Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Bebis 4 gunluk ama dersin ki bi aylik surekli bir guncelleme geliyor 4 gunde ne degisebilir degisiyor iste. Simdide meme mama ikilisi yetmiyor yeniden memeye daliyor yoksa uyuyamiyor uykuya dalamiyor ama sinir bozucu bi hal oldu tam tamam daldi diyorum basliyor mik mkk huysuzlanmaya ☹️
Boyle bi donguye girdik. Emzik de asla kabul etmiyor ne yapsam bilemiyorum 😢
40 ına kadar çocuk 40 huy değiştirirmiş canım hergün farklı versiyonlar olacak bizde şuan gaz savaşı veriyoruz 25. Günde bir gün gece çok güzel uyuyor bir gün 3-4 saat gece bizi ayakta dikeltiyor her gün değişiyor

Kızlarrr bebeğim mama yese kusuyor gaz çıkarması için sırtını sıvazlıyorum meme emse çıkarıyor balgam var ya onu nasıl çözcem ben tecrübeliler bir yazsın bana memeden başka durmuyor sadece beni istiyor 8 günlük olduk uykusuzluktan geberiyorum resmen duşa bile giremiyorum erken başladı bizimki odadan çıksam ağlıyor

Bugun doktor kontrolumuz vardi . 3100 dogmustu 2880 le hastaneden cikmistik sanirim 2950 olmus sariligi biraz gerilemis aferin cok guzel bakmissin dedi cok moralim duzeldi ama sormadim bi daha ne zaman gelicez ya da oyle bi durum var mi ? Ocakta kalca ultrasonu cektiricez bakalim .
Birinci ay kontrolü için çağırmıştı bizi doktor

Orangegreysky Orangegreysky kuzum senin kayınvaliden sigara içiyor mu? Ay benim ablamla annem sigara içiyor. Şuan bebekten ziyade, balkon kapısını açık bıraktıklarını, kedilerimin aşağı düştüğünü veya donduklarını düşünüp aşırı kaygı yükleniyorum. Bizimkiler dikkatsiz biraz 😢 ay çok kaygılandım şuan ya.. En üst katta oturuyoruz. Şimdi uyardım onları dikkat edin diye ama gene de kaygılanıyorum. sigara içerken Balkonda da kesin hasta olacaklar, çocuğa hastalık bulaşacak. Ay bugün aşırı kaygılı günümdeyim sanırım ☹️ cuma geliyor benimkiler. Burda hepimizin anne, baba, kV, aile süreci oluyor sanırım ya, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Umarım hepimiz akıl sağlığı yerinde şu 40 günü atlatırız, amin.

outoffit outoffit canım nasılsın iyimisin bebiş nasıl kendini topladınmi
Canımm çok şükür daha iyiyiz. Seni yanıtlarken gelişmeleri ve deneyimleri de aktarayım. O kulunç ağrısı hafifledi. Beni mahveden oydu zaten biraz uyuyabildim dün gece ilk defa o hafifleyince. Bebişi Bugün doktor kontrolüne götürdük. 350 gram kaybetmiş doğumdan bu yana. Sarılığı yok çok şükür. Daha sık daha sık emziriyorum, sağıp kaşık biberonla da veriyorum. Mama verin demişti ilk muayene eden doktor ama biz bir kere verdik çok ağladı gaz sancısından. Kıyamadım vermedim bir daha. Hiç mamasız atlatırız inşallah süreci 🙏 Emzirme yastığı almamıştım çok zor oldu onsuz. Bugün aldım aşırı rahatlattı. Lohusa korsesi almamak da hataymış o da inanılmaz iyi geldi. Ben gönülden tavsiye ediyorum. Dikiş yerlerine asla değmiyor zaten. Ama o karnı sabit tutması bile çok büyük rahatlık. Bestlak damla da aldım bugün. Kolostrumda sona doğru yaklaştık gibi artık biraz artıralım diye. Yarın bebişi aile hekimine götüreceğim hepatit b aşısı ve ikinci topuk kanı için. Diğer gün de hem benim doktorum hem bebişin doktoru çağırdı muayeneye. Böyle geçiyor günler 🥰
Sizler nasılsınız görüşemeyeliiii? Kimler doğurdu 🥹💕

