- 26 Şubat 2024
- 5.961
- 6.158
- 118
Yaaaaaa çok teşekkür ederim, deme öyle hihihi senin kızçe sabırsız çıktı. Böyle beklenmeden gelmesi de güzelYa ne kadar tatlı görünüyorsunuzben hamileliğime doyamadan doğurdum ya
maşallah size
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa çok teşekkür ederim, deme öyle hihihi senin kızçe sabırsız çıktı. Böyle beklenmeden gelmesi de güzelYa ne kadar tatlı görünüyorsunuzben hamileliğime doyamadan doğurdum ya
maşallah size
![]()
Bizimki çok keyifli geçiyor şükürler olsun oldukça huzurlu bir beyAy çok duygulanıyorum bebolarınızanasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 L Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom S SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1
otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler
![]()
Önceden hep uyuyordu 16 günlük olduk bile şimdilerde uyanıp laf istiyor öyle bizi dinliyor emzik vermeye çalışıyorum arada bir hareketi var babasıyla öyle gülüyoruz ki ağzını açmış aç kuşlar gibi başını iki yana sallayarak emziği tutmaya çalışıyor bizimki altını açınca ağlayan çıktıAy çok duygulanıyorum bebolarınızanasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 L Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom S SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1
otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler
![]()
doguran unutuyor Nursen, oyle olmasaydi baska cocuk yaparmiydik ben de sezaryende cektiklerimi unuttum 2.yi yapamazdim yoksaSiz bunları yazarken benim hamileliği unutmam hiç yasamamis gibinasıl bir beynimiz var bizim
Yeter yavrum artık normaller sağlıkla gelsinlerŞuan 2700ydu perşembe randevum var son kez bakacak artık kaça doğarsa bakalım![]()
Doğum için heyecan var mı, bitecek bu diyet diye?Yeter yavrum artık normaller sağlıkla gelsinler![]()
Ayy insallah genelde ultrasondan daha düşük doguyolar ya haftaya görücem artıkYeter yavrum artık normaller sağlıkla gelsinler![]()
Baya izliyorlar bu 4 yaşındaki kız bile izliyor ve baya normal yani rahatısz olmuyor hiç7 yasındaki squid game mi izliyor.Oh mein Got yani. Allah yardım etsin bacım. Haklı mücadelende arkandayız
![]()
Çoraplarını yiyim seninnnBenim kızım emmeyi öğreniyoorrr![]()
Bende yarın 38 oluyorum. Bugün regl ağrım falan olmadı ama karnım ortada sertleşip kalıyor uzun süre daha önce olmamıştı. Ağrı falan yok ama hafif geriliyor sadece38. haftamdayim artik bu hafta bekliyorum bu kizi ben :) annem de yarin geliyor daha fazla bekletmesin lutfenbazen doguracak gibi hissediyorum bazen ne sanci ne birsey hersey normal ilerliyor
Çok şükür bugünümüzeAy çok duygulanıyorum bebolarınızanasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 L Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom S SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1
![]()
Hoş geldin sancılar fkfkjBende yarın 38 oluyorum. Bugün regl ağrım falan olmadı ama karnım ortada sertleşip kalıyor uzun süre daha önce olmamıştı. Ağrı falan yok ama hafif geriliyor sadeceher yeni şeyde acaba oluyor banada
He korkusuz, senin buzluğun kapağını kırmışlarBaya izliyorlar bu 4 yaşındaki kız bile izliyor ve baya normal yani rahatısz olmuyor hiçilginç bide sakınmayınca bebeler hastalanmıyor korkusuz falan garip yanii. Yemekte makarna çorba yaptım şimdi oturdum bulaşık topluyor kv
biraz keyif
Aramızda ilişkiye girebilen pek yok sanırım daKızlar 37. Haftadayım bu haftalarda ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu? Bebek hareketlerini hissediyorum akşama doğru da hafif hafif kasılmalar regl sancılarım başladı. Acillik bi durum var mı sizce?
Ayyy yok artık 3 kilo çocuğu da kesi atmamak için sezaryenle doğurtmayı mı teklif ediyorlar ? Sanki o kesi değil. Doğumda kesi dikiş atılmayan kaç kadın vardır ki zaten? Ya da doğum sonrası kanama yaşamayan? Karar tamamen sizin ama bana bunu dese düşünmezdim bile sezaryeni direkt vajinal doğurmayı denerdim.Kızlar iyi akşamlar bugün çatı muayenem vardı 38+1 deyiz doktorum da çatın dar değil normal doğum yaparsın ama ön tarafta bir darlık var onu da kesiyle açarım da sen zorlanırsın kanama falan sezeryan yapalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Bebeğimin kilosu da 2963 zayıf mı acaba çok taktım aklıma pazartesi de sezeryan olacağım inşallah
karin sertlesmesi hic gecmiyor bende artik. ben de hep acaba modunda yasiyorum oyle diye diye 40 haftami gorucem gibiBende yarın 38 oluyorum. Bugün regl ağrım falan olmadı ama karnım ortada sertleşip kalıyor uzun süre daha önce olmamıştı. Ağrı falan yok ama hafif geriliyor sadeceher yeni şeyde acaba oluyor banada
Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşallahYaaaaaa çok teşekkür ederim, deme öyle hihihi senin kızçe sabırsız çıktı. Böyle beklenmeden gelmesi de güzelönemli olan yanında ve sağlıklı, darısı hepimizin başına
![]()