2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Aaa öyle mi ben orayı kaçırmışım canım. Neden tutuyorlar peki sarılık falan mı oldu? İnşallah yarın sağlıkla kucağınıza alır evinize götürürsünüz kuzum Amin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

21 kasımda 37+5haftalık 51cm 3700 kiloda doğdu kızım ismi Asel

No cano yazmadılar ben de bekliyorum iyi haberlerini. Leyla girmemiş ama A aydassss girmiş siteye iyidir inşallah
İkisi de bebişleri de iyidir inşallah Orange bebeğim buraların takibi bir süre sende bak doğuranları küçük küçük not et de ekleyelim döner dönmez

Çok çok zor canım, tekrarı olmasın inşallah hep birarada mutlu sağlıklı kalın
Allah yardımcısı olsun orada beklemek zorunda kalan herkesin. Evlat çok başka bir şeymiş. Yarın olmaz bana şimdi
Sen bol bol süt sağ annesi bu boşlukta yarın da olacak öbür günde günler su gibi geçiyor

Seninkinin 3400 doğacağını düşünüyorum dedi doktor bugün, 16sına gün aldıydım. Bugün 3600 görünüyor 500 gr yanılma payıyla ama kafası büyük o artırıyodur diyo
Canım senin bebiş önden mi gidiyor yoksa normal ? Benim bebişim 34+4 günlükken 2.260 gramdı bana az geldi kilosu şu an 36+1 kaç kilo acaba, keşke 3 kiloya yetiştire bilsem diyorum, sen kaç haftalıksın çünkü aramızda 3 gün fark vardı, 25 mart sendin 28 mart ben. Ve karnımda en az 3 kiloluk bebek var mı onu da bilmiyorum bence yok. Ama bebek kilo alsın diye muz, yoğurt ceviz falan bol yiyorum ama tesiri yok galiba miniş olcak benim bebiş

Anamm bu ne güzellik maşallah suphanallah Sıkma canını kuşum dışarıda da büyütürsün belki de 3ü görür. Yanlış hatırlamıyorsam kız bebek miydi? Ondan da olabilir minnoşluğu

Kizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Ay neler olmuş bugün çok heyecanlı ben de şimdi eşime diyordum, suyum gelse hiç hazır değilim diye. Bu işler hazır olmaya bakmıyor. Sağlıkla kucağına al bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…