileşti seninki?Canım benimde bi memem çok acıyordu bebek emerken pompayla sağdıkça daha çok canım yanıyordu sütler memeden akıyordu doğal olarak bende göğüs pedi takıyorum ve aşırı nemlendi memem şu an çok rahatım göğüs pedi kullanmayı dene istersen sık sık yenilemeyi ihmal etme
Aaaa hayırlı olsun Çok erken doğmuş beklediğimizden. Ama sağlıklılarsa yeterli Neden giremiyor ceza falan mı aldı? Bebişten dolayı mı?Canım Merhaba,@hayrihale 11 Kasımda zorunlu sezeryanla oğlunu kucağına aldı. İyiler ama çok şükür. Giremiyor buraya o yüzden yazmak istedim. 35. Haftasındaydı. Sanıyorum 2200 kilo civarıydı. Boyunu bilmiyorum outoffit
Bebişten dolayı pek fırsatı yok kuzum. Evet ama çok şükür iyiler. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAaaa hayırlı olsun Çok erken doğmuş beklediğimizden. Ama sağlıklılarsa yeterli Neden giremiyor ceza falan mı aldı? Bebişten dolayı mı?
Bilmiyirum bacaklarini topluyor arada amaGaz sancısı falan var mı