Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Süper emziği tutması bende kalkanı kullandım lansinohla şuan hiç bişey kullanmıyorum çok şükür

Hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla neticelenmiştir hermoniel ciğimizin doğumu Kız keşke ben de önceden alsaymışım ikisini de. Ah ah. Biberon çok gereksiz oldu bizim için. Yani daha sonra kullanır mıyım bilmiyorum da şu an kaşık Biberon kullanıyoruz sağım sütü için. Onun dışında her şey gerekliymiş bence

Cnm kacgun sonra doktor konturolunde bu kilo cikdi

Meme ucu çıkarıcı aldım ben sen aldı mıydın sende de öyle bi sorun vardı sanki
Maalesef onu da aldım, sıkıntıdan lohusa takımı alıcam şimdi ajflsks evet anam içe çökük ama elleyip pırkalayınca çıkıyor. Aşırı huylanıyorum memintolarımdan ya çocuğu atmam umarım kucağımdan ahfksks

Ben dedim alın diye

Senin oğlan yerini sevmeyi abarttı biraz, kontrolün ne zaman anacım? Offff sorma valla alacak hiçbir şey kalmadı DARDAYIM ahfksksl
Yarın öğlen gidicem bakalım. Bugün dönüşte trafiğe yakalandık. Dur kalk dur kalk ben bi fena oldum. Bi de yorulmuşum. Sancı ne demek tam olarak anladım doğurcam sandım. Regl ağrısını iliklerime kadar yaşadım. O toplanmalar falan hafif kaldı gelince yattım acaba geçecek mi kalıcı mı diye geçti o da djdjdjd doğurmuyormuşum. Alacak bişeyin kalmamasını geçtim artık hastane çantasına da koyacağım herşeyi koydum. Eksiklik kalmıştı ıvır zıvır ne varsa doldurdum emzirme yastığı da al kurtul. Ablam ilkinde çok kullandı sonrasında tecrübe edince kullanmamıştı. Ama bebeği falan da yatırmada oturtmada çok kullanmıştık özellikle ilk bebeler ve biz tecrübesiz analar için. Resmen ana oluyoruz ya ben hala ara ara inanamıyorum bu duruma. Ayrıca benim kafamda da sürekli doğumdan sonra neler olacak milletle nasıl konuşcam kv ile olaylar kısmı aşırı var ve kendi kendime kurup kendi kendime kavga ediyorum işsizlikten kafayı yedik sanırım. Hayır günler de hızlı geçiyor gibi ama bir yandan da geçmiyor gibi

Djdkfjsldks bence senin doğumun birden başlayacak ve hızlı olacak, öyle hissediyorum. Bu hafta içi de kesin doğuracaksın bak gör. Alayım bari çok ısrar ettiniz ajfksjdsk ben de inanamıyorum ve her söylediğine %100 katılıyorum. Manyak gibi korkunç koca tarafımı düşünüyorum halbuki 5 kişiler yani shlsndl mesafe de koyduk biliyorsun ama aklım çıkıyor benim canımı sıkacaklar ben de o kafayla tatsızlık çıkaracağım diye. Bu zamana kadar yapmadım ama yapmayacağımın bir garantisi yok yani shcksjdsl ben doğuma sadece eşimle gidip birkaç saat kala ailelere haber vermek istiyorum mesela, annem istersen sonra gelelim kızım diyor ama taaa hamile değilken kvye bunu söylediğimde olur mu öyle şey biz de görmek isteriz falan demişti. Neyi görecekse sivri zekalı eşim de haber vermeyiz birkaç saat kala ararız ne canını sıkıyorsun trip atarsa da atsın diyor. Bir de eşimin anneannesi falan var maşallah allah uzun ömür versin ama firavun gibi her gördüğümde mutlaka canımı sıkacak bir şey söylüyor. Bir yandan zaten mesafeliyiz görüşmüyoruz diyorum diğer yandan ya fırsat bilirlerse tekrar başa dönersek naparım diyorum çıldıracak gibiyim. Annem de kızım ben çalışıyorum kv gelsin yardım eder 1 saat oturup gidiyor zaten diyor da ben 5 dk otursun istemiyorum ki tövbeler tövbesi yani. Kafamda hep emiyor mu, üşümesin cümleleri var beynim mokoko. Bugün eşime dedim canımı sıkarlarsa gider annemde kalırım kocaman ev diye, o zaman da eşimle ayrı düşeceğiz emaaaaannnnn

