- 16 Nisan 2024
- 474
- 655
- 36
Süper emziği tutması bende kalkanı kullandım lansinohla şuan hiç bişey kullanmıyorum çok şükürDirekt ebebektekini aldım kuzum mağazadan. Çok güzel ürün bence pişman olmazsın. Ben ayrıca lansinoh ve göğüs kalkanı da devamlı kullanıyorum. Hassaslaşan meme uçları kıyafete sütyene temas edince çok irite ediyor. Bunlar sayesinde o engelleniyor. Damlayan süt de içinde birikiyor. Yine ebebekteki ürün.
Ve ve aventin emziği de muhteşem. Arda direkt kabul etti hararetli anlarda anında yatışıyor. Uykuya geçerken emiyor bir süre sonra atıyor. Kendi yöntemini buldu öyle.
AğlattıArda direkt kabul etti
Meme ucu çıkarıcı aldım ben sen aldı mıydın sende de öyle bi sorun vardı sankiMecbur alcaz anfksjsks
Hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla neticelenmiştirAy evet ya insan dikisini unutuyo omuz kulunç sancisindan gercekten sarılığın olmaması harika vallahi az önce kumral.sordu bende çok rahat ediyorum emzirme yastigiyla bebek büyüyünce de farklı kullanyorum zaten hep lazım oluyo
Hermoniel doğumdaydi sabah suyu geldi sancısı vardı ama bize donmedi iyilerdir inşallah
Korse candır ben 3 gün geceleri onunla uyudum vallahi
Cnm kacgun sonra doktor konturolunde bu kilo cikdiBugun doktor kontrolumuz vardi . 3100 dogmustu 2880 le hastaneden cikmistik sanirim 2950 olmus sariligi biraz gerilemis aferin cok guzel bakmissin dedi cok moralim duzeldi ama sormadim bi daha ne zaman gelicez ya da oyle bi durum var mi ? Ocakta kalca ultrasonu cektiricez bakalim .
Maalesef onu da aldım, sıkıntıdan lohusa takımı alıcam şimdi ajflsks evet anam içe çökük ama elleyip pırkalayınca çıkıyor. Aşırı huylanıyorum memintolarımdan ya çocuğu atmam umarım kucağımdan ahfksksMeme ucu çıkarıcı aldım ben sen aldı mıydın sende de öyle bi sorun vardı sanki
Ben dedim alın diyeHadi inşallah sağlıkla kolaylıkla neticelenmiştirhermoniel ciğimizin doğumu Kız keşke ben de önceden alsaymışım ikisini de. Ah ah. Biberon çok gereksiz oldu bizim için. Yani daha sonra kullanır mıyım bilmiyorum da şu an kaşık Biberon kullanıyoruz sağım sütü için. Onun dışında her şey gerekliymiş bence
Ah bir de canlı görsenAğlattı
Yarın öğlen gidicem bakalım. Bugün dönüşte trafiğe yakalandık. Dur kalk dur kalk ben bi fena oldum. Bi de yorulmuşum. Sancı ne demek tam olarak anladım doğurcam sandım. Regl ağrısını iliklerime kadar yaşadım. O toplanmalar falan hafif kaldıSenin oğlan yerini sevmeyi abarttı biraz, kontrolün ne zaman anacım? Offff sorma valla alacak hiçbir şey kalmadı DARDAYIM ahfksksl
Doğurduğuna hala inanamıyorum yaa kala kaldık resmen pıt pıt doğurdunuz hxhxxgAh bir de canlı görsenBen gerçekten bakıp bakıp ağlama modundayım
Artık yer kalmadı dönecek arada pat pat vuruyor bi de minik dönmeler bazen yandan kolunu dayıyoaksam kendince daha hareketli sabaha yakin durgun gun ici de oyle.
