- 15 Aralık 2023
- 2.044
- 2.615
- 53
- 28
İyi yapmışsın ama kiraz çekirdeğinde bi fayda görmedim hemen soğuyor . Gaz damlası işe yarıyormuş ama onun için çok erken dedi doktor da . Bi de nazara inanır mısın bilmem ama ne zaman biri görmeye gelse o gecesi uyumuyor . Bide sürekli soruyorlar gece nasıl diye ilk başlarda iyi diyordum şimdi berbat hiç uyumuyor diyorumAsiviralin sağlayacağı yarar daha fazlaysa kullanılabilir yazıyor anam prospektüste, kullanılır bence de
Ben de kiraz çekirdeği bel bandı ile patiğini aldım ya korkuyorum çok gazdan
Bebeğin şapkası zannettim fotoğrafı kalbim durdu ajfksksks leyla da doğuma gireli epey oldu onu merak ediyomNaklen yayın yapcam ben doğururken kdgn
Yaa ne güzel bir doğum günü, yarın evladına kavusacaksinKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyorBugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Canım bizim gaz sorunumuz yok gibi görünüyor aslında çıkarıyor ama karninda şişkinlik vardı doktor bir süre sonra bu da rahatsız eder 2. Haftadan sonra başlıyor gaz sancıları dedi ve probiyotik verdi bize 15. Günde.İyi yapmışsın ama kiraz çekirdeğinde bi fayda görmedim hemen soğuyor . Gaz damlası işe yarıyormuş ama onun için çok erken dedi doktor da . Bi de nazara inanır mısın bilmem ama ne zaman biri görmeye gelse o gecesi uyumuyor . Bide sürekli soruyorlar gece nasıl diye ilk başlarda iyi diyordum şimdi berbat hiç uyumuyor diyorum
Benim de 16-17 aralık aynı tarihlerde. Hayırlısı olsun hakkımızda16 Aralık için gün aldık
Hadi bakalım şifa olsun hemencecik geçirsin biriSordum şimdi cevap bekliyorum, kullanılanlar var sanırım hamileyken. Sarımsak çay ağacı yağı ruj sirke süt hepsini deneyeceğin önce bakalım
Anam fayda gören de çok varmış ya pozitif düşünüp aldım, eltimin bebede de hiç işe yaramamışİyi yapmışsın ama kiraz çekirdeğinde bi fayda görmedim hemen soğuyor . Gaz damlası işe yarıyormuş ama onun için çok erken dedi doktor da . Bi de nazara inanır mısın bilmem ama ne zaman biri görmeye gelse o gecesi uyumuyor . Bide sürekli soruyorlar gece nasıl diye ilk başlarda iyi diyordum şimdi berbat hiç uyumuyor diyorum
Hangi hastaneBizim hastanede ayırdılar ameliyathanedeki ilk muayeneden sonra eşimle beraber cıktı bebek. onu servis katına cıkarmışlar bakımları için ben odaya gelince getirdiler yanıma. Ameliyathane soguk oldugu için tutmuyorlarmış yenidoganı fazla.
benim de kardeşimle aramda 5 yaş var, öyle çok sevmiştim ki doğuncaAyy yavrummbenimki 5 yasında tam. Dogmadan once bir de ilk 1-2 gün anne ben de bebek olmak istiyorum diyordu ama sonradan cabuk alıştı cok sükür. Simdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Uyanıkken akşamları kucagına almak istiyor usul usul seviyor bu bebek cok tatlı diye. Biraz daha sonra belli olur heralde durumlar
Kucağına alıp sevmesi ayrı isteyince veriyoz bizde kontrol altında daha neler gorcem diye bekliyorum inşallah bende meme emiyim demezAyy yavrummbenimki 5 yasında tam. Dogmadan once bir de ilk 1-2 gün anne ben de bebek olmak istiyorum diyordu ama sonradan cabuk alıştı cok sükür. Simdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Uyanıkken akşamları kucagına almak istiyor usul usul seviyor bu bebek cok tatlı diye. Biraz daha sonra belli olur heralde durumlar
Bence de kullanılır... sor derimAy öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin derdur bi şansımı deneyeyim…
MemorialHangi hastane
Kızım cok nazlı,bana düşkün, kıskanç bir de biraz huysuz bir cocuk normalde o yüzden cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı cok sükür. Seviyor sevdigini de gösteriyor inşallah hep böyle devam eder sizin gibibenim de kardeşimle aramda 5 yaş var, öyle çok sevmiştim ki doğuncaşimdi böyle kucağına falan aldığını okuyunca gidip kardeşimi sıkasım geldi ama 24 yaşındaki erkek bireyler artık hiç tatlı olmuyor
Simdilik normal dışı davranışları olmadı ama bilmiyorum kaygılı bir cocuk cünkü . Beni artık sevmicekler hep bebegi sevecekler diye bir endiseye kapılırsa napar bir fikrim yok. Elimden geldigince dikkat etmeye calışıyorumKucağına alıp sevmesi ayrı isteyince veriyoz bizde kontrol altında daha neler gorcem diye bekliyorum inşallah bende meme emiyim demez
Sordum bakalım cevap bekliyorummBence de kullanılır... sor derim
Yaa inşallah öyle olur, abla olmak %75 annelik gibi bişey bence, kardeşlerimi annem benim kadar merak etmiyordurKızım cok nazlı,bana düşkün, kıskanç bir de biraz huysuz bir cocuk normalde o yüzden cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı cok sükür. Seviyor sevdigini de gösteriyor inşallah hep böyle devam eder sizin gibi
Sana mesaj atilmiyo kız bana bı yazsana ozeldenNaklen yayın yapcam ben doğururken kdgn
Birkaç saat önce düşündüm seni epeydir göremedim diye. Çok sevindim, nasılsınız her şey yolunda mımerhaba kızlar
ben de bugün 15:01’de kavuştum bal küpüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?