Sarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Ayy senin de mi doğum gününn, iyi ki doğdunnnİyi ki doğduksen kavuş ben de peşinden gelicem inşallah
Yaa nasıl yapmam gerekiyorGözden çıkardığın bir rujla kurumasını hizlandirabilirsin ben öyle yapıyorumgeçmiş olsun
Emzirirken kullanılmıyor diye yazmıştım ben ama gebeligi bilmiyorum canım bi sor bakalım doktoraAy öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin derdur bi şansımı deneyeyim…
dur bugün sarımsakla başlayayım, sarımsak her şeyi çözer gibi geliyor banaSarımsak sür bacımm soğuk sütü pamukla sür bir de teramycn türevi bir krem sürebilirsin dedi doktorum bana 2-3 günde geçirdim şükür . Ben her ay çıkarıyorum
Çok Mutlu çok huzurlu dilediğin her şeyin kolayca olduğu nice senelerin olsun evladınla ve tüm sevdiklerinle birlikteKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyorBugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize
Sordum şimdi cevap bekliyorum, kullanılanlar var sanırım hamileyken. Sarımsak çay ağacı yağı ruj sirke süt hepsini deneyeceğin önce bakalımEmzirirken kullanılmıyor diye yazmıştım ben ama gebeligi bilmiyorum canım bi sor bakalım doktora
Hem yanıp hem kaşınıyor deli eder beni . Bebeği öpemeyecek olmanın verdiği korkuyla neler yaptım nelerdur bugün sarımsakla başlayayım, sarımsak her şeyi çözer gibi geliyor banaçok teşekkür ederim deneyeyim bakalım. Allah sabır versin ya kaşınıyor bir de
Canımsınnİyi ki doğmuşsun güzellik, yeni yaşın sana bebonla çok güzel anılar getirsin
Çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallahÇok Mutlu çok huzurlu dilediğin her şeyin kolayca olduğu nice senelerin olsun evladınla ve tüm sevdiklerinle birlikte
Ben de öyle uğraşamam hiç ya, içerik miçerik okuyorlar helal olsun ne diyeyim. Bebo hassas olursa dikkat ederim, umarım olmazHer duş alışımda ulen Allah'ın dümdük market şampuanı bu, değiştirsem mi deyip değiştiremiyorum ben de 9 aydır djfj emaan o kadar da değil gibi geliyo
seninde mi dogum gunun bugun? oyleyse mutlu saglikli guzel nice senelere canim ailenleİyi ki doğduksen kavuş ben de peşinden gelicem inşallah
Çoook teşekkürlerHepi börtdeeeyyyyyen güzel yılın olsun
Anneme bebekleri dışarı çıkartayım desem kadın kriz geçirir heraldeAvm, çarşı pazar olayına ben de hiç sıcak bakmıyorum ya, özellikle ilk aylarda. Avmye biz bile gidince oramız buramız akıyor hemen grip gibi oluyorum ben, bebonun ne işi var oksijensiz ortamda. Eve 50 kişiyi almak gibi geliyor bana, bizim çocuk doktoru da tepki gösteriyor. Bebek mevlidi, avm gibi şeylere karşı, benim de işime geliyorbenim oturduğum yer sahile ve parklara çok yakın, ilk zamanlar kanguruya alıp 15 dk turlarla başlarım diye düşünüyorum. Anam beni 2 hafta dışarı çıkartmaz zaten shfksks anca toparlanırız diye düşünüyorum ben de.
Anneler çok komik ya, benim anacığımın da kredisi çoktur sağ olsun asla kırmak istemem. Ben sana bakayım sen bebeğe bak unuttum ben bebek bakmayı diyorAnneme bebekleri dışarı çıkartayım desem kadın kriz geçirir heraldeşimdi bile yedirirken altını açık bırakıyorum canlı olsun diye prematüre oldukları için çabuk yoruluyorlar doktor altını aç ayaklarını çıplak bırak ya da zıbınla yedir diyo bana , annem çok da bişi diyemiyor ama arkamı dönüyorum bakıyorum bi taraftan çorap giydiriyor bebeğe
Canımmm evet ya 24 saatten az kaldı inşallahSabahtan beri annemle mutfaktayız bir şeyler yapıyoruz. Bir şu karışık hoşaf gibi şeyden yaptık incirli dutlu kayısılı olan, bir kaynar diye bir şey yaptık lohusa şerbeti aslında, poğaça, kek vs sanki pikniğe gidiyoruz Aslında oyalanma oldu bir bakıma zaman geçti heyecanım az yatışıyor bunlarla uğraşınca. Akşama da ancak duş son hazırlıklar onlarla geçer gibi Karmakarışık duygular içerisindeyim. Bugün ilçe sağlıktan aradılar emzirme ile ilgili epey bir şey anlattılar yani, teyzem başka bir şeyle ilgili uyardı falan birileri bebekten bahsetmese bebeği sürekli unutuyorum Ben galiba doğurmadan idrak edemeyeceğim
iyi ki doğdun canım nice yillariniz olsun yavrucugunlaKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyorBugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Ay bende fırsat bulup yikayamadim cocumu kaç gündür az önce yıkadım kızımla beraber kusmuk kokuyodu cocumSeninki dışarıya cıkarmak istemiyormuş soguk diye. Benimki soguk üşür diye yıkamak istemiyor bebişi sanki ev 105 derece degilmiş gibi
Mutlu yaşlar canımmmmKızlar bu arada bugün benim doğum günümYeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Doğurdun sandım kalbim durdu abvajdksndamsksks
Ayy yavrummÇok hyecanli ya ben iyiki günümden önce dogurmusum benim bile içim kıpır kıpır oluyo heyecanlaniyorum
iyi ki doğdun canım nice yillariniz olsun yavrucugunla
blocked seninde doğum günün kutlu olsun canim
Ay bende fırsat bulup yikayamadim cocumu kaç gündür az önce yıkadım kızımla beraber kusmuk kokuyodu cocum
Sana bişey sorcam.senin küçük kız ne alemde benim 4 yaş olan anne sütü içmeye başladı biberonun içindeki kalan sütüanne çok güzelmiş banada bundan koysana diyo
Naklen yayın yapcam ben doğururken kdgnDoğurdun sandım kalbim durdu abvajdksndamsksks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?