- 16 Nisan 2024
- 657
- 799
- 18
- 36
Aaa planlimiydi canım sağlıkla büyüsün bebeğin nasılsınız nasıl oldu doğummerhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa planlimiydi canım sağlıkla büyüsün bebeğin nasılsınız nasıl oldu doğummerhaba kızlar
gozun aydin mutlulukla buyut bebisinimerhaba kızlar
Yaaa ne diyorsun kaç gündür aklımdasın, ha bugün sorayım ha yarın, sen yazdın. Nasılsınızmerhaba kızlar
Hayırlı olsunmerhaba kızlar
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahBizde de var ab0 uyuşmazlığı bir gece de kaldık ışık aldık ama iyi şimdi toparladı sarılığı 9 du en son. Geçiyor merak etme insan baya üzülüyor elleri boş dönünce ama kavuşacaksın merak etme
Bizim çocuk yoğun bakımda halen kendimi unutalı çok oldu. Hastaneye gidip geliyorum sürekli. Yarın çıkma ihtimali var bakalım inşallah.11se çok iyi kuzum maşallah Zaten ciddi bir kansızlığın olsa toparlanman ayaklanman zor olurdu onu hissederdin. Kendine, beslenmene çoook dikkat et hızla iyileşirsin inşallah Yarın da bizim doğum var bakalım benim en son 10.1’e kadar düşmüştü umarım çok ciddi bir kansızlık yaşamam doğum sonrası. Bebeğin de demire çok ihtiyacı oluyormuş ilk aylarda ve karşılayabildiği kaynak anne sütü.
Ben de miyop+astigmatim ama doktorum bunu sormadi bile. İlk defa duyuyorum normal doğuma engel olduğunu benim doktoruma şu an başka arkadaşim gidiyor, onda göz tansiyonu var. Doktor kesinlikle sana normal doğum yaptırmam dedi, benim dikişleri dikerken bunu konuşuyorduk hatta. Göz tansiyonu sıkıntıymıs.Ben de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba
O engel bu engel, çıldırıciimBen de miyop+astigmatim ama doktorum bunu sormadi bile. İlk defa duyuyorum normal doğuma engel olduğunu benim doktoruma şu an başka arkadaşim gidiyor, onda göz tansiyonu var. Doktor kesinlikle sana normal doğum yaptırmam dedi, benim dikişleri dikerken bunu konuşuyorduk hatta. Göz tansiyonu sıkıntıymıs.
Aslında benimki 24 günlük oldu ama prematüre diye mi vermedi ki . Probiyotik derken bebişe mi veriyorsun yoksa sen mi içiyorsunCanım bizim gaz sorunumuz yok gibi görünüyor aslında çıkarıyor ama karninda şişkinlik vardı doktor bir süre sonra bu da rahatsız eder 2. Haftadan sonra başlıyor gaz sancıları dedi ve probiyotik verdi bize 15. Günde.
Ve haklısın bebek konusunda nazara çok inanıyorum. İlki belki tesadüfen öyle oluyor ama bu durumu keşfedip kesin yine bu gece de uyumayacak dersen o gece de uyumuyorlar
Ya beni gözlükle gördü aslında demedi bir şey ama ben bir korktum konu açılınca birazda araştırınca 5 derece benim birdeBen de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba
Yarın doğurmak için güzel bir günhadi bakalımoutoffit @blocked Yeni hayatınızın başlangıcı bir doğum günü Yavrularınızla, sağlıkla, nice mutlu yıllara kızlar Bundan sonra Aralık ayında doğum günleri bitmeyecek sizin evde
@blocked ve M minikfilozof bugün de doğurmadık canlarım 38+4'te ama ben hiçbir belirti olmasa da hala yarın doğururum diyorum Olmadı çarşambaya kadar kesin
Bende görmüştüm bunu doktora sorarım unutmazsam . Normal bakım yağı ile masaj yaptım bugün iyi geldi bayaAnam fayda gören de çok varmış ya pozitif düşünüp aldım, eltimin bebede de hiç işe yaramamış bi de masaj kremi gibi bişi aldım ama doktora sormadım yorumları iyiydi Kasım annelerinde gördüm istersen bi sor Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
10 gün boyunca yoğun bakım kapısında beklemiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyor içini ferah tut dua et kavuşacaksınız yarınÇok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
Bizde ab0 uyuşmazlığı yanında coombs testinde A igg pozitif çıktı. Bu da çocukta anemiye sebep oluyormuş. Sarılık değeri çok yüksek değil aslında ama o a igg+ durumundan ötürü bağışıklık sistemiyle alakalı bir ilaç tedavisi aldı. Işık tedavisi de gördü. Salı gününden beri yoğun bakımda genel durumu iyi ama ben bittim çok zorlanıyorum. Her gün gidip görüyorum ama yetmiyor. İlaç etkisini göstermiş kan değişimine gerek yok dedi doktor. Yarın çıkacak diye düşünüyoruz inşallah. Kendi acılarımı çoktan unuttum sürekli hastane yollarındayım.
Benim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummmBen de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba
Güzel başkanımıız iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanıştıkseni çok seviyoruz.Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Banada öyle diycek gibi geliyor da işte bir iç rahatlatma şeysiBen bugün gittim göz doktoruna. Yaşlıca bir hanımefendiydi. Bana dedi ki şimdiye kadar hiç böyle vaka görmedim djdjdj ya bu doktorlar niye herşeye tersliyorlar of. Sorun yok yavrum sende dedi. Bi de bende retina incelmesi var hani teşhis de almıştım önceden bende kontrole gitmem normaldi yani. Evet incelme var ama sorun teşkil edecek düzeyde değil dedi. Bi arkadaş da hamileyken öylesine göz doktoruna gittiğinde dur bakalım retinana demiş. Benimki niye böyle uzaydan gelmişim gibi davrandı anlamadım djdjdjd neyse sonuç olarak sıkıntı yok dedi ki bence incelme olmasına rağmen. Sende de bişey çıkmaz bence. Seninle de günümüz aynıymış 38.4 heyecanla yarın doğurur muyum diye bekliyorum ben hep birlikte sağlıkla yarın doğurmam için enerji gönderin bana ama asla göbekte bir inme bebekte kanala yönelme ne bilim bişeyler yok
İyi ki doğdunn hadi doğum günü dileğin yarın sağlıkla doğurmak olsun ve kabul olsunnnİyi ki doğduk sen kavuş ben de peşinden gelicem inşallah
Daha geçen kaç haftalıktık minnaktı bebeler şimdi her gün birimiz doğuruyorsağlıkla büyüsüğnnnmerhaba kızlar
Doktorum bana şu ödevleri verdi bak, belki sana da faydası olur. Yapabildiğin kadar yap dediBenim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummm
Hurmanın fazlası da dokunmasın kuzumBenim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummm