2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Sarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum

Ay öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin der dur bi şansımı deneyeyim…
Emzirirken kullanılmıyor diye yazmıştım ben ama gebeligi bilmiyorum canım bi sor bakalım doktora

Sarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum
dur bugün sarımsakla başlayayım, sarımsak her şeyi çözer gibi geliyor bana çok teşekkür ederim deneyeyim bakalım. Allah sabır versin ya kaşınıyor bir de

Çok Mutlu çok huzurlu dilediğin her şeyin kolayca olduğu nice senelerin olsun evladınla ve tüm sevdiklerinle birlikte

Her duş alışımda ulen Allah'ın dümdük market şampuanı bu, değiştirsem mi deyip değiştiremiyorum ben de 9 aydır djfj emaan o kadar da değil gibi geliyo
Ben de öyle uğraşamam hiç ya, içerik miçerik okuyorlar helal olsun ne diyeyim. Bebo hassas olursa dikkat ederim, umarım olmaz

Anneme bebekleri dışarı çıkartayım desem kadın kriz geçirir heralde şimdi bile yedirirken altını açık bırakıyorum canlı olsun diye prematüre oldukları için çabuk yoruluyorlar doktor altını aç ayaklarını çıplak bırak ya da zıbınla yedir diyo bana , annem çok da bişi diyemiyor ama arkamı dönüyorum bakıyorum bi taraftan çorap giydiriyor bebeğe

Anneler çok komik ya, benim anacığımın da kredisi çoktur sağ olsun asla kırmak istemem. Ben sana bakayım sen bebeğe bak unuttum ben bebek bakmayı diyor ama sevmediğin ot nasılsın dese batıyor insana, anladın sen şimdiden diyor ki hastaneden çıkınca neye saracağız bebeği, sanki çıplak kalacak bebe

Çok hyecanli ya ben iyiki günümden önce dogurmusum benim bile içim kıpır kıpır oluyo heyecanlaniyorum
iyi ki doğdun canım nice yillariniz olsun yavrucugunla
blocked seninde doğum günün kutlu olsun canim
Seninki dışarıya cıkarmak istemiyormuş soguk diye. Benimki soguk üşür diye yıkamak istemiyor bebişi sanki ev 105 derece degilmiş gibi
Ay bende fırsat bulup yikayamadim cocumu kaç gündür az önce yıkadım kızımla beraber kusmuk kokuyodu cocum
Sana bişey sorcam.senin küçük kız ne alemde benim 4 yaş olan anne sütü içmeye başladı biberonun içindeki kalan sütü anne çok güzelmiş banada bundan koysana diyo

Mutlu yaşlar canımmmm çok güzel çok anlamlı günler bunlar senin için sağlıkla kucağına al inşallah tospiğini

Ayy yavrumm benimki 5 yasında tam. Dogmadan once bir de ilk 1-2 gün anne ben de bebek olmak istiyorum diyordu ama sonradan cabuk alıştı cok sükür. Simdilik bir sıkıntı yok gibi duruyor. Uyanıkken akşamları kucagına almak istiyor usul usul seviyor bu bebek cok tatlı diye. Biraz daha sonra belli olur heralde durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…