Burda kalmak istemiyorum daha fazla eşim kırkının çıkmasını istiyor ama yani gerçekten çok sıkıldım kendi evimi düzenimi özledim ona bu durumu nasıl anlatacagimi da bilmiyorum
Senin iyilestigini görünce bende eşin bişey demez
Yeni doğum yapan ve deneyimli analar, gözüme çok büyük geldi emzirme yastığı almadım da almalı mıyım sizce? İşinize yarıyor mu?
Ben kullanıyorum canım sonrasinda da kullanırsın bence memnunum

Ahahaha ay gözümde direkt koca gözlü sempatik bi erkek çocuğu canlandı, yicem 🥰 şekerin aniden oynaması çok etkiliyor çocukları, gün içinde yedirmeyi dene istersen bakalım değişiklik olacak mı. Belki de bu dünyaya uyumaya değil yaşamaya gelmiştir aufksjdk 🥲
aynen öyle sürekli yeni bilgilerle, itirazlarla ve sorularla geliyor. istediği bi şeyi söylesek bile mutlaka bi eklemesi oluyor. başak burcu bilmişliği 😅 son cümlene kesinlikle katılıyorum ya doğduğundan veri böyle çünkü. bana çevremden tam rahat ettin çocuğu büyüttün bebek yaptın falan diyorlar yoo hiç rahat etmedim ki bu benim yeni yaşantım alıştım artık ben zombi anneyim 😂😂

Orangegreysky Orangegreysky kuzum senin kayınvaliden sigara içiyor mu? Ay benim ablamla annem sigara içiyor. Şuan bebekten ziyade, balkon kapısını açık bıraktıklarını, kedilerimin aşağı düştüğünü veya donduklarını düşünüp aşırı kaygı yükleniyorum. Bizimkiler dikkatsiz biraz 😢 ay çok kaygılandım şuan ya.. En üst katta oturuyoruz. Şimdi uyardım onları dikkat edin diye ama gene de kaygılanıyorum. sigara içerken Balkonda da kesin hasta olacaklar, çocuğa hastalık bulaşacak. Ay bugün aşırı kaygılı günümdeyim sanırım ☹️ cuma geliyor benimkiler. Burda hepimizin anne, baba, kV, aile süreci oluyor sanırım ya, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Umarım hepimiz akıl sağlığı yerinde şu 40 günü atlatırız, amin.
Ay gülcem özür dilerim ndgng çünkü her misafir gelişinde aynı kaygıları yaşıyorum. Bi kere balkonun camını açmıştı yazın, önüne de yastık koymuş kediye engel olsun diye. Kedi yav bu yastık durdurur mu kediyi 😅 ben her Allah'ın günü uyarıyorum en kötü eşime söylüyorum uyarsın diye, her seferinde dikkat ediyorum diyor ama testi kırılmadan ben yapacağımı yapayım. Eşime de bebek doğunca kediyle ilgilenmeyi unutma hani unuturuz ederiz annen bebeğe odaklanıp balkonu unutur sen kolla arkasını diye tembihliyorum 9 aydır.

Hasta olmazlar kız şal falan koy balkonun girişine giren çıkan giysin çıksın, çok da soğuk değil hava

