• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
merhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme 🥹🥹🥹
Yaaa ne diyorsun 😍😍😍 kaç gündür aklımdasın, ha bugün sorayım ha yarın, sen yazdın. Nasılsınız 🩷🩷

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersin 🙏🏻🩷🩷 Çok heyecanlı, müsait olunca yaz bize 💋💋

Bizde de var ab0 uyuşmazlığı ☺️ bir gece de kaldık ışık aldık ama iyi şimdi toparladı sarılığı 9 du en son. Geçiyor merak etme insan baya üzülüyor elleri boş dönünce ama kavuşacaksın merak etme 🥰
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah 🙏
Bizde ab0 uyuşmazlığı yanında coombs testinde A igg pozitif çıktı. Bu da çocukta anemiye sebep oluyormuş. Sarılık değeri çok yüksek değil aslında ama o a igg+ durumundan ötürü bağışıklık sistemiyle alakalı bir ilaç tedavisi aldı. Işık tedavisi de gördü. Salı gününden beri yoğun bakımda genel durumu iyi ama ben bittim çok zorlanıyorum. Her gün gidip görüyorum ama yetmiyor. İlaç etkisini göstermiş kan değişimine gerek yok dedi doktor. Yarın çıkacak diye düşünüyoruz inşallah. Kendi acılarımı çoktan unuttum sürekli hastane yollarındayım.

11se çok iyi kuzum maşallah 🙏 Zaten ciddi bir kansızlığın olsa toparlanman ayaklanman zor olurdu onu hissederdin. Kendine, beslenmene çoook dikkat et hızla iyileşirsin inşallah 🙏 Yarın da bizim doğum var bakalım benim en son 10.1’e kadar düşmüştü umarım çok ciddi bir kansızlık yaşamam doğum sonrası. Bebeğin de demire çok ihtiyacı oluyormuş ilk aylarda ve karşılayabildiği kaynak anne sütü.
Bizim çocuk yoğun bakımda halen kendimi unutalı çok oldu. Hastaneye gidip geliyorum sürekli. Yarın çıkma ihtimali var bakalım inşallah.
İnşallah en en kolay ve sağlıklı şekilde geçer canım doğumun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan ❤️❤️

Ben de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum 🥲 sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba 🥲
Ben de miyop+astigmatim ama doktorum bunu sormadi bile. İlk defa duyuyorum normal doğuma engel olduğunu 🙄 benim doktoruma şu an başka arkadaşim gidiyor, onda göz tansiyonu var. Doktor kesinlikle sana normal doğum yaptırmam dedi, benim dikişleri dikerken bunu konuşuyorduk hatta. Göz tansiyonu sıkıntıymıs.

Ben de miyop+astigmatim ama doktorum bunu sormadi bile. İlk defa duyuyorum normal doğuma engel olduğunu 🙄 benim doktoruma şu an başka arkadaşim gidiyor, onda göz tansiyonu var. Doktor kesinlikle sana normal doğum yaptırmam dedi, benim dikişleri dikerken bunu konuşuyorduk hatta. Göz tansiyonu sıkıntıymıs.
O engel bu engel, çıldırıciim 😂

Canım bizim gaz sorunumuz yok gibi görünüyor aslında çıkarıyor ama karninda şişkinlik vardı doktor bir süre sonra bu da rahatsız eder 2. Haftadan sonra başlıyor gaz sancıları dedi ve probiyotik verdi bize 15. Günde.

Ve haklısın bebek konusunda nazara çok inanıyorum. İlki belki tesadüfen öyle oluyor ama bu durumu keşfedip kesin yine bu gece de uyumayacak dersen o gece de uyumuyorlar🤣
Aslında benimki 24 günlük oldu ama prematüre diye mi vermedi ki . Probiyotik derken bebişe mi veriyorsun yoksa sen mi içiyorsun ☺️

Ay evet ya diyorum bu gece uykusuz geceler diye cidden öyle oluyor annenin nazarı da çok değermiş sürekli okuyorum ama her şeyden nem kapıyor 😂😂

