- 24 Nisan 2020
- 6.203
- 5.889
- 148
Aaaaaaa kız ben bile çok heyecanlandım Hadi sağlıkla kolaylıkla atlatın inşallah Yaz bize çıkıncaKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaaa kız ben bile çok heyecanlandım Hadi sağlıkla kolaylıkla atlatın inşallah Yaz bize çıkıncaKizlar simdi doktorla konustum 1-2 saate doguma aliyo beni soktayim suan elim ayagim bosaldi
Ben de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acabaNormal doğum bekliyorum yavrum, miyopum ama yüksek miyopta gözü zorlayabiliyormuş yarın göz doktoruna gideceğim o görüş bildirecek ona göre tam netleşecek doğum şekli. Umarım normale engel olmaz.
37den sonra banada her an gelebilir hissi geldi gelmedikçe de artık gelsin hissi gelmeye başladıfırtlatmak istiyorum bebeyi artık
gun ici benim de bogazim normal, gece kuruluktan aciyor kalkip gece gece ilik su bal limon yaptim yatak odasina goturdum yavas yavas iceyim derken uykum kacti hepten. o bitiyor burun tikanikligi uyutmuyor. geriliyor gibi sanki benim deGece birisi tıkanıyor kuzum, hatta burun fıs fısı yapacaktım bi ara ama tuttum kendimi, onu da yapmayayım dedim. İkisi de tıkalıysa zor oluyor çok. Karanfil karabiberi de eklemeyi dene istersen çaylarına. Benim de gün içinde boğazım ıslak sıkıntı yok gibi ama gece kupkuru ve acıtıyor. Bi de soğana karanfil mi saplıyorlardı odaya koyuyorlardı. Öyle birşey vardı. Onu dene bi istersen gece, rahatsız olmazsan ben soğan kokusundan da uyuyamam kesin
dogum gunun kutlu olsun esinle cocugunla sevdiklerinle nice saglikli mutlu senelere kuzumKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Ben bugün gittim göz doktoruna. Yaşlıca bir hanımefendiydi. Bana dedi ki şimdiye kadar hiç böyle vaka görmedim djdjdj ya bu doktorlar niye herşeye tersliyorlar of. Sorun yok yavrum sende dedi. Bi de bende retina incelmesi var hani teşhis de almıştım önceden bende kontrole gitmem normaldi yani. Evet incelme var ama sorun teşkil edecek düzeyde değil dedi. Bi arkadaş da hamileyken öylesine göz doktoruna gittiğinde dur bakalım retinana demiş. Benimki niye böyle uzaydan gelmişim gibi davrandı anlamadım djdjdjd neyse sonuç olarak sıkıntı yok dedi ki bence incelme olmasına rağmen. Sende de bişey çıkmaz bence. Seninle de günümüz aynıymış 38.4 heyecanla yarın doğurur muyum diye bekliyorum ben hep birlikte sağlıkla yarın doğurmam için enerji gönderin bana ama asla göbekte bir inme bebekte kanala yönelme ne bilim bişeyler yokNormal doğum bekliyorum yavrum, miyopum ama yüksek miyopta gözü zorlayabiliyormuş yarın göz doktoruna gideceğim o görüş bildirecek ona göre tam netleşecek doğum şekli. Umarım normale engel olmaz.
37den sonra banada her an gelebilir hissi geldi gelmedikçe de artık gelsin hissi gelmeye başladıfırtlatmak istiyorum bebeyi artık
Seninki dışarıya cıkarmak istemiyormuş soguk diye. Benimki soguk üşür diye yıkamak istemiyor bebişi sanki ev 105 derece degilmiş gibiBilin bakalım ben neyle uğraşıyorum yine.
