2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben de lensliyim ya, miyop + astigmatım yıllardır. Her şey normal doğuma engel gibi zaten, ben akıl sır erdiremiyorum sokak röportajlarındaki teyzeler gibi konuşmak istemiyorum ama biraz yokuşa mı sürüyorlar nedir aklıma gelmiyor değil yani. Ben de doktoruma söylemesem mi diyorum artık o engel bu engel bu neymiş ya, 15-20 sene önce böyle şeyler var mıydı acaba

gun ici benim de bogazim normal, gece kuruluktan aciyor kalkip gece gece ilik su bal limon yaptim yatak odasina goturdum yavas yavas iceyim derken uykum kacti hepten. o bitiyor burun tikanikligi uyutmuyor. geriliyor gibi sanki benim de

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bugün benim doğum günüm Yeni yaşımın en güzel hediyesi annelik olacak inşallah
Yarın da tosbiğim dünyaya gelecek. Annem diyor ki bugün ben seni doğurmuştum, 31 sene sonra yine bugün senin yavrunu beklemenin arefesindeyiz, bu kez daha da heyecanlıyım diyor Bugün hayatımın en güzel bekleyişini yaşıyorum, şükürler olsun Duygularım şelale
Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize

dogum gunun kutlu olsun esinle cocugunla sevdiklerinle nice saglikli mutlu senelere kuzum

Ben bugün gittim göz doktoruna. Yaşlıca bir hanımefendiydi. Bana dedi ki şimdiye kadar hiç böyle vaka görmedim djdjdj ya bu doktorlar niye herşeye tersliyorlar of. Sorun yok yavrum sende dedi. Bi de bende retina incelmesi var hani teşhis de almıştım önceden bende kontrole gitmem normaldi yani. Evet incelme var ama sorun teşkil edecek düzeyde değil dedi. Bi arkadaş da hamileyken öylesine göz doktoruna gittiğinde dur bakalım retinana demiş. Benimki niye böyle uzaydan gelmişim gibi davrandı anlamadım djdjdjd neyse sonuç olarak sıkıntı yok dedi ki bence incelme olmasına rağmen. Sende de bişey çıkmaz bence. Seninle de günümüz aynıymış 38.4 heyecanla yarın doğurur muyum diye bekliyorum ben hep birlikte sağlıkla yarın doğurmam için enerji gönderin bana ama asla göbekte bir inme bebekte kanala yönelme ne bilim bişeyler yok

Seninki dışarıya cıkarmak istemiyormuş soguk diye. Benimki soguk üşür diye yıkamak istemiyor bebişi sanki ev 105 derece degilmiş gibi

Mutlu yıllar canımm, hayatının en en güzel yılı olsun, harika bir sene gecir inş ailenle sevdiklerinle. İyi ki dogmussun

11se çok iyi kuzum maşallah Zaten ciddi bir kansızlığın olsa toparlanman ayaklanman zor olurdu onu hissederdin. Kendine, beslenmene çoook dikkat et hızla iyileşirsin inşallah Yarın da bizim doğum var bakalım benim en son 10.1’e kadar düşmüştü umarım çok ciddi bir kansızlık yaşamam doğum sonrası. Bebeğin de demire çok ihtiyacı oluyormuş ilk aylarda ve karşılayabildiği kaynak anne sütü.

Bdbdndjd ben de kullanıyorum napıyım…. Dünya böyle bir yer alışsın bebek diyorum. Sadece yeme dediklerini hiç yemedim doktorun o da işime geldiğindengüneş kremi falan aynen devam….

Ay iyi ki doğmuşsunnn ne güzel oğlunla gelen bir doğumgünü olacak hep beraber olun inşallah

İyi ki doğduk sen kavuş ben de peşinden gelicem inşallah

Hepi börtdeeeyyyyy en güzel yılın olsun

29 yaşındayım 2. kez uçuk çıkarıyorum ve o da hamileliğin sonuna denk geldi… İlaçlar kullanılmıyormuş sanırım, bir öneriniz var mı kızlar yoksa tahta kaşık basıcam…
Gözden çıkardığın bir rujla kurumasını hizlandirabilirsin ben öyle yapıyorum geçmiş olsun

Her duş alışımda ulen Allah'ın dümdük market şampuanı bu, değiştirsem mi deyip değiştiremiyorum ben de 9 aydır djfj emaan o kadar da değil gibi geliyo

İyi ki doğmuşsun güzellik, yeni yaşın sana bebonla çok güzel anılar getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…