Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Kızlar 2800 gram 49 cm. babasının kopyası bi kız doğurdum. Hemen kolostrumum geldi tuttu emiyo ,🧿 ama her ihtimale karsi mama da aldirdilar. Şimdilik iyiyiz firsat buldukca yazarim
Peromm gözün aydın kavuştun bebeğine 🙏 Analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah ❤️ İlk 24 saat şekeri çok önemsenmiyormuş istersen mama verme bi sürekli emzirmeye çalış ki hem sütün çoğalsın hem bebek beslensin. Sonra duruma göre verirsin mamayı..

Merhaba kızlar dün doğum yaptım. 3450 bir tosun doğurdum fakat solunum hızlı olduğu için yoğun bakıma aldılar doyamadan ilk başta sütüm vardı şimdi sağıyorum o da yok bize bol bol dua edin ne olur
Ten teması yapilmadimi canım koynunda bizimde öyleydi ama koynumda 1 saat kaldı duzeldi

Kızlar benim 3-4 gündür devamlı tansiyonum düşük, bir şeyler yediğimde de hemen toparlanmıyor. Halsizlik de var. Mide bulantılarım ve iştahsızlığım yüzünden akşam 6-7den diğer gün 12-1’e kadar bir şey yiyemiyorum genelde o aralarda süt/kuruyemiş atmaya çalışıyorum ağzıma o kadar ama hep böyleydi yani. Başka bir sıkıntım yok ama devamlı olunca rahatsız oldum, sıkıntılı bir durum var mıdır sizce? 36.haftadayım şu an.
Canın sabah akşam aynı saatte ölçüp doktoruna at istersen. Yemekten hemen sonra ölçme, dinlenme halinde ölç. Kaça kadar düşüyor? Yüksek sıkıntı ama düşük hakkında hiç bilgim yok. Doktorunun bilmesinde fayda var. Ben 5 günlük ölçüp atıyorum doktoruma.

Çok teşekkür ederim canım benim. Biberonla mı veriyorsun? Meme reddinden çok korkuyorum
Valla bende korkuyodum 1 hafta bekledim ama cocuk ac yani mecbur pes ettim . Eger memeni emiyorsa meme reddi olmaz once meme sonra mama oldugu icin bazen once bi meme sonra biberon sonra diger meme yapiyorum . Az akiskanliysa skinti olmaz bence. Benimki meme gibi cektikte milim milim geliyor.

Valla bende korkuyodum 1 hafta bekledim ama cocuk ac yani mecbur pes ettim . Eger memeni emiyorsa meme reddi olmaz once meme sonra mama oldugu icin bazen once bi meme sonra biberon sonra diger meme yapiyorum . Az akiskanliysa skinti olmaz bence. Benimki meme gibi cektikte milim milim geliyor.
Ben de sarilik olduğu için uyandiramiyorum biraz meme veriyorum 5 10 kere çekiyor sonra diğer göğsümü mochi ile sağıp biberonla veriyorum. Biberon evet belki riskli ama bebgimin iyilesmesi önceliğim haline geldi. Hatta geceleri de 30 cc mama veriyorum .kar zarar hesabı yapmak lazim

Kızlar benim bu kayınvalidenin benimle zoru ne gerçekten anlamıyorum. 😃 her gün görüntülü arıyor bebişi gösteriyoruz. Allah zekasını babasına benzetsin diye dua ediyor devamlı. Sanki ben gerizekalıyım.. 😃 diğer duası Allah iyi gelin versin. Ne alaka 😃😃 eşimde bebek olunca biraz bizim değerimizi anlar diye düşündüm bana bakıp anneler ne zorlukla doğuruyor diye annesini anıyor ya 10 günlük lohusa benim 😃 Neyse oğluma bakınca tüm saçmalıklardan arınıyorum 🥰🙏🏻

Hanımlar sorması ayıptır kac kg ile doğum yaptınız bugun biraz tartıda fazla gördüm korktum acıkcası

İlk birkaç saat güncellemesi yapmış olayım, ayağa kalktım yürüdüm, ilk yürümeden önce ağrı kesici vermişlerdi o daha iyiydi ama ikinci yürüyüş Allah affetsin beni zorladı epey, 2 kere tuvalete git gel koridorun bi kısmını da git gel yapabildim yine de, eksik bi yürüyüş oldu ama olsun bu da bi başarı 😅 oturduktan birkaç dakika sonra ağrı geçiyor. O karna bastırılmayı birkaç kişi sormuştu o da öldürmüyor ama acılı yani maalesef.

Bebişe bende de mama başlandı, emdikten sonra aranıyor mu dedi hemşire evet deyince o zaman verelim dedi ama şekeri iyiydi. Yine de emiyor şükür, sağ memeyi sadece kolay veremiyorum başını hep sola çeviriyor bazı bebekler bazı memeleri daha kolay alabilirlermiş bizimki de onlardan herhalde.

Sezaryen sırasında bi sıkıntı yaşamadım, sadece yaşadığım şeylerden dolayı nabzım 180'di ama düştü herhalde sonra. Bebeği gördükten sonra biraz nefes alamadım orada sakinleştirici mi verdiler naptılar bilmiyorum uyumuşum ameliyat biterken uyandım. 1 saat sürmedi giriş çıkış
Orangegreysky Orangegreysky Canımm nasıl oldun? Bebeğin nasıl?

Orangegreysky Orangegreysky Canım çok üzüldüm. Anneciğinin mekanı cennet olsun huzur içinde uyusun inşallah. Rabbim eksik kalan yanına aynı gün hayata tutunabilmen için oğlunu göndermiş. Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok zor bir acı. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah

İlk birkaç saat güncellemesi yapmış olayım, ayağa kalktım yürüdüm, ilk yürümeden önce ağrı kesici vermişlerdi o daha iyiydi ama ikinci yürüyüş Allah affetsin beni zorladı epey, 2 kere tuvalete git gel koridorun bi kısmını da git gel yapabildim yine de, eksik bi yürüyüş oldu ama olsun bu da bi başarı 😅 oturduktan birkaç dakika sonra ağrı geçiyor. O karna bastırılmayı birkaç kişi sormuştu o da öldürmüyor ama acılı yani maalesef.

Bebişe bende de mama başlandı, emdikten sonra aranıyor mu dedi hemşire evet deyince o zaman verelim dedi ama şekeri iyiydi. Yine de emiyor şükür, sağ memeyi sadece kolay veremiyorum başını hep sola çeviriyor bazı bebekler bazı memeleri daha kolay alabilirlermiş bizimki de onlardan herhalde.

Sezaryen sırasında bi sıkıntı yaşamadım, sadece yaşadığım şeylerden dolayı nabzım 180'di ama düştü herhalde sonra. Bebeği gördükten sonra biraz nefes alamadım orada sakinleştirici mi verdiler naptılar bilmiyorum uyumuşum ameliyat biterken uyandım. 1 saat sürmedi giriş çıkış
Bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günleriniz olsun kokusunu içine çek şifa olsun sana kokusu 🌸

Kızlar 36+4 teyim 2-3 gündür bebek hareket ettikçe canım çok yanıyor vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor normal mi bunlar

benim yine hafif kanli pembe kivami jel gibi su da olan sivi geldi cok degil ped taktim takip edicem. parça parça gelirmi ki nişan? bugun alttan baktılar aktif kanaman yok dedi doktor. bu ne sıkdı tekrar

X