• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Sarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum 🥺

Sarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum 🥺
dur bugün sarımsakla başlayayım, sarımsak her şeyi çözer gibi geliyor bana😅 çok teşekkür ederim deneyeyim bakalım. Allah sabır versin ya kaşınıyor bir de

Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm 🫠 Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah🙏🥹
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor 🥹 Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun 🙏 Duygularım şelale 🥹🥰
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏
Çok Mutlu çok huzurlu dilediğin her şeyin kolayca olduğu nice senelerin olsun evladınla ve tüm sevdiklerinle birlikte 😍😍😍😍

Her duş alışımda ulen Allah'ın dümdük market şampuanı bu, değiştirsem mi deyip değiştiremiyorum ben de 9 aydır djfj emaan o kadar da değil gibi geliyo
Ben de öyle uğraşamam hiç ya, içerik miçerik okuyorlar helal olsun ne diyeyim. Bebo hassas olursa dikkat ederim, umarım olmaz

Avm, çarşı pazar olayına ben de hiç sıcak bakmıyorum ya, özellikle ilk aylarda. Avmye biz bile gidince oramız buramız akıyor hemen grip gibi oluyorum ben, bebonun ne işi var oksijensiz ortamda. Eve 50 kişiyi almak gibi geliyor bana, bizim çocuk doktoru da tepki gösteriyor. Bebek mevlidi, avm gibi şeylere karşı, benim de işime geliyor 😂 benim oturduğum yer sahile ve parklara çok yakın, ilk zamanlar kanguruya alıp 15 dk turlarla başlarım diye düşünüyorum. Anam beni 2 hafta dışarı çıkartmaz zaten shfksks anca toparlanırız diye düşünüyorum ben de.
Anneme bebekleri dışarı çıkartayım desem kadın kriz geçirir heralde 😅 şimdi bile yedirirken altını açık bırakıyorum canlı olsun diye prematüre oldukları için çabuk yoruluyorlar doktor altını aç ayaklarını çıplak bırak ya da zıbınla yedir diyo bana , annem çok da bişi diyemiyor ama arkamı dönüyorum bakıyorum bi taraftan çorap giydiriyor bebeğe 😃

Anneme bebekleri dışarı çıkartayım desem kadın kriz geçirir heralde 😅 şimdi bile yedirirken altını açık bırakıyorum canlı olsun diye prematüre oldukları için çabuk yoruluyorlar doktor altını aç ayaklarını çıplak bırak ya da zıbınla yedir diyo bana , annem çok da bişi diyemiyor ama arkamı dönüyorum bakıyorum bi taraftan çorap giydiriyor bebeğe 😃
Anneler çok komik ya, benim anacığımın da kredisi çoktur sağ olsun asla kırmak istemem. Ben sana bakayım sen bebeğe bak unuttum ben bebek bakmayı diyor 😂 ama sevmediğin ot nasılsın dese batıyor insana, anladın sen 🥲 şimdiden diyor ki hastaneden çıkınca neye saracağız bebeği, sanki çıplak kalacak bebe 😂

Canımmm evet ya 24 saatten az kaldı inşallah 🥹 Sabahtan beri annemle mutfaktayız bir şeyler yapıyoruz. Bir şu karışık hoşaf gibi şeyden yaptık incirli dutlu kayısılı olan, bir kaynar diye bir şey yaptık lohusa şerbeti aslında, poğaça, kek vs sanki pikniğe gidiyoruz 😂😂 Aslında oyalanma oldu bir bakıma zaman geçti heyecanım az yatışıyor bunlarla uğraşınca. Akşama da ancak duş son hazırlıklar onlarla geçer gibi 🥹 Karmakarışık duygular içerisindeyim. Bugün ilçe sağlıktan aradılar emzirme ile ilgili epey bir şey anlattılar yani, teyzem başka bir şeyle ilgili uyardı falan birileri bebekten bahsetmese bebeği sürekli unutuyorum 😂😂 Ben galiba doğurmadan idrak edemeyeceğim
🥹🥹🥹Çok hyecanli ya ben iyiki günümden önce dogurmusum benim bile içim kıpır kıpır oluyo heyecanlaniyorum
Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm 🫠 Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah🙏🥹
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor 🥹 Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun 🙏 Duygularım şelale 🥹🥰
iyi ki doğdun canım nice yillariniz olsun yavrucugunla
blocked blocked seninde doğum günün kutlu olsun canim
Seninki dışarıya cıkarmak istemiyormuş soguk diye. Benimki soguk üşür diye yıkamak istemiyor bebişi sanki ev 105 derece degilmiş gibi 😅
Ay bende fırsat bulup yikayamadim cocumu kaç gündür az önce yıkadım kızımla beraber kusmuk kokuyodu cocum
Sana bişey sorcam.senin küçük kız ne alemde benim 4 yaş olan anne sütü içmeye başladı biberonun içindeki kalan sütü 😅😅anne çok güzelmiş banada bundan koysana diyo

IMG20241205172040.jpg

😍

Mutlu yaşlar canımmmm 🧿🫂 çok güzel çok anlamlı günler bunlar senin için 🧡 sağlıkla kucağına al inşallah tospiğini 🌈💐🥰

🥹🥹🥹Çok hyecanli ya ben iyiki günümden önce dogurmusum benim bile içim kıpır kıpır oluyo heyecanlaniyorum

iyi ki doğdun canım nice yillariniz olsun yavrucugunla
blocked blocked seninde doğum günün kutlu olsun canim

Ay bende fırsat bulup yikayamadim cocumu kaç gündür az önce yıkadım kızımla beraber kusmuk kokuyodu cocum
Sana bişey sorcam.senin küçük kız ne alemde benim 4 yaş olan anne sütü içmeye başladı biberonun içindeki kalan sütü 😅😅anne çok güzelmiş banada bundan koysana diyo
Ayy yavrumm🥹 benimki 5 yasında tam. Dogmadan once bir de ilk 1-2 gün anne ben de bebek olmak istiyorum diyordu ama sonradan cabuk alıştı cok sükür. Simdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Uyanıkken akşamları kucagına almak istiyor usul usul seviyor bu bebek cok tatlı diye. Biraz daha sonra belli olur heralde durumlar☺️

Back