- 9 Temmuz 2018
- 649
- 738
- 103
Naptın doğurdun mu merak ettim kaç haftalıktı seninEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın doğurdun mu merak ettim kaç haftalıktı seninEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Babam 56 yaşında ya o kadar genç değil annemle 13 yaş fark varbabam futbol aşığı sadeceHurmanın fazlası da dokunmasın kuzum
Yine bir genç aile durumu, halı sahada top oynayan baba sakın yaşını söyleme, kesin bizim eşlerimizle yaşıttır o da
Aaa öyle mi ben orayı kaçırmışım canım. Neden tutuyorlar peki sarılık falan mı oldu? İnşallah yarın sağlıkla kucağınıza alır evinize götürürsünüz kuzum Amin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimBizim çocuk yoğun bakımda halen kendimi unutalı çok oldu. Hastaneye gidip geliyorum sürekli. Yarın çıkma ihtimali var bakalım inşallah.
İnşallah en en kolay ve sağlıklı şekilde geçer canım doğumun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan
21 kasımda 37+5haftalık 51cm 3700 kiloda doğdu kızım ismi AselKızlar bir süredir tabloya bilgi işleyemedim. Yani yakalayabildiklerimi işledim ama yeni doğum yapanlara da hemen sorup sıkıştırmak istemedim şimdi etiket yapa yapa sorayım eksikleri müsait olduğunuzda yazın ekleyelim olur mu
@derya32 doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo,
@ozlemem doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
@yenidenanne3 doğum tarihi, doğum haftası, boy,
Hayat89 doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
zinnureyn__ doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
@Cngz44 boy/kilo
@Hocahnm boy/kilo
Bilgilerin eklenmesi isteğe bağlı tabi ki. Belirtmek istemeyen belirtmeyebilir
Bu kişiler dışında doğum yapıp benim atladıklarım varsa da beni etiketleyerek bilgileri paylaşırlarsa eklerim onları da
Eklicem ilk fırsatta canım Maşallah21 kasımda 37+5haftalık 51cm 3700 kiloda doğdu kızım ismi Asel
Maşallah kilosu iyiymiş, şeker falan var mıydı sizde kendi tombişliği mi21 kasımda 37+5haftalık 51cm 3700 kiloda doğdu kızım ismi Asel
Temam heyecanlandım nsfnfnİkisi de bebişleri de iyidir inşallah Orange bebeğim buraların takibi bir süre sende bak doğuranları küçük küçük not et de ekleyelim döner dönmez
Bizim klasik soruMaşallah kilosu iyiymiş, şeker falan var mıydı sizde kendi tombişliği mi
Sen halledersinTemam heyecanlandım nsfnfn
Sen bol bol süt sağ annesi bu boşlukta yarın da olacak öbür günde günler su gibi geçiyorÇok çok zor canım, tekrarı olmasın inşallah hep birarada mutlu sağlıklı kalın
Allah yardımcısı olsun orada beklemek zorunda kalan herkesin. Evlat çok başka bir şeymiş. Yarın olmaz bana şimdi
Seninkinin 3400 doğacağını düşünüyorum dedi doktor bugün, 16sına gün aldıydım. Bugün 3600 görünüyor 500 gr yanılma payıyla ama kafası büyük o artırıyodur diyoBizim klasik soru
Canım senin bebiş önden mi gidiyor yoksa normal ? Benim bebişim 34+4 günlükken 2.260 gramdı bana az geldi kilosu şu an 36+1 kaç kilo acaba, keşke 3 kiloya yetiştire bilsem diyorum, sen kaç haftalıksın çünkü aramızda 3 gün fark vardı, 25 mart sendin 28 mart ben. Ve karnımda en az 3 kiloluk bebek var mı onu da bilmiyorum bence yok. Ama bebek kilo alsın diye muz, yoğurt ceviz falan bol yiyorum ama tesiri yok galiba miniş olcak benim bebişSeninkinin 3400 doğacağını düşünüyorum dedi doktor bugün, 16sına gün aldıydım. Bugün 3600 görünüyor 500 gr yanılma payıyla ama kafası büyük o artırıyodur diyo
Kız kumral tek ayak cezası almış tiiii. Kaç gün sürer acaba. Doğurmadan aramıza döner inşallah yaaa. En kritik zamanda bi deBirkaç saat önce düşündüm seni epeydir göremedim diye. Çok sevindim, nasılsınız her şey yolunda mı
Oyy bir bebiş daha geliyorEvet doğum sancım başlamış hastanedeyim şuan
Anamm bu ne güzellik maşallah suphanallah Sıkma canını kuşum dışarıda da büyütürsün belki de 3ü görür. Yanlış hatırlamıyorsam kız bebek miydi? Ondan da olabilir minnoşluğuCanım senin bebiş önden mi gidiyor yoksa normal ? Benim bebişim 34+4 günlükken 2.260 gramdı bana az geldi kilosu şu an 36+1 kaç kilo acaba, keşke 3 kiloya yetiştire bilsem diyorum, sen kaç haftalıksın çünkü aramızda 3 gün fark vardı, 25 mart sendin 28 mart ben. Ve karnımda en az 3 kiloluk bebek var mı onu da bilmiyorum bence yok. Ama bebek kilo alsın diye muz, yoğurt ceviz falan bol yiyorum ama tesiri yok galiba miniş olcak benim bebiş
Eki Görüntüle 3515715
Ay neler olmuş bugün çok heyecanlı ben de şimdi eşime diyordum, suyum gelse hiç hazır değilim diye. Bu işler hazır olmaya bakmıyor. Sağlıkla kucağına al bebişimmKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Aaaa ne zaman? Akşam görüyordum sanki yazışmalarınıKız kumral tek ayak cezası almış tiiii. Kaç gün sürer acaba. Doğurmadan aramıza döner inşallah yaaa. En kritik zamanda bi de