• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Selam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim var🤣 cok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin🤣. Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye😍🧿
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün 🤍 Bekleyisin, duaların, onca emek sağlıkla sonuçlandı çok şükür 🥹🙏🏻 Sağlıkla hep güzel günlerini görün 🩷

Canlar günaydın,
Biz doğuma gidiyoruz ve bilin bakalım kimin suyu geldi sabah sabah tam evden çıkarken 🥹🥹🥹 Tosbiğim gününü kendi seçti hüzünleniyordum müdahale diye ama çok şükür o da bunu istemiş 🙏 🥰
Yaa 🥹🥹😍nasılda denk gelmiş, anne ben hazırım diyor işte sağlıkla gelsin haber ver bize aklım sende

Selam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim var🤣 cok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin🤣. Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye😍🧿
Maşallah maşallah yaa😍😍😍🧿sağlıkla büyüsünn

Oyy hayırlı olsun anam 🥹 5 Aralık'ta doğmuş oldu dimi minnoş 🥹 kaç haftalık doğdu 3100 gr

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah agriamlar da geçecek bebisini görup kokladikca 🥰🥰🥰sağlıkla büyüsün insalahh

Dün kızımın 1-2 saat tüm çabalarıma rağmen hareket etmemesi yüzünden acil hastanete gittik.
Dün baya yürüdüm fazlaca da yemek yedim sonra da kustum rutinin dışında bir gündü aslında… sabah gittiğim kontrolde de şükür her şey yolunda çıkmıştı ama bebeğim asla böyle bir şey yapmadığı için çok telaşlandık. Bir ayağını pıt diye oynatmadımi bile. Gittiğimizde şükür kalp atışlarını duyduk ama istenilen seviyede değil biraz düşüktü. Acil serum bağladılar tekrar nst be kalp atışı bakıldı kalp atışı normal çıktı. 2 saat sonra tekrar nst ve kalp atışı bakıldı bu sefer sancılar da çıktı ama ben hiçççç hissetmiyorum :KK43:
Doktorumuz sabah tekrar nstye çağırdı. Duruma göre suni sancı verip artık doğumu başlatalım dedi. Bi ufak korkmadım değil yalan söyleyemeyeceğim 🤭 ama işin sonunun güzelliği her şeyi unutturuyor sanki. Dün yaşadığım o korkuyu bir daha asla yaşamak istemiyorum hiçbirimiz yaşamayalım inşallah 🤲🏻

Dualarınızı bekliyorum kızlar birkaç saat sonra her şey belli olacak 🥹🤲🏻
Ay hadi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏

Canlar günaydın,
Biz doğuma gidiyoruz ve bilin bakalım kimin suyu geldi sabah sabah tam evden çıkarken 🥹🥹🥹 Tosbiğim gününü kendi seçti hüzünleniyordum müdahale diye ama çok şükür o da bunu istemiş 🙏 🥰
Kız anaaa sende mi🤣🤣 hahaha bebisler sıraya diziliyor bugün sabahtan başladı. Ay hadi İnşallah sağ salim haberlerinizi bekliyoruz 🥰🥰

Canlar günaydın,
Ayyyyy o gün bugün muuuuu.🥹haber ver bize3 heyecanlandım senin yerinde. Güzelce saglikla doğur v3 gel çabuk buraya 😍

Canlar günaydın,
Yaa ne güzel olmuşş. O kadar cok istiyordun. Acaba denemez miydi doktor normal dogurtmayı suyun da gelmişken

Henüz beni almadılar doktoru görmedik odada bekliyoruz kızlar. O arada bir antibiyotik serum yaptılar o anında küçük bir alerji vakasına yol açınca arkasından kortizon verdiler. Sonra da bir litre sıvı verdiler. Altıma bebek bezi gibi kocaman bez bağladılar ama tabi devamlı su geldiği için değiştirip duruyoruz 😂 Hemşireler de şaşkın naasıl yani suyun mu geliyor resmen falan diyorlar 😂 Şimdilik bizde havadisler bunlar 🥰

Back