Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 81 41,1%
  • erkek

OY: 104 52,8%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    197
Sahgdigin süt sende var olan süt xaten.emince doymuyor olsa sagdiiginla da doymazdi.ki sayılardan daha fazla emer çocuk memeden. Biberonun akiş hızıyla memeyi kıyaslıyor muhtemelen. İnatla sadece emzirmeye yönelerek meme akışına alistirmalisin diye düşünüyorum . Bir sure reddedebilir ama kararlı olman gerekli... yada meme ucunu biberon gibi kavrayamayip dolu dolu ememiyor ikisinden biridir sorun.
Evet bir sorun var ama çözemiyorum su an

Çok garip yaaa bir yandan daha çok zaman varmış gibi bir yandan da hadi kalk ortalığı toparla bir şey kalmadı diyorum kendi kendime 😂 Pek idrak edemedim sanırım. Ama küçükten bir büyüsü bozulmuş gibi de hissettim yani 🥹
Cuma 6.30da hastanede olun dedi bunun için bizim 5.45 gibi en geç evden çıkmamız lazım yani 5te uyanmamız lazım zaten 1den 2den önce yatan kim herhalde ben olayları idrak etmeye başlayana kadar olup bitecek her şey 😂
hadi gozun aydin cumaya birsey kalmadi burda :)

En çok mesaj sayısı kimde...
Bilmiyorum ki nereden bakılır 😅
Erkekler salonda oturdular kadınlar gelip ben bebeği emzşrşrken yatağımın üzerinde oturdular nasıl ama? Hatta 3. Gün duş almıştım bornozlu falanım eşimin eski evinin oradaki komiuları geldi ve ben bornozla bebeği emzirirken içeri yanıma girdiler. Bazen benim de nutkum tutulıyor şu an kendşme kızıyorum niye buma izin verdşm dşye
Yuh ya çok kötü olmuş gerçekten neyse ki olup bitti insanlarımız çok anlayışsız bu konuda

Ben takıp gittim hastaneye odada hemsireler damar yolu acarken direk sordular lens varsa cıkarın takıları cıkarın diye ama bilmiyorum ben de nedenini
Benim doktorun herşeyi garipsemesi djdjdjd ne desem böyle garipsiyor ne var ki diyor. Çıkarttırmışlar işte 🤣🤣 ay takıları da evde çıkartmam lazım bak şimdiden çıkartayım bari

Erkekler salonda oturdular kadınlar gelip ben bebeği emzşrşrken yatağımın üzerinde oturdular nasıl ama? Hatta 3. Gün duş almıştım bornozlu falanım eşimin eski evinin oradaki komiuları geldi ve ben bornozla bebeği emzirirken içeri yanıma girdiler. Bazen benim de nutkum tutulıyor şu an kendşme kızıyorum niye buma izin verdşm dşye

Evet ya cidden bugun doğdu yarım doğacak derken vaktini bekledi çok şükür. Darısı artık bekleyenlerin başına senşnle satlarımız çok yakımdi diye hatırlıyorum. Belki sıra sendedir. Benek 28 kasımda oldu 40 dakika daha dursa 29 oşacaktı🤭
Yaaa bana da öyle bir sancı girdi ki az önce yemin ederim aklımı aldı. En fecisiydi bugüne kadarkilerin. Yine kasıktan girdi ama belden değil. Bakalım tekrar girer mi girmez mi. Beylik beylik normal doğum diyoruz da azıcık yoklayınca da yusuf yusuf oluyoruz 🥹😅 Anacuğum gelecekti yarına, oy şimdi bir başımıza gelirse bir de 🥹

Ben de çok gerildim bebek kanala girmemiş açıklık yok muhtemelen muayene edilmedi ama hiç öyle hissim yok. Sancım yok planlı suni sancı çok gerdi beni😬
Canım bebeğinin kilosu kaç? Ne zaman düşünüyor planlı suni sancıyı?

Çok garip yaaa bir yandan daha çok zaman varmış gibi bir yandan da hadi kalk ortalığı toparla bir şey kalmadı diyorum kendi kendime 😂 Pek idrak edemedim sanırım. Ama küçükten bir büyüsü bozulmuş gibi de hissettim yani 🥹
Cuma 6.30da hastanede olun dedi bunun için bizim 5.45 gibi en geç evden çıkmamız lazım yani 5te uyanmamız lazım zaten 1den 2den önce yatan kim herhalde ben olayları idrak etmeye başlayana kadar olup bitecek her şey 😂
Seninki Cuma aa ne kadar yakın diyorum, kendim için Perşembe cuma doğar bence diyorum ama normal devam ediyorum 😂😂 bu hafta doğar diyorum ama hissim 20 gün var gibi.

