- 26 Şubat 2024
- 6.042
- 6.221
- 113
Accuk kremden nolcak yaAy öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin der dur bi şansımı deneyeyim…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Accuk kremden nolcak yaAy öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin der dur bi şansımı deneyeyim…
Bende de baskı hep aşağıya doğruydu ama leğen kemiklerime baskı yoktu, dediğin gibi akşamları alttan çıkacak gibi oluyordu. İlk doğumda karın inmeyebiliyor ama bebek doğru yere doğru ilerlemiş, vajinal doğum istediğin için bunlar hep güzel haberler Senin doğumun da bu ayın sonuna doğru ve çok rahat olacak gibi hissediyorumYaaa hadi bende 1 haftadır inanılmaz baskı oluyor aşağıda, özellikle geceleri çok hareketli olduğu zamanlarda fırlayacak gibi hissediyorum, çok anlık çişim geliyor bir de. Bugün eşimle oto galeriye gittik öyle bi koşturdum ki adam doğuruyorum sanmış, halbuki çişim gelmişti bir de afedersin kakam var gibi oluyor bazen, o anlarda birazcık panik oluyorum. Doktora kanala inmiş mi dedim bi duraksayıp evet dedi, yüzü de net görünmüyordu artık herhalde bir yanlışlık yoktur diye düşünüyorum. Karnım aynı ama daha inmedi, ben 35+2yim gerçi henüz erken galiba.
Asiviralin sağlayacağı yarar daha fazlaysa kullanılabilir yazıyor anam prospektüste, kullanılır bence deAy öyle mi ki acaba sanki burda biri çıkarmıştı da ilaç kullanma demişlerdi diye hatırlıyorum ama doğru doktor belki kullan gitsin der dur bi şansımı deneyeyim…
Ben de kiraz çekirdeği bel bandı ile patiğini aldım ya korkuyorum çok gazdanBen saçma bulup reddettiğim çoğu şeyi yaşayarak kabullendim galiba büyük sözü bi yere kadar dinlenmeli diyecek kadar hak verir oldum evi de güya sıcak yapmayacaktık bebek sıcaktan uyuyamaz diyor uzmanlar ama valla ne zaman ev soğuk olsa huysuzlandı . Kat kat giydirmem soğuğa alışsın dedim şuan üzerinde bir zıbın bi tane uzun kollu altında pijama ve tulum var ancak ısınıyor belki benim bebek çok üşüyor kıyamıyorum hiç . Bezlerken soyuyorum bi çocuk nefes alsın diye
Beta glukan içeren vitamin ve üzerine çay ağacı yağı sürmek bana iyi geliyor. Çok geçmiş olsun29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Gece birisi tıkanıyor kuzum, hatta burun fıs fısı yapacaktım bi ara ama tuttum kendimi, onu da yapmayayım dedim. İkisi de tıkalıysa zor oluyor çok. Karanfil karabiberi de eklemeyi dene istersen çaylarına. Benim de gün içinde boğazım ıslak sıkıntı yok gibi ama gece kupkuru ve acıtıyor. Bi de soğana karanfil mi saplıyorlardı odaya koyuyorlardı. Öyle birşey vardı. Onu dene bi istersen gece, rahatsız olmazsan ben soğan kokusundan da uyuyamam kesinbogazim yine neyse de burnum tikali senin burnun tikandi mi? ben de bal limon ilik su bir de balli ihlamur iciyorum. gun ici boyazim iyi ama gece cosuyor. kuruluktan herlade bir de burnum tikali agzimdan nefes aldigim icin
Bana kremler istese de zarar veremez gibi geliyor zaten ama tamamen içgüdüm ndndndAccuk kremden nolcak ya
Beta glukan içeren vitamin ve üzerine çay ağacı yağı sürmek bana iyi geliyor. Çok geçmiş olsun
Ay deneyeyim bunları, çay ağacı yağını da asivirali de gördüm şimdi google da. Doktora yazdım bakalım kullan derse kullanıyım hepsiniAsiviralin sağlayacağı yarar daha fazlaysa kullanılabilir yazıyor anam prospektüste, kullanılır bence de
Ben de kiraz çekirdeği bel bandı ile patiğini aldım ya korkuyorum çok gazdan
Eskiler garipazıcık üşüse de bir şey olmaz millet soğukta karda çıkarıp uyutuyor temiz havasız kalması daha da zararlı bebişlereBilin bakalım ben neyle uğraşıyorum yine.
