Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Hareketleri normal gibi ya. Hareket edecek alanları kalmadı ya ondan dediğin gibi inletemiyorlar yetersiz sıvı alımı da olabilirmiş sebebi. Ki az su içiyorum bu aralar. Tuzlu bi ayran ve bol sıvı ile düzeltiriz inşallah

Henüz tam olarak sarılık başlamadığı için herhangi bir tedavi önermedi bol emzir hiç aç bırakma dedi ne zaman aranırsa emzir gerekirse mama ver dedi bakalım her yolu deneyeceğiz

Çok teşekkür ederim canım benim. Biberonla mı veriyorsun? Meme reddinden çok korkuyorum

Kaşıkla mı veriyorsun canım yoksa biberonla mı . Benimki de doğumdan bu zamana kadar 180gr vermiş. 1. Haftasında kendi kilosuna ulaşmasını bekleriz dedi, mama takviyesine başlayacağım ama meme reddinden çok korkuyorum

Henüz tam olarak sarılık başlamadığı için herhangi bir tedavi önermedi bol emzir hiç aç bırakma dedi ne zaman aranırsa emzir gerekirse mama ver dedi bakalım her yolu deneyeceğiz
Merhaba bizdede sarılık var kuzum 10 a düşmüştü 13 e tekrar yükseldi ve kilo alamıyordu meğer sütüm yeterli değilmiş mama takviyesine başladı 11.8 e geriledi kiloda aldı 2 günde bir hastaneye kontrole gidiyoruz. Emzirme-sağdığım süt ve mama olarak ilerliyoruz her beslenmede 2 saatte bir uyandırıyoruz.

Uyku konusunda elimden geleni yapıyorum ama çok sağlıksız bir dğzen oldu malesef.. önerilerin için çokkk teşekkür ederim hepsini dinleyeceğim

Hastaneden kaşıkla ver dediler ama benim kız kıpır kıpır vermek çok zorlandım Az akışlı biberon almıştım onunla veriyorum.

Orangegreysky kuzum başın sağolsun allah rahmet eylesin çok ama çokk üzüldüm

Kendime bakamaz oldum yahu, bırak çocuğu açlık sürelerim uzun ondan mı oluyor acaba bilemedim, o arada su da içmiyorum tabi. Sağlıkla gelse şu kuzular da rahatlasak, zormuş son zamanlar

Sağol canımm ben normal istiyorum tüp bebek ama sorun olmaz dediler kilosu 3300 sancım olmazsa sezeryan denicem açılmam var çünkü oda olmazsa suyu az riske girerse sezeryana alır son çare
Benim de tüp bebek, senin gibi normal istiyorum umarım hayal ettiğimiz gibi olur. 3300 mükemmel bir kilo, pelvisin de iyiyse bence çok güzel bi doğum olur çatı muayenesi olmuş muydun? Doğum şekli hiç fark etmez ya o kadar bekledik bu kuzuları sağlıklı olsunlar yeter

Sezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an
9 da doğuma girdim öğleden sonra 3 gibi sıvı tuketmek serbest oldu. Çorba ve komposta yogurt verdiler. Sonra kahve içtim filan. Bu süre içinde şeker takibi yapılıyor elinde şekersiz komposta varsa onu iç. Ertesi gün şeker derdinden de sıvı beslenme derdinden de kurtuluyosun. Benim gözümün önünden kunefeler geçiyordu hamileyken ama dogumdan sonra iştahım kapandı eve cikana kadar.

Canım ben 19 la yatış yaptım 11le çıktım. Sariligin türü önemli fizyolojik mi patolojik mi? Bezden yukarısınin sarı olması seni korkutmasin ama bezden aşağı bacaklara inerse gidip muayene olman gerekiyor

Ah çiçeğim sen ilk günden çok güçlü bi anne oldun rabbim her işini kolaylaştırsın anneciğinin mekanı cennet olsun

İlk başlarda süt fazla zaten yok biberonda yapıyordum göğüsümü tutturup öyle yandan annem döküyorum göğüs üzerine öyle içiyordu korktum bende biberon ile vermeyi. Şuan tekim zor oluyor o şekil bende uyurken ağzının içine sıkıyorum direkt emmiyor biberondan her verişim de korkuyla veriyorum şimdilik sorun yok umarım olmaz da yanında biri varsa dökecek o yöntem güzel göğüste uyarılmış oluyor aynı zaman da

Yavrum bir takip et doktoruna da söyle sürekli bulantı iştahsızlık tansiyonu etkiler ama sen hep böyleydin, belki bebekte büyüdü artık daha çok besleniyor o tetikliyordur ama sormakta fayda var çok yormada kendini aniden düşer kötü olursun falan

Ab0 uyusmazligi beslenme ile ilgili değil dedi doktor bana yüzde 90 sarilik olacaktı patolojik dedi. Tabiki beslenmeye önem vericez ama takip ve fototerapi yeterli oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…