• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Banada öyle diycek gibi geliyor da işte bir iç rahatlatma şeysi😄😄
Of yarın doğurasımız var hepimizin😄😄yolluyorum enerjileri. O egzersizleri yap sende activating labor mu neydi. Birkaç video yap bana etkili olacak gibi geliyor yarın devam edeceğim bende yapmaya. Yarın doğurmak için tüm tuşlara basalım
İyi ki doğdunn 😍😍😍hadi doğum günü dileğin yarın sağlıkla doğurmak olsun ve kabul olsunnn🙏❤️❤️
Ay inşallah doğuralım yarın yeni yaşımın hediyesi demek istiyorum ben de 🤣🤣 ama bir yandan da oha saçmalama oluyorum dkdjdjd senin vesilenle herkeslere teşekkürler utandım çok 🫢🫢

Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm 🫠 Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah🙏🥹
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor 🥹 Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun 🙏 Duygularım şelale 🥹🥰
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏
İyi ki doğdun😍😍😍 bebişinle çok güzel bir yıl olsun🥳🥳

Çok çok geçmiş olsun🌸 hem bu kadar zor bir doğum tecrüben olmasına çok üzüldüm hem de bebişin sarılık başlangıcı olmasına ama düzelecek annesi sen hiç merak etme🙏🏻 en kısa zamanda birbirinize kavuşun bir daha hiç ayrılmayın😍
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi🙏❤️Bugün çıkarmadılar malesef bir gün daha gözlemlemek istediler yarın çıkarabiliriz dediler. Sarılık değilmiş asıl sorun bugün anladık. Kan uyuşmazlığıyla alakalı ciddi bir durummuş. Ama bakalım çözüldü gibi inşallah.

10 gün boyunca yoğun bakım kapısında beklemiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyor 🥰 içini ferah tut dua et kavuşacaksınız yarın 🙏
Çok çok zor canım, tekrarı olmasın inşallah hep birarada mutlu sağlıklı kalın❤️
Allah yardımcısı olsun orada beklemek zorunda kalan herkesin. Evlat çok başka bir şeymiş. Yarın olmaz bana şimdi 😔

Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm 🫠 Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah🙏🥹
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor 🥹 Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun 🙏 Duygularım şelale 🥹🥰
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏
Sağlıklı huzurlu güzel yaşlara ayy heyecanla bekliyoruz bebişin iyi haberlerini

benim de bugün kontrolüm vardı. 12 Aralık için tarih almıştık daha önce ama bugün doktorum bebeğin o kadar bekleyecekmiş gibi değil dedi. nstde de sancı vardı bi miktar. sürekli kasılma var zaten sabahtan beri ben de anlıyorum. normal doğum da benim için çok riskli hangi noktadan sonra sezaryene dönemeyiz dedim 9 cm açıklıktan sonra dönemeyiz dedi. e o noktaya gelene kadar da anlarım herhalde 😅 ben dedim beklemek istiyorum sancılarım artarsa gelirim. 37+1 henüz. kg da 3090 dedi. biraz panik yaptım ya. Leyla nın da 12siydi. bizim bebeler tarih seçmemize müsaade etmiyor gibi 😅

Güzel başkanımıız iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanıştık😍seni çok seviyoruz.
Arda Bey sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Çok güzel bir doğum olsun rahatça doğur sütün bol olsun ağrın hiç olmasın 😍
Yaaa topiğimizin miniği 🥰🫠 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏 Ben de aynılarını buradaki tüm arkadaşlar için diliyorum inşallah su gibi akıp geçen çoook kolay, sağlıklı doğumlarımız olsun 🥰💕 Yavrularımız sağlıkla, huzurla büyüsün 🥰

Back