- 22 Şubat 2023
- 10.309
- 11.407
- 218
- 38
Ay anlamadım ben de kuzum ya. Tek ayak cezası yazıyor profilinde. Kötü olmuş doğuma yakınAaaa ne zaman? Akşam görüyordum sanki yazışmalarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay anlamadım ben de kuzum ya. Tek ayak cezası yazıyor profilinde. Kötü olmuş doğuma yakınAaaa ne zaman? Akşam görüyordum sanki yazışmalarını
Bugün 3600 ve daha 10 gün varsa bence 3400den fazla olur gibi. 3700 falan bence doğum ağırlığı. Benimki de 3800 falan olacakmış gibi bir vibe alıyorum. Gerçekten 4+ doğarsa doktora saygım bayağı artar shshhsSeninkinin 3400 doğacağını düşünüyorum dedi doktor bugün, 16sına gün aldıydım. Bugün 3600 görünüyor 500 gr yanılma payıyla ama kafası büyük o artırıyodur diyo
Yaa çok teşekkürr ederimm hayır canım kız değil ama evet 2 ay kız sandığımız oğlum erkek bebiş, inşallah ya 38 haftaya falan yetişe bilsek inşallah 3 kg yaparım o zamana kadar şimdi tahminimce 2 kilo 600.700 lerdeAnamm bu ne güzellik maşallah suphanallah Sıkma canını kuşum dışarıda da büyütürsün belki de 3ü görür. Yanlış hatırlamıyorsam kız bebek miydi? Ondan da olabilir minnoşluğu
2800'müş aynı haftalarda benim kuzum ama benim kafası 4 hafta önden gidiyor, onun etkisi diyor doktor o kadar ağır bi bebek olduğunu düşünmüyorum diyor. İşte şu an 3600 olmasına rağmen 10 gün sonraki doğumda 3400 falan anca doğar dedi, bence normal seninki de doğuma geçer 3'ü.Canım senin bebiş önden mi gidiyor yoksa normal ? Benim bebişim 34+4 günlükken 2.260 gramdı bana az geldi kilosu şu an 36+1 kaç kilo acaba, keşke 3 kiloya yetiştire bilsem diyorum, sen kaç haftalıksın çünkü aramızda 3 gün fark vardı, 25 mart sendin 28 mart ben. Ve karnımda en az 3 kiloluk bebek var mı onu da bilmiyorum bence yok. Ama bebek kilo alsın diye muz, yoğurt ceviz falan bol yiyorum ama tesiri yok galiba miniş olcak benim bebiş
Eki Görüntüle 3515715
1 gün olmuyor mu tek ayak cezası? Sen dedikten sonra etiket yapayım dedim evet yapılmıyor. Ne oldu ki acaba ya kv’si kulübe sızdı da fake hesaplardan o mu şikayet etti shsjjsAy anlamadım ben de kuzum ya. Tek ayak cezası yazıyor profilinde. Kötü olmuş doğuma yakın
İşte kafası ağırlaştırıyodur o kadar değildir diyo bakcaz gerçekten 3400 doğarsa herkese doktoru tavsiye etcem falcı gibi bişi olur gözümde fjfjBugün 3600 ve daha 10 gün varsa bence 3400den fazla olur gibi. 3700 falan bence doğum ağırlığı. Benimki de 3800 falan olacakmış gibi bir vibe alıyorum. Gerçekten 4+ doğarsa doktora saygım bayağı artar shshhs
Daha önce kaç kere banlandığına göre değişiyor cano, kumralı 1 kere gördüm banlıyken daha önce banlanmadıysa 2 güne döner en geç1 gün olmuyor mu tek ayak cezası? Sen dedikten sonra etiket yapayım dedim evet yapılmıyor. Ne oldu ki acaba ya kv’si kulübe sızdı da fake hesaplardan o mu şikayet etti shsjjs
38e de yetişirsin 40a da hiç öyle düşünme. Herhangi bir sorun olmazsa ikiniz açısından da bekleyebildikleri kadar beklerler iyice büyüsün diye. Arkadaşımın bebeği de minikti biraz 41de aldı doktor 3 kiloya ulaşınca. Suni sancı ile vajinal doğum yaptırdı hem deYaa çok teşekkürr ederimm hayır canım kız değil ama evet 2 ay kız sandığımız oğlum erkek bebiş, inşallah ya 38 haftaya falan yetişe bilsek inşallah 3 kg yaparım o zamana kadar şimdi tahminimce 2 kilo 600.700 lerde
İnşallah bir gündür amin1 gün olmuyor mu tek ayak cezası? Sen dedikten sonra etiket yapayım dedim evet yapılmıyor. Ne oldu ki acaba ya kv’si kulübe sızdı da fake hesaplardan o mu şikayet etti shsjjs
Aminn canım inşallah, aslında kilodan da önemlisi sağlıklı olmaları inşallah sağ salim kucağımıza alırız zayıf olmamasını istemek sebebim genelde zayıf çocuklar sarılık olur falan o yüzden inşallah hiç yaşamayız o durumu bu arada bizim bebişin ismi Aslan olucak Allahın izniyle bilmiyorum başka bu ismi koycak olan var mı burdakilerden2800'müş aynı haftalarda benim kuzum ama benim kafası 4 hafta önden gidiyor, onun etkisi diyor doktor o kadar ağır bi bebek olduğunu düşünmüyorum diyor. İşte şu an 3600 olmasına rağmen 10 gün sonraki doğumda 3400 falan anca doğar dedi, bence normal seninki de doğuma geçer 3'ü.
Allah Allah kız bizimki de koca kafalı 40+5 çıkmış en son ölçümde ama doktor demedi öyle bir şey. Bu doktorlarında usul erkanları ne kadar farklı yahu birbirinden. Her bir durum için on tane doğru var galiba.İşte kafası ağırlaştırıyodur o kadar değildir diyo bakcaz gerçekten 3400 doğarsa herkese doktoru tavsiye etcem falcı gibi bişi olur gözümde fjfj
İnşallahh Evet canım bence de oradan aklında kalmış ilk kız demiştimm inşallah bi dahaki sefere de kız olur da sezonu kapatırızyoksa kız olana kadar durmak yok diyor eşim38e de yetişirsin 40a da hiç öyle düşünme. Herhangi bir sorun olmazsa ikiniz açısından da bekleyebildikleri kadar beklerler iyice büyüsün diye. Arkadaşımın bebeği de minikti biraz 41de aldı doktor 3 kiloya ulaşınca. Suni sancı ile vajinal doğum yaptırdı hem de
Demek ki kız olması oradan mı aklımdan kalmış acaba Sağlıkla büyüsün minik bey
edahandro nun var Aslan’ı bir de Mehmet Aslan olacaktı bir tane ama annişini hatırlayamadımAminn canım inşallah, aslında kilodan da önemlisi sağlıklı olmaları inşallah sağ salim kucağımıza alırız zayıf olmamasını istemek sebebim genelde zayıf çocuklar sarılık olur falan o yüzden inşallah hiç yaşamayız o durumu bu arada bizim bebişin ismi Aslan olucak Allahın izniyle bilmiyorum başka bu ismi koycak olan var mı burdakilerden
Ya işte kilo hesaplama şeyi altta bi yerde yazıyordu ac/bpd/fl mi ne bişi, e bizimkinin ac önde bpd önde onları hesaplayınca kilo da önde görünüyo benim aklıma yattıydı. Bizim kafa 39+1 olmuş göbüş 39+5Allah Allah kız bizimki de koca kafalı 40+5 çıkmış en son ölçümde ama doktor demedi öyle bir şey. Bu doktorlarında usul erkanları ne kadar farklı yahu birbirinden. Her bir durum için on tane doğru var galiba.
Ahhahaha Benimki de üç çocuk yapsak üçü de erkek olur içime öyle doğuyor diyor. Sonra da bir kızı olsun istiyor. Demek ki en az 4 tane yapmak zorundayız diyor İnşallah ikincide de onu buluruz da kapatırız sezonu dediğin gibi hayırlısıylaİnşallahh Evet canım bence de oradan aklında kalmış ilk kız demiştimm inşallah bi dahaki sefere de kız olur da sezonu kapatırızyoksa kız olana kadar durmak yok diyor eşim
O da mantıklı ya aslında inşallah her şey iyi ve sağlıklı olur biz anneler ve bebişlerimiz için, gerisi boşbu günlere de geldik ya çok şükür bebişlerimizi de kucağımıza alıyoruz yavaş-yavaş o kadar merak ediyorum ki o hissi. Kim bilir bir de bakmışsın bebişlerimizin fotilerini atıyoruz bir-birimizeedahandro nun var Aslan’ı bir de Mehmet Aslan olacaktı bir tane ama annişini hatırlayamadım
Zayıf çocuk sarılık olur diye de hiiiç düşünme benim doktorum aksine iri bebeği doyurmak daha zor olacağı için sarılığa meyili daha fazla olur diyor mesela tetikteyiz biz de nasıl olacak diye. Süt hemen olmazsa mama şart ilk birkaç gün gibi.
Aynen canım ya aminnAhhahaha Benimki de üç çocuk yapsak üçü de erkek olur içime öyle doğuyor diyor. Sonra da bir kızı olsun istiyor. Demek ki en az 4 tane yapmak zorundayız diyor İnşallah ikincide de onu buluruz da kapatırız sezonu dediğin gibi hayırlısıyla
Uiyyy yemelik göbüşler yaa Bu arada şeker için baştan değil göbekten korkacakmışsın. Şekeri olan çocuğun kafa değil karın çevresi büyük olur çünkü çok su içmek zorunda kalır düşürmek için dedi. Ama tabi bu kendi içinde bir uyumsuzluk olursa şüphelenecekmişsin. Her şey ilerideyse iri bebek. Her şey normal göbek ileride gidiyorsa şeker olasılığı gibi bir şeyler anlattı.Ya işte kilo hesaplama şeyi altta bi yerde yazıyordu ac/bpd/fl mi ne bişi, e bizimkinin ac önde bpd önde onları hesaplayınca kilo da önde görünüyo benim aklıma yattıydı. Bizim kafa 39+1 olmuş göbüş 39+5
Ah amin inşallah Bizim doğum bu sabah nasipse. İyi olursam ben bir foti gönderirimO da mantıklı ya aslında inşallah her şey iyi ve sağlıklı olur biz anneler ve bebişlerimiz için, gerisi boşbu günlere de geldik ya çok şükür bebişlerimizi de kucağımıza alıyoruz yavaş-yavaş o kadar merak ediyorum ki o hissi. Kim bilir bir de bakmışsın bebişlerimizin fotilerini atıyoruz bir-birimize
Evet ben de bir cezası var diye hatırlıyorum. Hadi bakalım çok uzun sürmez inşallahDaha önce kaç kere banlandığına göre değişiyor cano, kumralı 1 kere gördüm banlıyken daha önce banlanmadıysa 2 güne döner en geç