aksam hareketli derken de oyle eskisi gibi degil yine de eskiden donuyordu icimde sanki
Djdkfjsldks bence senin doğumun birden başlayacak ve hızlı olacak, öyle hissediyorum. Bu hafta içi de kesin doğuracaksın bak gör. Alayım bari çok ısrar ettiniz ajfksjdsk ben de inanamıyorum ve her söylediğine %100 katılıyorum. Manyak gibi korkunç koca tarafımı düşünüyorum halbuki 5 kişiler yani shlsndl mesafe de koyduk biliyorsun ama aklım çıkıyor benim canımı sıkacaklar ben de o kafayla tatsızlık çıkaracağım diye. Bu zamana kadar yapmadım ama yapmayacağımın bir garantisi yok yani shcksjdsl ben doğuma sadece eşimle gidip birkaç saat kala ailelere haber vermek istiyorum mesela, annem istersen sonra gelelim kızım diyor ama taaa hamile değilken kvye bunu söylediğimde olur mu öyle şey biz de görmek isteriz falan demişti. Neyi görecekse sivri zekalıYarın öğlen gidicem bakalım. Bugün dönüşte trafiğe yakalandık. Dur kalk dur kalk ben bi fena oldum. Bi de yorulmuşum. Sancı ne demek tam olarak anladım doğurcam sandım. Regl ağrısını iliklerime kadar yaşadım. O toplanmalar falan hafif kaldıgelince yattım acaba geçecek mi kalıcı mı diye geçti o da djdjdjd doğurmuyormuşum. Alacak bişeyin kalmamasını geçtim artık hastane çantasına da koyacağım herşeyi koydum. Eksiklik kalmıştı ıvır zıvır ne varsa doldurdum emzirme yastığı da al kurtul. Ablam ilkinde çok kullandı sonrasında tecrübe edince kullanmamıştı. Ama bebeği falan da yatırmada oturtmada çok kullanmıştık özellikle ilk bebeler ve biz tecrübesiz analar için. Resmen ana oluyoruz ya ben hala ara ara inanamıyorum bu duruma. Ayrıca benim kafamda da sürekli doğumdan sonra neler olacak milletle nasıl konuşcam kv ile olaylar kısmı aşırı var ve kendi kendime kurup kendi kendime kavga ediyorum işsizlikten kafayı yedik sanırım. Hayır günler de hızlı geçiyor gibi ama bir yandan da geçmiyor gibi
Ben de aylardır hiç rüya görmüyorum doğumla ilgili, en son mastırşefe katılıyodum onu gördüm ahfksjsksÇok ilginç bak önemli günlerden önce bi şekilde kabus görürsün. Sınavda geç kalırsın,düğünse hazırlanamazsın falan ama doğumla ilgili hiç rüya görmüyorum. Beyin delirmemek için kendini korumaya alıyo sanırım
Ah kuzumm hepimize kaygılar yüklenmiş. Daha olmamış şeye kaygılanıyoruz. sanırım hormonlar tavan yapmış durumda ve iyi kötü ailelerimizi de tanıyoruz, başımıza gelecekleri tahmin edebiliyoruz, kaç yaşında insanlarız. Ben evin küçük kızıyım, bana hala çocuk muamelesi yapılıyor meselaBenim annem, babam, kv hepsi sigara içiyor. Annem dikkatlidir, babam da kucağına falan almaz, kv de içmez diye düşünüyorum ama birkaç gündür devamlı kaygılıyım ben de senin gibi. Kedim yok o kısmı hiç bilemiyorum ama benim kaygılarım daha çok zırt pırt gelirlerse, işime karışırlarsa, saçma sapan konuşup canımı sıkarlarsa kısmı. Devamlı kafamda kurup duruyorum, konuşmak istiyorum bu konuyu ama ortada fol yok yumurta yok ne konuşacağım yani. Kv beni delirtti en son inanılmaz bir mesafe koyduk her şey istediğimiz gibi şu an, tekrar aynı düzene döneriz diye çok endişe ediyorum. Uyku girmiyor gözüme geceleri
Tmm canım teşekkürler gerekirse yanımda götüreyim orada lazım olursa diyeBen hipp organik 1 numara kullandım canım bizde öyle gaz yapmadı meme reddide yapmadı
Sayılıyorsa odasına led avize aldımSenin oğlan yerini sevmeyi abarttı biraz, kontrolün ne zaman anacım? Offff sorma valla alacak hiçbir şey kalmadı DARDAYIM ahfksksl
Sabun mu ooHediyeliklerim halloldu gözyaşım pıttttt
Anacım ya kendi annen kaygılandırıyor ya koca tarafı zaten, bize hiç rahat yok ki. Eşim bir gün evden bir gün ofisten çalışıyor o var, ben de ilk 15 günü atlattıktan sonra devamlı birilerine ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. 2-3 haftada bir kadın gelse annem part time çalışıyor arada bir yemek yapıp bıraksa hallolur gibi düşünüyorum. Fazla özgüven mi nedirAh kuzumm hepimize kaygılar yüklenmiş. Daha olmamış şeye kaygılanıyoruz. sanırım hormonlar tavan yapmış durumda ve iyi kötü ailelerimizi de tanıyoruz, başımıza gelecekleri tahmin edebiliyoruz, kaç yaşında insanlarız. Ben evin küçük kızıyım, bana hala çocuk muamelesi yapılıyor mesela37 yaşında.. Ben uyarınca, sen bizi uyaramazsına dönüyor iş nedense. Seninkiler gene dikkatliymiş, benim annem 70 yaşında, dikkat etmeye çalışsa da unutuyor, kapı açık dümdüz gidiyor, istemeden yapıyor ama dikkat de etmiyor biliyorum, bildiğini okuyor. Yani kaygılarımız da boşa değil, başımıza gelecekleri az çok kestiiriyoruz... Bebek olunca o sınır ihlalleri hepimizi endişelendiren. Kv'nle umarım sınırlarınız çok bozulmadan devam eder ilişkiniz. Süreç tam bir süpriz yumurta. İinnşallah akıl sağlığımız yerinde atlatırız gerçekten. tam bir sınav. Bebeğe mi kaygılanıcaz, sosyal ilişkilere mi insan şaşırıyor. Bu iş bu kadar zor olmamalı ya. Bizi rahat bıraksınlar, azcık anlayış kardeşimmmm, şuan b.kumla kavga eder durumdayım ortada bişi yok.
Eviiit sabunSabun mu ooçok güzel olmuşlar. Oh mis gibi. Misafirlerimize de hazırız artık. Renkleri çok güzel