Ayy gecmişş olsun hastanede mi kaptın acaba grip inşallah hemencecik toparlarsın canım gülmek öksürmek dikişlerle gercekten zor oluyor ilk günler. Hayırsız akrabaları da duyunca cok üzülüyorum ya gidim de kv yi öpeyim gelince pazara gitmişti. Allah sana ve esine güç kuvvet versinKızlar güncel durum hakkında size tavsiye ile geldim :) bol bol uyuyun… 4 gündür toplasanız 9 saat falan uyumuşumdur :)) ama muhteşem bir duygu… Doğuma girmeden önce kendinize mutlaka kuru dut kayısı hoşafı yapın. İnternete yazınca çıkıyor. Hemen sütünüz geliyor. Gümüş kapak hayati önem taşıyormuş. Bugün anladım kıymetini hazır olsun. Bebek doğunca hemen ıslak mendille silmeyin poposunu ılık pamukla silip çok iyi kurutun. Ateş ölçer ve ateş düşürücü çok önemli. Elinizin altında olsun. Bebişi alıp eve geldiğinizde yanınızda çok insan olmasın. Grip olmamaya çok çok dikkat edin. Ben grip oldum. Dikişlerle birlikte öksürmek uyumak aşırı zor. Bebeği korumak zorunda kalıyorum. Bel ağrısı dikiş ve grip berbat oldu…gece ateş içinde kalıyorum. Doğum sonrası sizinle ilgilenecek , Sizi idare edecek gerçekten yararı olacak yardımcı olacak insanlar olsun. Biz bu konuda biraz talihsiziz. Kayınvalidem baya yaşlı gelip ilgilenemiyor, iki ablam geldi ama onlarıda dün yollamak zorunda kaldık maalesef çünkü hiçbir yardımları olmadığı gibi evi toplamadılar bile, dizi açıp dizi yüzünden sürekli tartıstılar falan… eşimle ikimiz bakıyoruz. Sağolsun şuan eşim destek oluyor hasta olduğum için biraz yük fazla bindi ona ama toparlanmaya çalışıyorum. Güncellemeler yaparım aklınızda olsun diye :) bu arada muhteşem bir duygu… bakıp bakıp bunu ben mi doğurdum deyip inanmayacaksınız şükürler olsun