Ah kuzumm hepimize kaygılar yüklenmiş. Daha olmamış şeye kaygılanıyoruz. sanırım hormonlar tavan yapmış durumda ve iyi kötü ailelerimizi de tanıyoruz, başımıza gelecekleri tahmin edebiliyoruz, kaç yaşında insanlarız. Ben evin küçük kızıyım, bana hala çocuk muamelesi yapılıyor mesela
37 yaşında.. Ben uyarınca, sen bizi uyaramazsına dönüyor iş nedense. Seninkiler gene dikkatliymiş, benim annem 70 yaşında, dikkat etmeye çalışsa da unutuyor, kapı açık dümdüz gidiyor, istemeden yapıyor ama dikkat de etmiyor biliyorum, bildiğini okuyor. Yani kaygılarımız da boşa değil, başımıza gelecekleri az çok kestiiriyoruz... Bebek olunca o sınır ihlalleri hepimizi endişelendiren. Kv'nle umarım sınırlarınız çok bozulmadan devam eder ilişkiniz. Süreç tam bir süpriz yumurta. İinnşallah akıl sağlığımız yerinde atlatırız gerçekten. tam bir sınav. Bebeğe mi kaygılanıcaz, sosyal ilişkilere mi insan şaşırıyor. Bu iş bu kadar zor olmamalı ya. Bizi rahat bıraksınlar, azcık anlayış kardeşimmmm, şuan b.kumla kavga eder durumdayım
ortada bişi yok.