Çok ilginç bak önemli günlerden önce bi şekilde kabus görürsün. Sınavda geç kalırsın,düğünse hazırlanamazsın falan ama doğumla ilgili hiç rüya görmüyorum. Beyin delirmemek için kendini korumaya alıyo sanırım

Ben de aylardır hiç rüya görmüyorum doğumla ilgili, en son mastırşefe katılıyodum onu gördüm ahfksjsks

Ah kuzumm hepimize kaygılar yüklenmiş. Daha olmamış şeye kaygılanıyoruz. sanırım hormonlar tavan yapmış durumda ve iyi kötü ailelerimizi de tanıyoruz, başımıza gelecekleri tahmin edebiliyoruz, kaç yaşında insanlarız. Ben evin küçük kızıyım, bana hala çocuk muamelesi yapılıyor mesela 37 yaşında.. Ben uyarınca, sen bizi uyaramazsına dönüyor iş nedense. Seninkiler gene dikkatliymiş, benim annem 70 yaşında, dikkat etmeye çalışsa da unutuyor, kapı açık dümdüz gidiyor, istemeden yapıyor ama dikkat de etmiyor biliyorum, bildiğini okuyor. Yani kaygılarımız da boşa değil, başımıza gelecekleri az çok kestiiriyoruz... Bebek olunca o sınır ihlalleri hepimizi endişelendiren. Kv'nle umarım sınırlarınız çok bozulmadan devam eder ilişkiniz. Süreç tam bir süpriz yumurta. İinnşallah akıl sağlığımız yerinde atlatırız gerçekten. tam bir sınav. Bebeğe mi kaygılanıcaz, sosyal ilişkilere mi insan şaşırıyor. Bu iş bu kadar zor olmamalı ya. Bizi rahat bıraksınlar, azcık anlayış kardeşimmmm, şuan b.kumla kavga eder durumdayım ortada bişi yok.

Senin oğlan yerini sevmeyi abarttı biraz, kontrolün ne zaman anacım? Offff sorma valla alacak hiçbir şey kalmadı DARDAYIM ahfksksl
Sayılıyorsa odasına led avize aldım bu hafta. Kızlar için de çok tatlış şeyler var. Dagi de emzirme atletleri 224e düştü onlardan aldım. Bestelak mı ne o damladan aldım. Bu hafta aldıklarım bu kadar

Eklentiler

• IMG_20241206_165915.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 45
Anacım ya kendi annen kaygılandırıyor ya koca tarafı zaten, bize hiç rahat yok ki. Eşim bir gün evden bir gün ofisten çalışıyor o var, ben de ilk 15 günü atlattıktan sonra devamlı birilerine ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. 2-3 haftada bir kadın gelse annem part time çalışıyor arada bir yemek yapıp bıraksa hallolur gibi düşünüyorum. Fazla özgüven mi nedir birileri olunca senin işine karışıyorlar çünkü, deneyimli anneler de yalnız bakmak her anlamda daha iyi diyor allah yokluklarını göstermesin ama ben de alışmak istiyorum eşimle bebişe, zaten ev küçük yani eşim salonda çalışıyor biri daha olsa bebekle beraber 4 kişi salonda oluyoruz. Tövbeler tövbesi. Bkumla kavga ediyorum ben de aynen, eşime falan belli etmiyorum da anneme anlatıyorum işte o da kızıyor. Kv haftada 1-2 arıyor o bile acayip batıyor ne bu şimdi diye. Keşke fragman olarak görebilsek ne olacağını, muhtemelen abartıyoruz bu arada ama hormonlar mıdır nedir cidden fenalık basıyor düşündükçe.

Sabun mu oo çok güzel olmuşlar. Oh mis gibi. Misafirlerimize de hazırız artık. Renkleri çok güzel
Eviiit sabun çok sevindim beğenmene hala çok eksik var gbi hissediyorum, makyaj malzemelerini saç şekillendirileri koymadım çantaya. Şu süsleri yarın halledeceğim. Arabayı değiştiriyoruz bir de 10 gün sonra gelecekmiş yerleşemedik o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…