- 12 Temmuz 2022
- 23.871
- 86.776
Emzirirken de geçiyomuş çocuğa ya ben yine salam yiyemicemAaa bu benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirirken de geçiyomuş çocuğa ya ben yine salam yiyemicemAaa bu benim
Amin inşallah canımmmHadi bakalım şaka bı yana canım saglikla alın kucaginiza inşallah bikac gün sonra da etiketler yaparlar sana sorduğunda
TamamdırrrBi iki gün bol sıvı , lifli beslen bağırsakların kolay boşalsın armut iyidir
Neden 40ı beklemiyor suni sancı ile başlatmak istiyor peki ?3100 hesapladı bugün haftaya Salı alalım çatı muayenesi yapıp dedi tam 39 oluyorum.
Amin canım inşallah çok güzel şeyler yazmak istiyorum burayaYeaaa başkanımızın da bebeği geliyor çok güzel bir doğum hikayen olsun
İşte bu beee helal kız sana orangeEmredersiniz komtanım ben bi yerde liste bilem tutarım sana kolaylık olsun diye be sen yeter ki doğur dkfk
Bende bir haller var gerçekten ama hadi hayırlısı bakalımYaa öyleyse görsün tabii ki
Doğum işi gerçekten böyle ilerliyor bir dk gelince hissettiklerin bir anda geçiyor ve rahatlıyorsun, gücün yerine geliyor, sonra bir daha
Valla ben bunu denemisdim burdan ya yazdim hatta bu konuyu acmisdim bende cok zor atiyirdum ve 1 haftaya kalmadi dogurdum gercekden kendi geldi erkenden bebişiminTolga çevik'in hareketini aşırı zor yapıyorum ben aaa oha hiç inandığım bişi değildi gayet de rahat yapıyodum bi ara dkfkf ben şok
Meyse ben enazindan pismis olanini yerim be nefsim korelsinEmzirirken de geçiyomuş çocuğa ya ben yine salam yiyemicem
Anason, rezene ve tohum kimyon bunları karıstırıp demleyebilirmişiz bnm doktorun tavsiyesi. Temmuz organik var bir de www.drog.co burdan temin edebilirsiniz güvenle. Tıbbi bitkisel caylar için ben ta siye ediyorum buralarıBen de influencer tayfasına güvenmediğim için onların önerdiği hiç bir çayı almadım . Diyetisyen de dediğim gibi alma dedi . Aktardan ben de almıyorum . Saklama koşullarına güvenmiyorum ben de . Poşet çayı da poşetinden sakınıyorsan içindekini kendin çay süzgecine döküp demleyebilirsin . Ben damla bile almadım . Bazı şeylerin çok reklamı yapıldığında güvenim azalıyor benim ama bu çayı prof hazırlamış üstünde de yazıyor. Diyetisyenimin de hocası olunca ben aldım .
Maalesef midye de geçiyomuş ama 5 6 tane yicem ondan dayanacak gücüm kalmadıEmzirirken de geçiyomuş çocuğa ya ben yine salam yiyemicem
Yok bi döküntü falan olmadığından gitmedim doktora. Geriliyordur diye düşünüyorum. Bir de sürekli bi diyetisyen bi dahiliye bi kadın doğuma gittiğim için cildiye de eksik kalsın artık dedim. Son 1 hafta bakalım doğumdan sonra geçer belki.Canım ben çok çektik kaşıntıdan. 4 tane doktor gezdim en son üniversite hastanesi kaşıntı yerimden örnek aldı o şekilde tanı koydu . Benimkinde vücutta döküntü de oldu ve mantardan kaynaklıymış . Tüm vücudum mantar olmuş ve uyutmuyordu kesinlikle. Şimdi kremlerle hafifledi çok şükür ama geçmiş değil henüz. Seninki nasıl bi kaşıntı cildiyeye göründün mü hiç
Plesanta aşağıda maalesef. Ev hastane arası bir saat evde başlamasın kanama olursa riske girmeyelim süreci burda başlatalım kanama olduğu an acil sezaryene çeviririz dedi. Yoksa bekleyecektik zamanını ama risk almak istemedi.Neden 40ı beklemiyor suni sancı ile başlatmak istiyor peki ?
Gün geçtikçe kendileri büyüyüp güçlendikçe de hareketler değişiyor. Hoş, artık dogurmamizdan daha doğal bir şey de yok Korkma canım, en fazla doğurursunBende bir haller var gerçekten ama hadi hayırlısı bakalım
Bebek aşırı hareketlendi paldır küldür bir şeyler yapıyor sonra sancı giriyor karnıma ah çocum yaa sabah hastanedeydik usul usul durdun şimdi kudurasın mı geldi
Sağlıkla gelsin sanki hala çok uzun sürelermiş gibi geliyor bu günler ama hoop kucağımızdalar.Ayıp oluyor ama
Neyse buna cevaben kontrolümüzün neticesini bildireyim ben de Şu an 4 kilo görünüyor evet tosbik Cuma sabah 8.30da sezaryen kararı aldık. 6.12.24 tarihini kapanlardan biri olduk yani @blocked Doktora perşembe doğum günüm deyince ısrar etti o gün almak için ama yok dedim bile isteye denk getirmek de biraz şov yani kendi gelse olurdu Küçük bir vajinal doğum pazarlığı yaptık yine ama adam diyo risk alma Bir dahaki gebeliğini en az iki sene sonra olursa ve de bu kadar büyütmezsen onu vajinal doğurursun artık sen de dedi Son 3 günümüz artık bizim de hayırlısı olsun her şeyin
Plasenta aşağıda olduğunda vajinal doğum yapılabiliyor mu yaa hiç bilmiyordum Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin kolay geçsin doğumun daPlesanta aşağıda maalesef. Ev hastane arası bir saat evde başlamasın kanama olursa riske girmeyelim süreci burda başlatalım kanama olduğu an acil sezaryene çeviririz dedi. Yoksa bekleyecektik zamanını ama risk almak istemedi.
Tabi siz sorun fırsatınız olursa hatta farklı doktorlara da sorun görüş farklılığı oluyor. Erken doğan bebeklerde farklı oluyordur belki o konuda bilgim yok ama dediğim şeyleri önerenler farklı doktorlarYaa bana doktor öyle dedi . Gerçi benim bebeğim prematüre. Tabi doktora sormak lazım burda söylüyoruz herkes kendi doktoruna danışmadan yapmıyor genelde ama beş gün de çok geldi bana biz büyükler bile üç gün çıkmasak rahatsız ediyor . Yanlış yönlendirmek istemem . Rezeneyi de diyetisyenim önerdi bana . Emzirme çaylarının içinde de var genelde . Ben de bakmam internetten falan böyle şeyleri . Alanında uzman kişilerden aldığım bilgileri genelde paylaşıyorum burda ama tekrar teyit ederim teşekkür ederim
Aynen öyle bana da öyle geliyor Aminnn, inşallah canımSağlıkla gelsin sanki hala çok uzun sürelermiş gibi geliyor bu günler ama hoop kucağımızdalar.
Kız yüreğime su serptinGün geçtikçe kendileri büyüyüp güçlendikçe de hareketler değişiyor. Hoş, artık dogurmamizdan daha doğal bir şey de yok Korkma canım, en fazla doğurursun