2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Asiviralin sağlayacağı yarar daha fazlaysa kullanılabilir yazıyor anam prospektüste, kullanılır bence de

Ben de kiraz çekirdeği bel bandı ile patiğini aldım ya korkuyorum çok gazdan
İyi yapmışsın ama kiraz çekirdeğinde bi fayda görmedim hemen soğuyor . Gaz damlası işe yarıyormuş ama onun için çok erken dedi doktor da . Bi de nazara inanır mısın bilmem ama ne zaman biri görmeye gelse o gecesi uyumuyor . Bide sürekli soruyorlar gece nasıl diye ilk başlarda iyi diyordum şimdi berbat hiç uyumuyor diyorum

Yaa ne güzel bir doğum günü, yarın evladına kavusacaksin
Yeni yasinizda gelen eeen güzel hediyelerinizle geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim kızlar blocked

Canım bizim gaz sorunumuz yok gibi görünüyor aslında çıkarıyor ama karninda şişkinlik vardı doktor bir süre sonra bu da rahatsız eder 2. Haftadan sonra başlıyor gaz sancıları dedi ve probiyotik verdi bize 15. Günde.

Ve haklısın bebek konusunda nazara çok inanıyorum. İlki belki tesadüfen öyle oluyor ama bu durumu keşfedip kesin yine bu gece de uyumayacak dersen o gece de uyumuyorlar

outoffit blocked Yeni hayatınızın başlangıcı bir doğum günü Yavrularınızla, sağlıkla, nice mutlu yıllara kızlar Bundan sonra Aralık ayında doğum günleri bitmeyecek sizin evde

blocked ve M minikfilozof bugün de doğurmadık canlarım 38+4'te ama ben hiçbir belirti olmasa da hala yarın doğururum diyorum Olmadı çarşambaya kadar kesin

Anam fayda gören de çok varmış ya pozitif düşünüp aldım, eltimin bebede de hiç işe yaramamış bi de masaj kremi gibi bişi aldım ama doktora sormadım yorumları iyiydi Kasım annelerinde gördüm istersen bi sor Clinikid Rahatlatıcı Masaj Yağı 60 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

benim de kardeşimle aramda 5 yaş var, öyle çok sevmiştim ki doğunca şimdi böyle kucağına falan aldığını okuyunca gidip kardeşimi sıkasım geldi ama 24 yaşındaki erkek bireyler artık hiç tatlı olmuyor

Kucağına alıp sevmesi ayrı isteyince veriyoz bizde kontrol altında daha neler gorcem diye bekliyorum inşallah bende meme emiyim demez

Kızım cok nazlı,bana düşkün, kıskanç bir de biraz huysuz bir cocuk normalde o yüzden cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı cok sükür. Seviyor sevdigini de gösteriyor inşallah hep böyle devam eder sizin gibi

Kucağına alıp sevmesi ayrı isteyince veriyoz bizde kontrol altında daha neler gorcem diye bekliyorum inşallah bende meme emiyim demez
Simdilik normal dışı davranışları olmadı ama bilmiyorum kaygılı bir cocuk cünkü . Beni artık sevmicekler hep bebegi sevecekler diye bir endiseye kapılırsa napar bir fikrim yok. Elimden geldigince dikkat etmeye calışıyorum

Yaa inşallah öyle olur, abla olmak %75 annelik gibi bişey bence, kardeşlerimi annem benim kadar merak etmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…