Peromm gözün aydın kavuştun bebeğineKızlar 2800 gram 49 cm. babasının kopyası bi kız doğurdum. Hemen kolostrumum geldi tuttu emiyo ,ama her ihtimale karsi mama da aldirdilar. Şimdilik iyiyiz firsat buldukca yazarim
Ten teması yapilmadimi canım koynunda bizimde öyleydi ama koynumda 1 saat kaldı duzeldiMerhaba kızlar dün doğum yaptım. 3450 bir tosun doğurdum fakat solunum hızlı olduğu için yoğun bakıma aldılar doyamadan ilk başta sütüm vardı şimdi sağıyorum o da yok bize bol bol dua edin ne olur
Canın sabah akşam aynı saatte ölçüp doktoruna at istersen. Yemekten hemen sonra ölçme, dinlenme halinde ölç. Kaça kadar düşüyor? Yüksek sıkıntı ama düşük hakkında hiç bilgim yok. Doktorunun bilmesinde fayda var. Ben 5 günlük ölçüp atıyorum doktoruma.Kızlar benim 3-4 gündür devamlı tansiyonum düşük, bir şeyler yediğimde de hemen toparlanmıyor. Halsizlik de var. Mide bulantılarım ve iştahsızlığım yüzünden akşam 6-7den diğer gün 12-1’e kadar bir şey yiyemiyorum genelde o aralarda süt/kuruyemiş atmaya çalışıyorum ağzıma o kadar ama hep böyleydi yani. Başka bir sıkıntım yok ama devamlı olunca rahatsız oldum, sıkıntılı bir durum var mıdır sizce? 36.haftadayım şu an.
Valla bende korkuyodum 1 hafta bekledim ama cocuk ac yani mecbur pes ettim . Eger memeni emiyorsa meme reddi olmaz once meme sonra mama oldugu icin bazen once bi meme sonra biberon sonra diger meme yapiyorum . Az akiskanliysa skinti olmaz bence. Benimki meme gibi cektikte milim milim geliyor.Çok teşekkür ederim canım benim. Biberonla mı veriyorsun? Meme reddinden çok korkuyorum
Ben de sarilik olduğu için uyandiramiyorum biraz meme veriyorum 5 10 kere çekiyor sonra diğer göğsümü mochi ile sağıp biberonla veriyorum. Biberon evet belki riskli ama bebgimin iyilesmesi önceliğim haline geldi. Hatta geceleri de 30 cc mama veriyorum .kar zarar hesabı yapmak lazimValla bende korkuyodum 1 hafta bekledim ama cocuk ac yani mecbur pes ettim . Eger memeni emiyorsa meme reddi olmaz once meme sonra mama oldugu icin bazen once bi meme sonra biberon sonra diger meme yapiyorum . Az akiskanliysa skinti olmaz bence. Benimki meme gibi cektikte milim milim geliyor.
Canım çok sevindimKızlar 2800 gram 49 cm. babasının kopyası bi kız doğurdum. Hemen kolostrumum geldi tuttu emiyo ,ama her ihtimale karsi mama da aldirdilar. Şimdilik iyiyiz firsat buldukca yazarim
Canim simdi gordum Rabbim sabir versin bebise ve sanada saglik afiyet insallah.Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canımlar, 11:17'de doğum gerçekleşti 3500 Gr 49 cm 38+2'de doğmuş oldu. İyiyiz şükür
Orangegreysky Canımm nasıl oldun? Bebeğin nasıl?
1 saat yanımda kaldı emiyor gibiydi aslında ama doktor geri aldıTen teması yapilmadimi canım koynunda bizimde öyleydi ama koynumda 1 saat kaldı duzeldi
Bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günleriniz olsun kokusunu içine çek şifa olsun sana kokusuİlk birkaç saat güncellemesi yapmış olayım, ayağa kalktım yürüdüm, ilk yürümeden önce ağrı kesici vermişlerdi o daha iyiydi ama ikinci yürüyüş Allah affetsin beni zorladı epey, 2 kere tuvalete git gel koridorun bi kısmını da git gel yapabildim yine de, eksik bi yürüyüş oldu ama olsun bu da bi başarıoturduktan birkaç dakika sonra ağrı geçiyor. O karna bastırılmayı birkaç kişi sormuştu o da öldürmüyor ama acılı yani maalesef.
Bebişe bende de mama başlandı, emdikten sonra aranıyor mu dedi hemşire evet deyince o zaman verelim dedi ama şekeri iyiydi. Yine de emiyor şükür, sağ memeyi sadece kolay veremiyorum başını hep sola çeviriyor bazı bebekler bazı memeleri daha kolay alabilirlermiş bizimki de onlardan herhalde.
Sezaryen sırasında bi sıkıntı yaşamadım, sadece yaşadığım şeylerden dolayı nabzım 180'di ama düştü herhalde sonra. Bebeği gördükten sonra biraz nefes alamadım orada sakinleştirici mi verdiler naptılar bilmiyorum uyumuşum ameliyat biterken uyandım. 1 saat sürmedi giriş çıkış
Geliyor diye biliyorum nişan böyle. Direk kan olmadıkça sanırım sorun yok. Suyun da mı gelmeye başladı acaba o zaman hadi bakalım sancı falan var mıbenim yine hafif kanli pembe kivami jel gibi su da olan sivi geldi cok degil ped taktim takip edicem. parça parça gelirmi ki nişan? bugun alttan baktılar aktif kanaman yok dedi doktor. bu ne sıkdı tekrar
Zamanında sağlıkla gelsin yavrukuşş. Bir takip et yavrum azıcıkta yemeye çalış yineTansiyon aleti aldım, dışarı yemeğe gideceğiz bugün gitmeden ölçtüreceğim tansiyonumu bi. Söylediğin çok mantıklı geldi, benden daha çok beslendiği için yediklerim de az olunca tansiyonumu etkiliyor bence de. Salı günü muayenem var, alttan da bakılacak bugün bacaklarımı zor kapatıyorum inanılmaz baskı var aşağıda. Bir sürpriz yoktur umarım :)