Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
D vit gibi sari bendeki .

Kaç derece oda? Derece vardır sende bi kontrol et istersen. Yani ben ne desem seni kötü etkilerim diye endişe ediyorum ama o böyle seni sinirlendirirken senin tavırların nasıl oluyor

Kaç derece oda? Derece vardır sende bi kontrol et istersen. Yani ben ne desem seni kötü etkilerim diye endişe ediyorum ama o böyle seni sinirlendirirken senin tavırların nasıl oluyor
Dereceyi salona koyduk 26 dereceydi. En son yola geldiler de incelttik üstündekileri yoksa ben bebeği hasta eden kişi ilan edilecektim 26 derece oda mı olur yaz ayında mıyız. Yatak odası da 24 falandı ilk geldiğimizde soğuk diyor eşim kendi üşüyormuş

Hiç kimsenin hakkı yok senin çocuğun hakkında fikir vermeye, iyilik yapıyor diye borçlu hissediyorsun muhtemelen anlıyorum seni ama kvnin hayatı bu zaten. Başka bir misyonu yok yani, söylediği her şey baştan aşağı yanlış ayrıca. Böyle giderse sen de suçlayacaksın kendini bebekle alakalı bir sıkıntı olduğunda ki elbette olacak bu, bebek sonuçta. Bebekle olan bağını da etkiler ayrıca bu durum, hiç borçlu hissetme kimseye karşı ve sahiplen bebeğini. En doğrusunu her zaman sen bilirsin. Seni istiyorsa sende kalacak, bitti. Bezi değiştirilecekse de isterse canın sıkıldıkça değiştirirsin hobi olarak, kime kalmış yav. Akıllı, vicdanlı kadınsın her şeyi becerirsin. Senden daha çok çocuk baktı diye doğrusunu biliyor diye bir şey yok, şansa yaşıyoruz biz zaten o kadar şekerli su pirinç unlarıyla

bunu ben de araştırdım çünkü bizim evin derecesini 22 de tutuyoruz ama bebişle kaldığımız yatak odası 24 derece oluyor. yenidoğan döneminde 22-24 derece arası öneriliyor genelde. bebeğin üşümemesindense terlememesi önemliymiş. alnından ensesinden saçlarından anlarsın zaten kuzum.

İşte aslında ben de bundan korkuyorum elimde değil 40 koca hafta sabrettik bir aksilik çıkarsa diye endişeleniyorum yoksa eşi suyu gayet iyiydi kontrolümde ah bir de sakin kalabilsem
suyu benim de iyiydi kontrolde, ben pek sakin kalamadim dogum sirasinda

Son düzenleme:
Bizim odalar 21-22 biz napak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…