• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
benim surecim soyle; Ada dun gece 12.30 da dogdu 14/12/2024 3250 higr 40+0 haftamda
sancıların sıklasmasıyla hastaneye gittim. Atesim biraz yuksek cıkınca antibiyotık verdiler dogum odasına alındım suyum geldi birden ama az değil çok. açıklık baktılar hala 2cm biraz bekleyelim dediler sancılar azaldı açıklık artmadı, suyum yesile dondu. bebek kakasını yapmış dediler kalp atısları duzensizlestı hemen sezaryene alındım.

Sezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
12.12den gece 2de doğum yaptım hâlâ çıkmadım 😬 gelmedi yani ciddi bi ağrım falan da yok doktor da gaz çıkışında sorun yoksa bir iki gün daha bekleyelim bakalım dedi. duphalac verdi. bekliyorum ben de

12.12den gece 2de doğum yaptım hâlâ çıkmadım 😬 gelmedi yani ciddi bi ağrım falan da yok doktor da gaz çıkışında sorun yoksa bir iki gün daha bekleyelim bakalım dedi. duphalac verdi. bekliyorum ben de
Ben de 12.12'de sabah 11'de yaptım benim de daha vaktim var demek ki 😅 gaz çıkışı var bende de ama tuvaletim gelmiyor hiç

9. ayın son gününde beylerbeyi sarayı gezmedi dedirtmedim 😁

IMG_8744.jpeg

Back