Evet, bebeklerin kışın da dışarı çıkarılması gerektiğini kayınvalideme göstermeye nsfkfn kaban bakıyodu gerek yok zaten dışarı mı çıkcaz dedi. Ben de yürüyüşe çıkarız dedim. Vakit bulamayız ki kızım dedi. Bebekle çıkcaz anne dedim. Ayy sanki bebeği kanalizasyona atıcaz dedim nasıl tepkiler dkgnfm üşür diyo
Benim de karnım yukarda hala görende öyle diyor ama yukarda tekme falan hissediyorum. 38+4üm bide. Arada böyle vajinanın içine kramp girer gibi oluyor anlık bazende baskı var gibi sonra geçiyor her seferinde acaba diyorum ama hiçbir şey yokYaaa hadi bende 1 haftadır inanılmaz baskı oluyor aşağıda, özellikle geceleri çok hareketli olduğu zamanlarda fırlayacak gibi hissediyorum, çok anlık çişim geliyor bir de. Bugün eşimle oto galeriye gittik öyle bi koşturdum ki adam doğuruyorum sanmış, halbuki çişim gelmişti bir de afedersin kakam var gibi oluyor bazen, o anlarda birazcık panik oluyorum. Doktora kanala inmiş mi dedim bi duraksayıp evet dedi, yüzü de net görünmüyordu artık herhalde bir yanlışlık yoktur diye düşünüyorum. Karnım aynı ama daha inmedi, ben 35+2yim gerçi henüz erken galiba.
Yav bu leğen kemiği bel kemiği dedikleri yer mi, yemin ederim googleı açtım baktım ajfksksk günlerdir çıldırıyorum bebek dirsekleriyle kemiklerimi ittiriyor içim kıyılıyor diye, resmen hissediyorum kemiklerim oynuyor yani. Senden duyunca rahatladım şimdi. Özelden atayım sana göbüş fotosu, annemle eşim inmemiş diyor ama bir de sen bak bakalım ne diyeceksin.Bende de baskı hep aşağıya doğruydu ama leğen kemiklerime baskı yoktu, dediğin gibi akşamları alttan çıkacak gibi oluyordu. İlk doğumda karın inmeyebiliyor ama bebek doğru yere doğru ilerlemiş, vajinal doğum istediğin için bunlar hep güzel haberler Senin doğumun da bu ayın sonuna doğru ve çok rahat olacak gibi hissediyorum
Aynen karnım aynı gibi. İhihihih ay kız seninki geldi gelecek çok heyecanlı, sizi gördükçe ben en sona kalacağım gibi geliyor bana o baskı hissi çok değişik ya içim bi hoş oluyorBenim de karnım yukarda hala görende öyle diyor ama yukarda tekme falan hissediyorum. 38+4üm bide. Arada böyle vajinanın içine kramp girer gibi oluyor anlık bazende baskı var gibi sonra geçiyor her seferinde acaba diyorum ama hiçbir şey yok
Bana da ögle geliyor sus sus ajfksjdks allah affetsin ben deodorant, roll on falan da kullanıyorum hiçbirini de öyle doğal olsun falan diye almadım rastgele seçiyorum. Güneş kremim de öyle, mineral filtreli aldım Casper’a dönüştüm, düz kremden devamBana kremler istese de zarar veremez gibi geliyor zaten ama tamamen içgüdüm ndndnd
Ay deneyeyim bunları, çay ağacı yağını da asivirali de gördüm şimdi google da. Doktora yazdım bakalım kullan derse kullanıyım hepsini
Önceden hızlı geçiyordu şimdi geçmiyor yason anlar daha da yavaş geçmeye başladı artık tanışmak istiyorum bebemle. Sende de herkes doğurmuş olcak tecrübe açısından iyi olur herkes fikir verir ama beklemek zorlaşır hevesin artarAynen karnım aynı gibi. İhihihih ay kız seninki geldi gelecek çok heyecanlı, sizi gördükçe ben en sona kalacağım gibi geliyor bana o baskı hissi çok değişik ya içim bi hoş oluyor
Kolay gelsin diyorum sanırım biri bana öyle dese daha çok çıkarırdım. İmza kova burcuBilin bakalım ben neyle uğraşıyorum yine.