Canımm çok şükür daha iyiyiz. Seni yanıtlarken gelişmeleri ve deneyimleri de aktarayım. O kulunç ağrısı hafifledi. Beni mahveden oydu zaten biraz uyuyabildim dün gece ilk defa o hafifleyince. Bebişi Bugün doktor kontrolüne götürdük. 350 gram kaybetmiş doğumdan bu yana. Sarılığı yok çok şükür. Daha sık daha sık emziriyorum, sağıp kaşık biberonla da veriyorum. Mama verin demişti ilk muayene eden doktor ama biz bir kere verdik çok ağladı gaz sancısından. Kıyamadım vermedim bir daha. Hiç mamasız atlatırız inşallah süreci 🙏 Emzirme yastığı almamıştım çok zor oldu onsuz. Bugün aldım aşırı rahatlattı. Lohusa korsesi almamak da hataymış o da inanılmaz iyi geldi. Ben gönülden tavsiye ediyorum. Dikiş yerlerine asla değmiyor zaten. Ama o karnı sabit tutması bile çok büyük rahatlık. Bestlak damla da aldım bugün. Kolostrumda sona doğru yaklaştık gibi artık biraz artıralım diye. Yarın bebişi aile hekimine götüreceğim hepatit b aşısı ve ikinci topuk kanı için. Diğer gün de hem benim doktorum hem bebişin doktoru çağırdı muayeneye. Böyle geçiyor günler 🥰
Ay evet ya insan dikisini unutuyo omuz kulunç sancisindan gercekten sarılığın olmaması harika vallahi az önce kumral.sordu bende çok rahat ediyorum emzirme yastigiyla bebek büyüyünce de farklı kullanyorum zaten hep lazım oluyo
Hermoniel doğumdaydi sabah suyu geldi sancısı vardı ama bize donmedi iyilerdir inşallah
Korse candır ben 3 gün geceleri onunla uyudum vallahi😂

Kızlarrr bebeğim mama yese kusuyor gaz çıkarması için sırtını sıvazlıyorum meme emse çıkarıyor balgam var ya onu nasıl çözcem ben tecrübeliler bir yazsın bana memeden başka durmuyor sadece beni istiyor 8 günlük olduk uykusuzluktan geberiyorum resmen duşa bile giremiyorum erken başladı bizimki odadan çıksam ağlıyor
beşiğin içine kendi kokunuz olan bir tshirt vs koyun diyorlar bu sakinleştirebilir belki bebişi

Cevriyeyle esrliones doğurdu başkanım ben tekmilimi vereyim dngkg

Ay gülcem özür dilerim ndgng çünkü her misafir gelişinde aynı kaygıları yaşıyorum. Bi kere balkonun camını açmıştı yazın, önüne de yastık koymuş kediye engel olsun diye. Kedi yav bu yastık durdurur mu kediyi 😅 ben her Allah'ın günü uyarıyorum en kötü eşime söylüyorum uyarsın diye, her seferinde dikkat ediyorum diyor ama testi kırılmadan ben yapacağımı yapayım. Eşime de bebek doğunca kediyle ilgilenmeyi unutma hani unuturuz ederiz annen bebeğe odaklanıp balkonu unutur sen kolla arkasını diye tembihliyorum 9 aydır.

Hasta olmazlar kız şal falan koy balkonun girişine giren çıkan giysin çıksın, çok da soğuk değil hava
Ay çok şükür yalnız değilmişim, ben de aynı olacağım sanırım. Uyarıp duracağım. Benimkiler de hassas, küserler ufacık birşey desem. Bakalım nasıl olacak. Allah tüm bebişlerimizi ve kedişlerimizi ve köpüşlerimizi korusun inşallah. Tamam koyucam ceket şal falan. Bi sandalye koyucam onun üstüne yığarım polar molar birşeyler. Sağol kuzum rahatladım biraz.

Doğum yapanlardan mama verenler yenidoğan için hangi marka mamayı kullandınız tam ismi ile yazabilir misiniz , yanımızda götürelim mi

Ay çok şükür yalnız değilmişim, ben de aynı olacağım sanırım. Uyarıp duracağım. Benimkiler de hassas, küserler ufacık birşey desem. Bakalım nasıl olacak. Allah tüm bebişlerimizi ve kedişlerimizi ve köpüşlerimizi korusun inşallah. Tamam koyucam ceket şal falan. Bi sandalye koyucam onun üstüne yığarım polar molar birşeyler. Sağol kuzum rahatladım biraz.
Boşver küsen küssün, ben hamile kaldığımı öğrenince sevindim ama bi yanım da buruk kaldı kedimle ilgilenemezsem diye. Ben o kadar düşünürken millet de dikkat etmeli yani yapacak bi şey yok

X