Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Aaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğ resmen doğurdunuz kıskançlıktan patlıyorum ajfksksk bir alışveriş linki falan atın bari üzerimize, valla boşluğa düştüm
İndirimler de bitti alıncaklar da bitti. Bugün avm gezdim uzun zaman gezemem diye her gün yarın doğurmazsam şunu yapalım diye plan yapıyoruz ve doğurmuyorum

sezeryan olan annişler, kaç günde toparladınız, hangi işleri/hareketleri yapabiliyorsunuz biraz umut basın yav tek korkum yatalak gibi olmak
İlk 2 gün zorlandım sadece sonraları hafiflemeye başladı 1 haftada normal oldum artık kalkışta yatışta falan 25 günlük olduk asla ağrı sızı yok bence abartılacak bir şeyi yok benim anestezi tam işlemediği halde böyleyse sizinkilerde iyi olur bence

Benim annem, babam, kv hepsi sigara içiyor. Annem dikkatlidir, babam da kucağına falan almaz, kv de içmez diye düşünüyorum ama birkaç gündür devamlı kaygılıyım ben de senin gibi. Kedim yok o kısmı hiç bilemiyorum ama benim kaygılarım daha çok zırt pırt gelirlerse, işime karışırlarsa, saçma sapan konuşup canımı sıkarlarsa kısmı. Devamlı kafamda kurup duruyorum, konuşmak istiyorum bu konuyu ama ortada fol yok yumurta yok ne konuşacağım yani. Kv beni delirtti en son inanılmaz bir mesafe koyduk her şey istediğimiz gibi şu an, tekrar aynı düzene döneriz diye çok endişe ediyorum. Uyku girmiyor gözüme geceleri

İndirimler de bitti alıncaklar da bitti. Bugün avm gezdim uzun zaman gezemem diye her gün yarın doğurmazsam şunu yapalım diye plan yapıyoruz ve doğurmuyorum
Senin oğlan yerini sevmeyi abarttı biraz, kontrolün ne zaman anacım? Offff sorma valla alacak hiçbir şey kalmadı DARDAYIM ahfksksl

o zaman korse linki alalım acil outoffit nursen6161
Direkt ebebektekini aldım kuzum mağazadan. Çok güzel ürün bence pişman olmazsın. Ben ayrıca lansinoh ve göğüs kalkanı da devamlı kullanıyorum. Hassaslaşan meme uçları kıyafete sütyene temas edince çok irite ediyor. Bunlar sayesinde o engelleniyor. Damlayan süt de içinde birikiyor. Yine ebebekteki ürün.
Ve ve aventin emziği de muhteşem. Arda direkt kabul etti hararetli anlarda anında yatışıyor. Uykuya geçerken emiyor bir süre sonra atıyor. Kendi yöntemini buldu öyle.

Ayyy o yanaklar, öpülesi maşallah maşallah maşallah annesiiiii
Tez zamanda inşallah sizede nasip etsin canım sağlıkla hayirla gelsin bu cennet kokulular
Bana süt arttırıcı damla verdi bebeğe de d vit falan karışık bir şeyler tam inceleyemedim de
Bebeğe d vit biz ocean kullaniyoruz sağlık ocağınin verdiğinde katkı maddesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…