2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
merhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme
Yaaa ne diyorsun kaç gündür aklımdasın, ha bugün sorayım ha yarın, sen yazdın. Nasılsınız

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersin Çok heyecanlı, müsait olunca yaz bize

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
Bizde ab0 uyuşmazlığı yanında coombs testinde A igg pozitif çıktı. Bu da çocukta anemiye sebep oluyormuş. Sarılık değeri çok yüksek değil aslında ama o a igg+ durumundan ötürü bağışıklık sistemiyle alakalı bir ilaç tedavisi aldı. Işık tedavisi de gördü. Salı gününden beri yoğun bakımda genel durumu iyi ama ben bittim çok zorlanıyorum. Her gün gidip görüyorum ama yetmiyor. İlaç etkisini göstermiş kan değişimine gerek yok dedi doktor. Yarın çıkacak diye düşünüyoruz inşallah. Kendi acılarımı çoktan unuttum sürekli hastane yollarındayım.

Bizim çocuk yoğun bakımda halen kendimi unutalı çok oldu. Hastaneye gidip geliyorum sürekli. Yarın çıkma ihtimali var bakalım inşallah.
İnşallah en en kolay ve sağlıklı şekilde geçer canım doğumun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan

Ben de miyop+astigmatim ama doktorum bunu sormadi bile. İlk defa duyuyorum normal doğuma engel olduğunu benim doktoruma şu an başka arkadaşim gidiyor, onda göz tansiyonu var. Doktor kesinlikle sana normal doğum yaptırmam dedi, benim dikişleri dikerken bunu konuşuyorduk hatta. Göz tansiyonu sıkıntıymıs.

Dogurduktan sonra kimse kaybolmadan herkes aktif olsa keske.. bebekler buguyene kadar da yardımcı olurduk birbirimize

O engel bu engel, çıldırıciim

Aslında benimki 24 günlük oldu ama prematüre diye mi vermedi ki . Probiyotik derken bebişe mi veriyorsun yoksa sen mi içiyorsun

Ay evet ya diyorum bu gece uykusuz geceler diye cidden öyle oluyor annenin nazarı da çok değermiş sürekli okuyorum ama her şeyden nem kapıyor

Ya beni gözlükle gördü aslında demedi bir şey ama ben bir korktum konu açılınca birazda araştırınca 5 derece benim birde
Yarın doğurmak için güzel bir günhadi bakalım

10 gün boyunca yoğun bakım kapısında beklemiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan ki geçiyor içini ferah tut dua et kavuşacaksınız yarın

Benim 5 derece yavrum ileri birde 8 senelik lens geçmişim var retinam ne durumda bilmiyorum şu an. Babamda da geçen sene retina yırtılması oldu halı sahada top gelmişti kafasına ona bağladı doktor ama bilemedim yzüde yüzde düzelmiyor tekrar genelde bir sormak istedim korktum o nedenle. Yoksa doktor beni gözlükle de gördü hiç söylemedi bir şey burda kızlar konuşmasa asla duymazdım mesela bir aman sormasam mı dedim sonra da tırstım. İnşallah alakası yok derler normal normal doğururum.günde 20 hurmaya başlıycam artık sorun yok derse doğurmak istiyorummm

Güzel başkanımıız iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanıştıkseni çok seviyoruz.
Arda Bey sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Çok güzel bir doğum olsun rahatça doğur sütün bol olsun ağrın hiç olmasın

Banada öyle diycek gibi geliyor da işte bir iç rahatlatma şeysi
Of yarın doğurasımız var hepimizinyolluyorum enerjileri. O egzersizleri yap sende activating labor mu neydi. Birkaç video yap bana etkili olacak gibi geliyor yarın devam edeceğim bende yapmaya. Yarın doğurmak için tüm tuşlara basalım

Doktorum bana şu ödevleri verdi bak, belki sana da faydası olur. Yapabildiğin kadar yap dedi

Eklentiler

• 0af16990-dcfa-4375-88bb-98737d1ce0b0.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 46
Hurmanın fazlası da dokunmasın kuzum

Yine bir genç aile durumu, halı sahada top oynayan baba sakın yaşını söyleme, kesin bizim eşlerimizle yaşıttır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…