- 19 Nisan 2021
- 1.470
- 2.395
- 83
Hadi inşallah anamBen de anacım salı muayenem var şöyle rahim ağzı yumuşamış 2 cm açıklık var cümlesiyle buraları inletirim djdkdks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah anamBen de anacım salı muayenem var şöyle rahim ağzı yumuşamış 2 cm açıklık var cümlesiyle buraları inletirim djdkdks
Benim diğer kızımın adı ismiyle büyüsünbizim de doğum haftası 39+1, adı da Asya bebişimin outoffit
12.12den gece 2de doğum yaptım hâlâ çıkmadım gelmedi yani ciddi bi ağrım falan da yok doktor da gaz çıkışında sorun yoksa bir iki gün daha bekleyelim bakalım dedi. duphalac verdi. bekliyorum ben deSezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
bebegimm ne yaptın dogum yaptın miiSezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
Yaptım kuzum sen naptın nasılsınbebegimm ne yaptın dogum yaptın mii
Ben de 12.12'de sabah 11'de yaptım benim de daha vaktim var demek ki gaz çıkışı var bende de ama tuvaletim gelmiyor hiç12.12den gece 2de doğum yaptım hâlâ çıkmadım gelmedi yani ciddi bi ağrım falan da yok doktor da gaz çıkışında sorun yoksa bir iki gün daha bekleyelim bakalım dedi. duphalac verdi. bekliyorum ben de
Ertesi günü akşamı yapmıştım canım . Şansıma ishal olmuştum zorlanmadan yaptım hepSezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
Ay keşke ben de ishal olsam diyorum ya o kadar korkutuyor ki beni şu çiş bile acılı niyeyseErtesi günü akşamı yapmıştım canım . Şansıma ishal olmuştum zorlanmadan yaptım hep
gelecek tabi . Hamile kadın üzülür mü yahu , lohusa da üzülmez , üzmeyin biziÇiçek yok ama gelmiş
Pazartesi akşam oldu doğumum. Çarşamba katı gıdaya geçtim. Persembe sabah tuvalete çıktım.Sezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
4.gün çıkmıştım bendeSezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
Bence sondadan ya benim de çok acıdı bi de ben tuvalet ihtiyacımı anlamıyordum beynim ile hükmedemedim bi iki gün sancım olunca anlıyordumAy keşke ben de ishal olsam diyorum ya o kadar korkutuyor ki beni şu çiş bile acılı niyeyse
Ay benim de mi çıkmam lazım ya püh acılı olmadı mıPazartesi akşam oldu doğumum. Çarşamba katı gıdaya geçtim. Persembe sabah tuvalete çıktım.
Benim doğum öncesi son haftalarda bile çok duşmustu. Şimdi de normal canımŞekeri olan annişler doğurduktan sonra ne durumda ölçtünüz mü hiç