Merhaba bu konu ile alakalı bir sorum olacak size. Benim sütüm pompa ya da elle sağımda geliyor ama bebeğim emerken yetmiyor sanırım. Emzirince uyumuyor mizmizlamiyor, sagdigim sütü verince direkt uyuyor. Bu dediğiniz yöntemi yapsam doğup doymadigimi nasıl anlayacağım?
Kaka ve çiş sayısına bakabilirsiniz. Yeni doğanın en az günü kadar çiş kaka bezi olmasi bekleniyor. Bir de günlük ortalama kilo alımı en az 25 30 gram ise doyuyordur.

Kaka ve çiş sayısına bakabilirsiniz. Yeni doğanın en az günü kadar çiş kaka bezi olmasi bekleniyor. Bir de günlük ortalama kilo alımı en az 25 30 gram ise doyuyordur.
Kaka ve çiş sayısı iyi şu an için, ben emzirmeyi tam beceremedim sanırım. Göğüs ucum belli degil o yüzden bebiş tutamıyor memeyi. Pompayla sağa sağa biraz belirginleşti Allah'tan.

Ayyy çok sevindim canım en azından bişeylerin belirlenmesine. İnşallah güzel olur herşey sağlıcakla kavuşursunuz🩵🩵 Ben de doktora suni başlatsak falan dedim de komplikasyon olmadan neden yapayım ki dedi djdjdjd son 3 gün bana da bol squat yap dedi hala kanala girmemiş kafa kenarlarda geziyor yan duruyormuş karnımda. 3 güne biraz zor dedi ama bakalım 🥹🥹 bebelerimiz birlikte doğsa çok güzel olcaktı yaaaaaa
İnşallah canım 🙏 Hala her an her şey olabilir yaaa belli de olmaz daha bir bakarsın benimki de seninki de cumayı beklemez gelirler daha evvelden aynı anda 🥰 Bu suni ile başlatma olayını niye sevmiyorlar anlamış değilim 41 haftalık olsak yaparlar ama 39ds mantık dışı geliyor neden ki?

Ben de çok gerildim bebek kanala girmemiş açıklık yok muhtemelen muayene edilmedi ama hiç öyle hissim yok. Sancım yok planlı suni sancı çok gerdi beni😬
Geçen hafta bugün planlı suni sancı ile doğum yaptım, yine olsa yine yaparım. Benim de ne sancim ne acilmam yoktu. Planlı olması bence çok iyi oluyor her şeye hazırlıklı gidiliyor. Vajinal denemek istiyorsanız planlı suni sancı güzel bir şey.

Hangi biberonu kullanıyorsun? Bir de emzik veriyor musun
Avent mavent hak getire 😅 hiç bir biberonu almadı hatta eve getirdiğim günün sonraki günü geri gittik çünkü yemedi yutmadı emmedi . Meğer kakası varmış . Neyse de hemşire bana hastane biberonu verdi . Baya markasız , kauçuk ağızlı 😁 emzik de aventin yine yeni doğan emzikleri var çok ince . Hemşire ver dedi . Emme refleksini geliştirsin diye . Ben çok vermiyorum ama verince tutuyor onu . Çok küçük ağzı https://amzn.eu/d/egoEM8s. Kaşık biberon da kiwi diye bi markanın var onu aldım

Seninki Cuma aa ne kadar yakın diyorum, kendim için Perşembe cuma doğar bence diyorum ama normal devam ediyorum 😂😂 bu hafta doğar diyorum ama hissim 20 gün var gibi.
Ay ben az önce 5 dkya doğurcam sandım feci bir şey oldu girdi çıktı bir yokladı. Bir an direncim kırıldı yani ben kim vajinal doğum kim dedim 😂 Sonra sancı geçti aynen ya yaparım ben bu işi hepsi buysa bir dk sık dişini oluyor bak falan dedim yine bir cesaret geldi 😂 kendi kendime tripten tribe girdim yani 😂 Ne zaman gelmek isterlerse başımız gözümüz üstüne de bir güncük daha beklerse annem de gelseydi ☺️ Beni hamileyken görsün de istiyordum en son 5 aylıkken görmüştü karnım azdı daha şimdi görse ne çok şaşırırlar 🥰

X