Evet, bebeklerin kışın da dışarı çıkarılması gerektiğini kayınvalideme göstermeye nsfkfn kaban bakıyodu gerek yok zaten dışarı mı çıkcaz dedi. Ben de yürüyüşe çıkarız dedim. Vakit bulamayız ki kızım dedi. Bebekle çıkcaz anne dedim. Ayy sanki bebeği kanalizasyona atıcaz dedim nasıl tepkiler dkgnfm üşür diyo
Yapdik kuzum sukur yapdi kakasini ama gunde 1 defa yapiyor yeterli gelimiyor bebise hala ikinmaya devmBenim bebiş de inliyor emerken uyurken falan ara ara. Ama ben cok sevimli buluyorum sanki böyle mest oluyor emerken de ondan cıkarıyor o sesleri diye düşünüyorum. Masaj yapmayı denedin mi kakasını yapması için? Acı elma yagı ile karna masaj cok iyi geliyormuş
Yurtdışında temiz hava bol oksijen dolu her yer . Park bahçeler falan . Öyle bir yer olursa ben de gezdirmek isterim ama dışardan kasıt çarşı pazar avm yapıyolar onu bne de yapmam. Bu arada benim annem de sar kızım sar üşürgillerden tamam anne diyorum geçiyorum kenarda kendi bildiğimi yapıyorum şu an annemin desteğine ihtiyacım var kalp kırmamak da lazım . Ama kayınvalideye nasıl olur onu bilemeyeceğim benim anacığıma kredim sonsuzAy deme ya, üzdün eltimin ilk bebek kolikti, 15.günden sonra misafirler gelmiş bebeği de görsün diye soğuk olan odaya koymuşlar yani sıkı sıkı giydirip ısıtıcı da açsalar üşümüş, ondan olmuştur diyo. Sen hak verdin bu teoriye o zaman
35.haftada olmak bile inanılmaz geliyordu bana, 37-38i düşünemiyorum bile. 37den sonra her an gelebilir hissi oluyor galiba sen normal doğumu mu bekliyordun bi an hatırlayamadımÖnceden hızlı geçiyordu şimdi geçmiyor yason anlar daha da yavaş geçmeye başladı artık tanışmak istiyorum bebemle. Sende de herkes doğurmuş olcak tecrübe açısından iyi olur herkes fikir verir ama beklemek zorlaşır hevesin artar
Denedim kuzum ozellikle tutsun diye fazla bekletiyorum acikinca ama yok galiba ben daha inadim anne diyor benim oglan ama sola gelince direk yapisiyor ve aksine soldan daha iyi cikiyor sut akisi ama sag tutmuyor napdiysak keske tutsa doyar belki mamaya fazla yuklenmeyiz ama isde tutmuyor sagincada gelmiyir anlamadimBenimde ilk sol göğsümü tutmamıştı ucu yoktu tutamıyordu daha doğrusu mastit olma yolundaydım hatta sonra kan alınmıştı sarılık için çok ağlıyordu ardından hemen emzireyim rahatlasın dedim direk sol göğsümü vermiştim o acıyla nasıl tuttuysa sonra da hep tuttu şükür birde eğer sağ göğsünde süt fışkırarak geliyorsa ondan da tutmuyor olabilir ön sağım sonrasında tutturmayı dene
Avm, çarşı pazar olayına ben de hiç sıcak bakmıyorum ya, özellikle ilk aylarda. Avmye biz bile gidince oramız buramız akıyor hemen grip gibi oluyorum ben, bebonun ne işi var oksijensiz ortamda. Eve 50 kişiyi almak gibi geliyor bana, bizim çocuk doktoru da tepki gösteriyor. Bebek mevlidi, avm gibi şeylere karşı, benim de işime geliyor benim oturduğum yer sahile ve parklara çok yakın, ilk zamanlar kanguruya alıp 15 dk turlarla başlarım diye düşünüyorum. Anam beni 2 hafta dışarı çıkartmaz zaten shfksks anca toparlanırız diye düşünüyorum ben de.Yurtdışında temiz hava bol oksijen dolu her yer . Park bahçeler falan . Öyle bir yer olursa ben de gezdirmek isterim ama dışardan kasıt çarşı pazar avm yapıyolar onu bne de yapmam. Bu arada benim annem de sar kızım sar üşürgillerden tamam anne diyorum geçiyorum kenarda kendi bildiğimi yapıyorum şu an annemin desteğine ihtiyacım var kalp kırmamak da lazım . Ama kayınvalideye nasıl olur onu bilemeyeceğim benim anacığıma kredim sonsuz
Normal doğum bekliyorum yavrum, miyopum ama yüksek miyopta gözü zorlayabiliyormuş yarın göz doktoruna gideceğim o görüş bildirecek ona göre tam netleşecek doğum şekli. Umarım normale engel olmaz.35.haftada olmak bile inanılmaz geliyordu bana, 37-38i düşünemiyorum bile. 37den sonra her an gelebilir hissi oluyor galiba sen normal doğumu mu bekliyordun bi an hatırlayamadım
Canımmm evet ya 24 saatten az kaldı inşallah Sabahtan beri annemle mutfaktayız bir şeyler yapıyoruz. Bir şu karışık hoşaf gibi şeyden yaptık incirli dutlu kayısılı olan, bir kaynar diye bir şey yaptık lohusa şerbeti aslında, poğaça, kek vs sanki pikniğe gidiyoruz Aslında oyalanma oldu bir bakıma zaman geçti heyecanım az yatışıyor bunlarla uğraşınca. Akşama da ancak duş son hazırlıklar onlarla geçer gibi Karmakarışık duygular içerisindeyim. Bugün ilçe sağlıktan aradılar emzirme ile ilgili epey bir şey anlattılar yani, teyzem başka bir şeyle ilgili uyardı falan birileri bebekten bahsetmese bebeği sürekli unutuyorum Ben galiba doğurmadan idrak edemeyeceğimoutoffit napiyorsun? yarin buyuk gun bebisine kavusacaksin