• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ya ne kadar tatlı görünüyorsunuz 🥰❤️❤️ ben hamileliğime doyamadan doğurdum ya 😂 maşallah size 🧿🧿
Yaaaaaa çok teşekkür ederim, deme öyle hihihi senin kızçe sabırsız çıktı. Böyle beklenmeden gelmesi de güzel 🥲 önemli olan yanında ve sağlıklı, darısı hepimizin başına 🩷

Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 L Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom S SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1 otuzaazkala otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Bizimki çok keyifli geçiyor şükürler olsun oldukça huzurlu bir bey 🤩 🧿simdilik hiç yormuyor bizi. Ama daha çok minik her an hey değişebilir 🫠 şimdiki dertlerimiz de yeteri kadar emdi mi kilo aldı mı kaç persentille başlıyoruz, en son ne tarafa yatmıştı çizgi mavi oldu mu falan 😅😅

Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 L Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom S SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1 otuzaazkala otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Önceden hep uyuyordu 16 günlük olduk bile şimdilerde uyanıp laf istiyor öyle bizi dinliyor emzik vermeye çalışıyorum arada bir hareketi var babasıyla öyle gülüyoruz ki ağzını açmış aç kuşlar gibi başını iki yana sallayarak emziği tutmaya çalışıyor bizimki altını açınca ağlayan çıktı 😂 ortalağı inletiyoruz güzel geçiyor 💕💕

7 yasındaki squid game mi izliyor. 🙄 Oh mein Got yani. Allah yardım etsin bacım. Haklı mücadelende arkandayız 🤛
Baya izliyorlar bu 4 yaşındaki kız bile izliyor ve baya normal yani rahatısz olmuyor hiç😄ilginç bide sakınmayınca bebeler hastalanmıyor korkusuz falan garip yanii. Yemekte makarna çorba yaptım şimdi oturdum bulaşık topluyor kv😄biraz keyif

38. haftamdayim artik bu hafta bekliyorum bu kizi ben :) annem de yarin geliyor daha fazla bekletmesin lutfen 🙏 bazen doguracak gibi hissediyorum bazen ne sanci ne birsey hersey normal ilerliyor
Bende yarın 38 oluyorum. Bugün regl ağrım falan olmadı ama karnım ortada sertleşip kalıyor uzun süre daha önce olmamıştı. Ağrı falan yok ama hafif geriliyor sadece 😄her yeni şeyde acaba oluyor banada

Çok şükür bugünümüze 🥰 birbirimizi tanıdığımız günler bir bir geçiyor 19 günlük olduk bile 🥰 ve sonunda 2500 ü geçmişiz . Emmesi de düzelmeye başladı 🧿 sarılığı da ilerlememiş doktor bu saatten sonra yükselmesini beklemeyiz dedi . Geceler ise şimdilik idare ediyor gaz sıkıntısı yoksa iyiyiz ama ben gene geceleri besleyip anneme postalıyorum 😂😂 bugün uyuyakalmışım artık alarm bile duymuyorum eşim zorla uyandırıyor 😂 böyle böyle geçiyor elhamdülillah ❤️❤️ haftaya tekrar kontrol var en az 200 gram alması gerekiyor dedi paso memede tutuyorum 😂

Bende yarın 38 oluyorum. Bugün regl ağrım falan olmadı ama karnım ortada sertleşip kalıyor uzun süre daha önce olmamıştı. Ağrı falan yok ama hafif geriliyor sadece 😄her yeni şeyde acaba oluyor banada
Hoş geldin sancılar fkfkj

Baya izliyorlar bu 4 yaşındaki kız bile izliyor ve baya normal yani rahatısz olmuyor hiç😄ilginç bide sakınmayınca bebeler hastalanmıyor korkusuz falan garip yanii. Yemekte makarna çorba yaptım şimdi oturdum bulaşık topluyor kv😄biraz keyif
He korkusuz, senin buzluğun kapağını kırmışlar 😂😂

Kızlar iyi akşamlar bugün çatı muayenem vardı 38+1 deyiz doktorum da çatın dar değil normal doğum yaparsın ama ön tarafta bir darlık var onu da kesiyle açarım da sen zorlanırsın kanama falan sezeryan yapalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Bebeğimin kilosu da 2963 zayıf mı acaba çok taktım aklıma pazartesi de sezeryan olacağım inşallah

Kızlar 37. Haftadayım bu haftalarda ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu? Bebek hareketlerini hissediyorum akşama doğru da hafif hafif kasılmalar regl sancılarım başladı. Acillik bi durum var mı sizce?

Kızlar 37. Haftadayım bu haftalarda ilişki sonrası kanama yaşayan oldu mu? Bebek hareketlerini hissediyorum akşama doğru da hafif hafif kasılmalar regl sancılarım başladı. Acillik bi durum var mı sizce?
Aramızda ilişkiye girebilen pek yok sanırım da 😅 bence normal. Açıklık / çatı muayenesinden sonra da lekelenme olabiliyor. Yoğun kanama düzenli sancı olmadıkça dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım.

Kızlar iyi akşamlar bugün çatı muayenem vardı 38+1 deyiz doktorum da çatın dar değil normal doğum yaparsın ama ön tarafta bir darlık var onu da kesiyle açarım da sen zorlanırsın kanama falan sezeryan yapalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Bebeğimin kilosu da 2963 zayıf mı acaba çok taktım aklıma pazartesi de sezeryan olacağım inşallah
Ayyy yok artık 3 kilo çocuğu da kesi atmamak için sezaryenle doğurtmayı mı teklif ediyorlar ? Sanki o kesi değil. Doğumda kesi dikiş atılmayan kaç kadın vardır ki zaten? Ya da doğum sonrası kanama yaşamayan? Karar tamamen sizin ama bana bunu dese düşünmezdim bile sezaryeni direkt vajinal doğurmayı denerdim.

karin sertlesmesi hic gecmiyor bende artik. ben de hep acaba modunda yasiyorum oyle diye diye 40 haftami gorucem gibi 🤣🤣

Back