Banada öyle diycek gibi geliyor da işte bir iç rahatlatma şeysi
Of yarın doğurasımız var hepimizinyolluyorum enerjileri. O egzersizleri yap sende activating labor mu neydi. Birkaç video yap bana etkili olacak gibi geliyor yarın devam edeceğim bende yapmaya. Yarın doğurmak için tüm tuşlara basalım
Ay inşallah doğuralım yarın yeni yaşımın hediyesi demek istiyorum ben deİyi ki doğdunnhadi doğum günü dileğin yarın sağlıkla doğurmak olsun ve kabul olsunnn
İyi ki doğdunKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyorBugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Gözün aydın geçmiş olsun canım benimmerhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimiziÇok çok geçmiş olsunhem bu kadar zor bir doğum tecrüben olmasına çok üzüldüm hem de bebişin sarılık başlangıcı olmasına ama düzelecek annesi sen hiç merak etme en kısa zamanda birbirinize kavuşun bir daha hiç ayrılmayın
Çok çok zor canım, tekrarı olmasın inşallah hep birarada mutlu sağlıklı kalın10 gün boyunca yoğun bakım kapısında beklemiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyoriçini ferah tut dua et kavuşacaksınız yarın
Sağlıklı huzurlu güzel yaşlara ayy heyecanla bekliyoruz bebişin iyi haberleriniKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyorBugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Oyy hayırlı olsun canım benimmerhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme
Çok teşekkür ederim canımoutoffit blocked mutlu yıllaaaaarrrr diliyorum sizlere evlatlarınızla
whiterabbit gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
İnşallah canımmmSağlıklı huzurlu güzel yaşlara ayy heyecanla bekliyoruz bebişin iyi haberlerini
Çok teşekkür ederimmİyi ki doğdunbebişinle çok güzel bir yıl olsun
kacta senin dogumun?İnşallah canımmm
Çok güzel şeyler yazmak istiyorum buraya inşallah
Yaaa topiğimizin miniğiGüzel başkanımıız iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanıştıkseni çok seviyoruz.
Arda Bey sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Çok güzel bir doğum olsun rahatça doğur sütün bol olsun ağrın hiç olmasın
Teşekküğr ederiim deneyeyiimDoktorum bana şu ödevleri verdi bak, belki sana da faydası olur. Yapabildiğin kadar yap dedi
6.30da hastanede olun dediler. 8.30da doğuma alacaklarmış dediklerine göre canım. O arada odada serum falan takacaklarmış.kacta senin dogumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?