Ben de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum 🥲 sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba 🥲
Ya beni gözlükle gördü aslında demedi bir şey ama ben bir korktum konu açılınca birazda araştırınca 5 derece benim birde
outoffit outoffit @blocked Yeni hayatınızın başlangıcı bir doğum günü 😍😍 Yavrularınızla, sağlıkla, nice mutlu yıllara kızlar 🩷🩷 Bundan sonra Aralık ayında doğum günleri bitmeyecek sizin evde 🥰

@blocked ve M minikfilozof bugün de doğurmadık canlarım 38+4'te ama ben hiçbir belirti olmasa da hala yarın doğururum diyorum 😂😂 Olmadı çarşambaya kadar kesin 😂
Yarın doğurmak için güzel bir gün😄hadi bakalım

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah 🙏
Bizde ab0 uyuşmazlığı yanında coombs testinde A igg pozitif çıktı. Bu da çocukta anemiye sebep oluyormuş. Sarılık değeri çok yüksek değil aslında ama o a igg+ durumundan ötürü bağışıklık sistemiyle alakalı bir ilaç tedavisi aldı. Işık tedavisi de gördü. Salı gününden beri yoğun bakımda genel durumu iyi ama ben bittim çok zorlanıyorum. Her gün gidip görüyorum ama yetmiyor. İlaç etkisini göstermiş kan değişimine gerek yok dedi doktor. Yarın çıkacak diye düşünüyoruz inşallah. Kendi acılarımı çoktan unuttum sürekli hastane yollarındayım.
10 gün boyunca yoğun bakım kapısında beklemiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyor 🥰 içini ferah tut dua et kavuşacaksınız yarın 🙏

Benim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.😄günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummm

Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm 🫠 Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah🙏🥹
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor 🥹 Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun 🙏 Duygularım şelale 🥹🥰
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏
Güzel başkanımıız iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanıştık😍seni çok seviyoruz.
Arda Bey sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Çok güzel bir doğum olsun rahatça doğur sütün bol olsun ağrın hiç olmasın 😍

Ben bugün gittim göz doktoruna. Yaşlıca bir hanımefendiydi. Bana dedi ki şimdiye kadar hiç böyle vaka görmedim djdjdj ya bu doktorlar niye herşeye tersliyorlar of. Sorun yok yavrum sende dedi. Bi de bende retina incelmesi var hani teşhis de almıştım önceden bende kontrole gitmem normaldi yani. Evet incelme var ama sorun teşkil edecek düzeyde değil dedi. Bi arkadaş da hamileyken öylesine göz doktoruna gittiğinde dur bakalım retinana demiş. Benimki niye böyle uzaydan gelmişim gibi davrandı anlamadım djdjdjd neyse sonuç olarak sıkıntı yok dedi ki bence incelme olmasına rağmen. Sende de bişey çıkmaz bence. Seninle de günümüz aynıymış 38.4 heyecanla yarın doğurur muyum diye bekliyorum ben hep birlikte sağlıkla yarın doğurmam için enerji gönderin bana 🤣🤣 ama asla göbekte bir inme bebekte kanala yönelme ne bilim bişeyler yok 😁
Banada öyle diycek gibi geliyor da işte bir iç rahatlatma şeysi😄😄
Of yarın doğurasımız var hepimizin😄😄yolluyorum enerjileri. O egzersizleri yap sende activating labor mu neydi. Birkaç video yap bana etkili olacak gibi geliyor yarın devam edeceğim bende yapmaya. Yarın doğurmak için tüm tuşlara basalım

Benim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.😄günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummm
Doktorum bana şu ödevleri verdi bak, belki sana da faydası olur. Yapabildiğin kadar yap dedi

Eklentiler

• 0af16990-dcfa-4375-88bb-98737d1ce0b0.jpeg
    0af16990-dcfa-4375-88bb-98737d1ce0b0.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 46
Hurmanın fazlası da dokunmasın kuzum 😂😂

Yine bir genç aile durumu, halı sahada top oynayan baba 😂😂 sakın yaşını söyleme, kesin bizim eşlerimizle yaşıttır o da 😂😂

Back