Evet, bebeklerin kışın da dışarı çıkarılması gerektiğini kayınvalideme göstermeye nsfkfn kaban bakıyodu gerek yok zaten dışarı mı çıkcaz dedi. Ben de yürüyüşe çıkarız dedim. Vakit bulamayız ki kızım dedi. Bebekle çıkcaz anne dedim. Ayy sanki bebeği kanalizasyona atıcaz dedim nasıl tepkiler dkgnfm üşür diyo
Mutlu yıllar canımm, hayatının en en güzel yılı olsun, harika bir sene gecir inş ailenle sevdiklerinle. İyi ki dogmussunKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
11se çok iyi kuzum maşallah Zaten ciddi bir kansızlığın olsa toparlanman ayaklanman zor olurdu onu hissederdin. Kendine, beslenmene çoook dikkat et hızla iyileşirsin inşallah Yarın da bizim doğum var bakalım benim en son 10.1’e kadar düşmüştü umarım çok ciddi bir kansızlık yaşamam doğum sonrası. Bebeğin de demire çok ihtiyacı oluyormuş ilk aylarda ve karşılayabildiği kaynak anne sütü.Çok sağol canım, inşallah sizin süreçleriniz daha kolay geçer dediğim gibi tamamen benim hikayem kimsenin korkmasına gerek yok. O sorun düzeldikten sonra ben de çabuk ayaklandım. Henüz eski halime dönemesem de yaşadıklarıma göre iyiyim çok şükür.
İlginç bir şekilde kan değerim normal çıktı. Üç dört kere baktılar orada hgb 11di en son. Ya benim aklıma şey geliyor benim reglde de kanamam çok olur. Herhalde rahmimin yapısı gereği zor kasılıyor bu sebeple kanamam ağrım fazla oluyor.
Bdbdndjd ben de kullanıyorum napıyım…. Dünya böyle bir yer alışsın bebek diyorum. Sadece yeme dediklerini hiç yemedim doktorun o da işime geldiğindengüneş kremi falan aynen devam….Bana da ögle geliyor sus sus ajfksjdks allah affetsin ben deodorant, roll on falan da kullanıyorum hiçbirini de öyle doğal olsun falan diye almadım rastgele seçiyorum. Güneş kremim de öyle, mineral filtreli aldım Casper’a dönüştüm, düz kremden devam
Ay iyi ki doğmuşsunnn ne güzel oğlunla gelen bir doğumgünü olacak hep beraber olun inşallahKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Çok teşekkür ederim canımm hepimiz için muhteşem bir 2025 yılı olsun inşallahMutlu yıllar canımm, hayatının en en güzel yılı olsun, harika bir sene gecir inş ailenle sevdiklerinle. İyi ki dogmussun
Amin canım inşallah Çok teşekkür ederimAy iyi ki doğmuşsunnn ne güzel oğlunla gelen bir doğumgünü olacak hep beraber olun inşallah
İyi ki doğduk sen kavuş ben de peşinden gelicem inşallahKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Çoook teşekkür ederim canım benim, çok güzel yıllarımız olsun inşallah sevdiklerimizledogum gunun kutlu olsun esinle cocugunla sevdiklerinle nice saglikli mutlu senelere kuzum
Canım blocked iyi ki doğduk Sana da yeni yaşında bebeğinle, ailenle, sevdiklerinle harika bir ömür diliyorum Bekliyoruz peşimizdenİyi ki doğduk sen kavuş ben de peşinden gelicem inşallah
Hepi börtdeeeyyyyy en güzel yılın olsunKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Gözden çıkardığın bir rujla kurumasını hizlandirabilirsin ben öyle yapıyorum geçmiş olsun29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Her duş alışımda ulen Allah'ın dümdük market şampuanı bu, değiştirsem mi deyip değiştiremiyorum ben de 9 aydır djfj emaan o kadar da değil gibi geliyoBana da ögle geliyor sus sus ajfksjdks allah affetsin ben deodorant, roll on falan da kullanıyorum hiçbirini de öyle doğal olsun falan diye almadım rastgele seçiyorum. Güneş kremim de öyle, mineral filtreli aldım Casper’a dönüştüm, düz kremden devam
İyi ki doğmuşsun güzellik, yeni yaşın sana bebonla çok güzel anılar getirsinKızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah